Fast and Frog ügyességi játék! A rejtély egy tó, melyben liliomúak vannak, a gyalogok pedig békák, gyorsan segítenek a békáknak a tóban áthaladni. Az első, aki az összes békájával keresztezi a tavat, megnyeri a játékot. A szórakoztató játék könnyen telepíthető és szórakoztató a gyerekeknek.

Játékleírás: Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 2 fő

A játék tartalma: 1 db 4 db-os puzzle, 8 bábu, 2 dobókocka

A játék célja, hogy te legyél az első akinek az összes békája átér a túl oldalra. Összerakjuk a puzzlet és a békákat a start mezőre helyezzük. A játékosok kiválasztják, melyik békával szeretnének lenni. Majd mindenki elveszi a békával azonos színű dobókockát. A játékosok egyszerre dobnak és aki a nagyobbat dobott az kezd.

A játékos dob és annyit lép a békával amennyi kockán látható. Ezután a következő játékos jön. Ha a béka olyan mezőre érkezik ahol már áll egy béka, akkor harc következik. A játékosok dobnak, majd aki a nagyobbat dobta, az visszarakja az ellenfél békáját a start mezőre és a sajátjával annyit lép, amennyit dobott. A célnál, ha a játékos már csak 3 mezőre van,de 6-ot dobott akkor is beléphet a célba.

A játékot az nyeri akinek elsőként éri el az összes békája a célt.   Miért kell minden családba Janod?  Az 1970-ben, Franciaországban alapított vállalkozás a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma a gyerekek és szüleik igényesen megmunkált és megálmodott játékokkal találkozhatnak a boltokban.

Afrancia, kissé művészi stílus végigkíséri minden termék külsejét. Minden korosztály megtalálja benne a magának valót. A piciknek vannak fából gyártott játékok, húzogatós, tologatós állatkák, kocsik, benne színes kockákkal. Válogatni lehet a különböző hangszerekből, ügyességi és gondolkodtató játékokból.

De gondoltak a nagyobbakra is: kártyák, társasjátékok, babaházak közül lehet választani. Grafikája, külleme egy különleges árucsoportot jellemez, de a csomagolása is fantáziadús, a társasjátékok, kártyák kis táskába vannak csomagolva, hogy később praktikusan lehessen a dobozában tárolni a játékokat

Fast and Frog

Jó szórakozást kívánunk a Fast and Frog ügyességi játékhoz!

További társasjátékok.

Tömeg 0.000 kg
Márka

Vonalkód

3700217326982

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fast and Frog – ügyességi játék” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked