Az Alhambra társasjáték célja a minél több és értékesebb Alhambra épületlap megszerzése. A játékot az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjtötte. 8 éves kortól. 2-6 fő részére. Piatnik Alhambra kártyajáték tartalma: 108 pénzkrátya, 54 épületlap, 1 építési udvar, 2 értékelő kártya, 1 áttekintő kártya, 1 játékleírás.

Az Alhambra társasjáték a Granadától nem messze fekvő Alhambra palota-erődbe repíti a játékosokat, akik építési lapkák lehelyezésével saját Alhambráikat építik. Az építési lapkákat a piactéren lehet megvenni, ahol sokféle pénzzel lehet fizetni.

Aki soron van, az dönt arról, hogy pénzt vesz fel, épületet vásárol vagy átépíti a meglévőt. A játék végén az értékelésekkor az kapja a legtöbb pontot, akinek sikerült a legértékesebb épületekből a legtöbbet beépíteni! 8 éves kortól, 2-6 játékos részére.

További társasjátékok.

Alhambra társasjáték

Az Alhambra társasjáték története!

Világraszóló versenyt hirdettek ki az Ibériai-félszigeten, mely szerint mindenki felépítheti saját Alhambráját. Európa és az arab országok legjobb építőmesterei érkeznek Granadába, hogy mesterségbeli tudásukat bebizonyít- sák.

Az építtetőknek gondoskodniuk kell arról, hogy az építési költségek a megfelelő valutákban rendelkezésre állja- nak, hiszen az Alhambra megépítésében résztvevők, le- gyenek bár kőfaragók Északról vagy kertépítők Délről, mind meg kívánják kapni megérdemelt bérüket.

Az ő segítségükkel bástyák emelkednek, kertek virulnak, pavilonok, árkádok épülnek, szerájok és paloták magasodnak az építési területeken. Ki építi a legnagyobb, legértékesebb vagy a legbiztonságosabb Alhambrát.

forrás

Tömeg 0.000 kg
Márka

Vonalkód

9001890791390

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alhambra társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked