Üdvözlünk a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték világában! Ebben a játékban évente egyszer Quedlinburg városa 9 napos vásárt tart. Az ország legjobb csodadoktorai és kuruzslói gyűlnek össze egy helyen, hogy bemutassák gyógyító tudományukat és gyógyitalaikat.

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték

Büdös, izzadó lábak, honvágy, csuklás és szerelmi betegség – mindenre van gyógymódjuk. Minden sarlatán saját gyógyitalt főz. A gyógyitalok elkészítéséhez a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték játékosai összetevőket húznak a saját zsákjukból, amíg úgy nem gondolják, hogy a tökéletes gyógyital elkészült.De csak óvatoson: picivel több ezekből a speciális összetevőkből, és az egész edény felrobbanhat.

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték

Szóval meg kell találni a megfelelő időt a megálláshoz, mielőtt túl késő lenne, és talán egy kisebb adagot kell elsőre készíteni, hogy a nyereségből értékesebb összetevőket kereshessenek később. Így a játékos zsákja fokozatosan töltődik fel egyre értékesebb, hasznosabb összetevőkkel, és így a következő bájital még értékesebb lehet. A játékszabályzat ide kattintva elolvasható

Jó szórakozást a Kuruzslók Quedlinburgban társasjátékhoz!

További társasjátékok.

Vonalkód

5999887241505

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked