Ez egy teljesen új változata a klasszikus  korong célbalövő játéknak, élénk színekkel és merész illusztrációkkal. Ez az egyedül is játszható  játék egy ragyogó ügyességi és koncentrációs játék a 6 éves és idősebb gyermekek számára.
Szóval hogyan lehetsz célbalövő mester? A játék nagyon egyszerű. Csak a hordozórakétával irányítsd és lődd ki a korongot a deszka különböző színű zónáiba. Lehetőséged van a lehető legtöbb pont megszerzésére, vagy egy adott cél elérésére. Ez a játék alkalmas az egész család számára, mert két nehézségi szinttel rendelkezik.
1. szint: Minden játékos 10 lövést kap, és lényeg, hogy minél több pontot szerezz.
2. szint: A játékosok dobnak a kockával, hogy lássák az elérni kívánt célt, majd megpróbálják elérni azt a lehető leggyorsabban. A győzelemhez jól kell célozni, kerülni kell a csapdákat és mindent meg kell tenni, hogy elérd  a legfelső nyílást, hogy megnyerjd az áhított 100 pontos bónuszt!
Ami a stílust illeti, imádjuk! Természetes fából készült, színes illusztrációkkal és korongokkal, amelyeken sisakos karakterek láthatók, és remekül mutatnak. Ez a játék fejleszti a koncentrációt és a versenyszellemet, valamint a stratégiai gondolkodást. Az összes alkatrészt a mellékelt pamut táskában tárolhatod. 
A kezdők és a szakértők számára egyaránt hasznos lehet a mellékelt használati útmutató, az extra trükkökért és tippekért!
Ez a játék FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fa felhasználásával készült.

Termék méret: 60 x 30,5 x 10 cm

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Janod 02081 Korong célbalövő játék” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked