Megérkezett a Monopoly Uncharted  társasjáték! Egy újabb szuper népszerű videojátékos franchise-zal ötvözve ismerheted most meg a mindenki által szeretett társasjáték élményét, ezáltal Nathan Drake legizgalmasabb és legfelejthetetlenebb kalandjait elevenítheted fel ezzel a különlegességgel. A Monopoly Uncharted Edition-ben Nate szinte az eddigi összes utazásának legtöbb helyszíne megjelenik majd Cartagenától kezdve Rub al’Khaliig bezárólag, sőt amit a sorozatból ismert ikonikus ereklyékről és egyéb ismert figurákról lemintázott bábukkal fedezhetünk fel.

Természetesen a Monopoly Uncharted élménye lényegében ugyanazt adja számunkra, mint a hagyományos Monopoly társasjátékoké, így a célunk ezek után is a folyamatos fejlődés, pénzszerzés, illetve a játéktér maximális uralása, amihez sajnos elég gyakran át kell gázolnunk másokon. Jó szórakozást ! A játék tartalma:   1 játéktábla, 6 besúgó kártya, 28 tulajdoni lap, 16 szerencse-kártya, 16 végzet kártya, 1 csomag Monopoly játékpénz, 32 ház, 12 hotel, 2 dobókocka 1 általános magyar nyelvű Monopoly szabálykönyv

Monopoly Uncharted társasjáték

További társasjátékok.

Monopoly Uncharted társasjáték bemutatása :

A tábla keretén húzódik a játékmező, mely négyzetekből áll, és ingó és ingatlan vagyontárgyak, vasútállomások, üres mezők, sőt börtön is sorakozik rajta. A játékosokat egy-egy figura jelképezi, amelyet kockadobásokkal mozgatnak a táblán. Attól függően, hogy milyen mezőre érkeznek, a szabályok engedélyezhetik, hogy ingatlant vagy ingóságokat vásároljanak, vagy kötelezhetik a játékosokat arra, hogy bérleti díjat vagy adót fizessenek, szerencsekártyát vagy jótékonysági kártyát húzzanak, börtönbe vonuljanak, stb. A játékosok vagyontárgyakat vásárolva, eladva és bérelve arra törekszenek, hogy ők legyenek a leggazdagabbak a táblán, és csődbe hajszolják a vetélytársakat.

Kineveznek egy bankárt, akinek feladatai közé tartozik, hogy számon tartsa a játékosok és a bank vagyonát, fizetést és jutalmat osszon, vezesse az ingatlan-nyilvántartást a házakról, az eladásra váró vagy már a játékosok kezén lévő telkekről és szállodákról. Elad és árverést tart, kölcsönt folyósít vagy jelzálogot vet ki. A bank gyűjt be minden adót, díjat és kamatot, és az eladott, valamint elárverezett területekért és ingóságokért.

forrás

Monopoly Uncharted társasjáték

Jó szórakozást kívánunk a Monopoly Uncharted társasjátékhoz!

Tömeg 0.000 kg
Vonalkód

5036905001892

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monopoly Uncharted társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked

AllEscort