A Catan Felfedezők és kalózok társasjáték  kiegészítés  a Catan Telepesei MŰANYAG BÁBÚS alapjátékhoz együtt játszható!Készítse fel a telepeseket és a tengerjáró hajókat egy kalandos utazásra és fedezze fel az ismeretlen területeket!

Catan Felfedezők és kalózok társasjáték

További társasjátékok

Catan Felfedezők és kalózok társasjáték játékmenete

A Catan Inka társasjáték egy újonnan felfedezett szigeten játszódik. A játékosok feladata a még lakatlan szigeten településeket létrehozni. Catan hatszög alakú földterületekre („mező”) oszlik. Mindegyik mező valamilyen nyersanyagot termel: ércet, gabonát, gyapjút, fát vagy téglát. Egyetlen mező nem termel semmilyen nyersanyagot: a sivatag.

A játékosok („telepesek”) településeket és városokat építenek. A játékosokat nyersanyagok illetik meg, minden egyes mező után, amely határos valamelyik településsel vagy várossal. A játékosok felváltva dobnak kettő kockával, és minden játékos akinek települése vagy városa határos a kockadobás számával jelzett mezővel, egy (város esetében kettő) a mező által megtermelt nyersanyagra jogosult. A befolyó nyersanyagokból, melyeket kártyák jelképeznek, további városokat, településeket, valamint utakat és fejlesztési kártyákat lehet venni és építeni. A nyersanyag-kártyákkal lehetséges kereskedni a játékosok között, valamint a játékos négy egyforma nyersanyagát elcserélheti egy általa választott nyersanyagra. A sziget partjainál vannak kikötők is, ahol előnyösebben (2:1 vagy 3:1 arányban) is lehet cserélni nyersanyagokat.

A játékosok győzelmi pontokat kapnak minden felépített település és város, valamint egyedi teljesítményeik után, például a leghosszabb kereskedelmi út megépítéséért. Az a játékos a győztes, aki először ér el tíz győzelmi pontot a saját körében.

forrás

Tömeg 0.000 kg
Vonalkód

9001890777790

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Catan Felfedezők és kalózok társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked