Megérkezett a Monopoly Liverpool Fc  társasjáték! Válaszd ki a kedvenceidet és nyerd meg a Liverpool FC Monopoly játékot! A Liverpool Labdarúgó Klub büszke története van a hazai és az európai versenyeken, és egy trófea kabinettel rendelkezik, amely 18 bajnoki címet, 7 FA kupát, 8 bajnoki kupát és 5 európai kupát tartalmaz, így ezek a világ labdarúgó egyik legsikeresebb klubja. A Liverpool FC Monopoly ebben a kiadásában a csapat jelenlegi csillagai a Liverpool FC világhírű otthonának négy állványa mellett állnak, köztük olyan új sztárokkal, mint James Milner, Danny Ings, Roberto Firmino és Christian Benteke.

Monopoly Liverpool Fc társasjáték

További társasjátékok.

Monopoly Liverpool Fc társasjáték bemutatása :

A tábla keretén húzódik a játékmező, mely négyzetekből áll, és ingó és ingatlan vagyontárgyak, vasútállomások, üres mezők, sőt börtön is sorakozik rajta. A játékosokat egy-egy figura jelképezi, amelyet kockadobásokkal mozgatnak a táblán. Attól függően, hogy milyen mezőre érkeznek, a szabályok engedélyezhetik, hogy ingatlant vagy ingóságokat vásároljanak, vagy kötelezhetik a játékosokat arra, hogy bérleti díjat vagy adót fizessenek, szerencsekártyát vagy jótékonysági kártyát húzzanak, börtönbe vonuljanak, stb. A játékosok vagyontárgyakat vásárolva, eladva és bérelve arra törekszenek, hogy ők legyenek a leggazdagabbak a táblán, és csődbe hajszolják a vetélytársakat.

Kineveznek egy bankárt, akinek feladatai közé tartozik, hogy számon tartsa a játékosok és a bank vagyonát, fizetést és jutalmat osszon, vezesse az ingatlan-nyilvántartást a házakról, az eladásra váró vagy már a játékosok kezén lévő telkekről és szállodákról. Elad és árverést tart, kölcsönt folyósít vagy jelzálogot vet ki. A bank gyűjt be minden adót, díjat és kamatot, és az eladott, valamint elárverezett területekért és ingóságokért.

forrás

Monopoly Liverpool Fc társasjáték

Jó szórakozást kívánunk a Monopoly Liverpool Fc társasjátékhoz!

Tömeg 0.000 kg
Vonalkód

5036905032834

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monopoly Liverpool Fc társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked