Üdvözlünk a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték világában! Ebben a játékban évente egyszer Quedlinburg városa 9 napos vásárt tart. Az ország legjobb csodadoktorai és kuruzslói gyűlnek össze egy helyen, hogy bemutassák gyógyító tudományukat és gyógyitalaikat.

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték

Büdös, izzadó lábak, honvágy, csuklás és szerelmi betegség – mindenre van gyógymódjuk. Minden sarlatán saját gyógyitalt főz. A gyógyitalok elkészítéséhez a Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték játékosai összetevőket húznak a saját zsákjukból, amíg úgy nem gondolják, hogy a tökéletes gyógyital elkészült.De csak óvatoson: picivel több ezekből a speciális összetevőkből, és az egész edény felrobbanhat.

Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték

Szóval meg kell találni a megfelelő időt a megálláshoz, mielőtt túl késő lenne, és talán egy kisebb adagot kell elsőre készíteni, hogy a nyereségből értékesebb összetevőket kereshessenek később. Így a játékos zsákja fokozatosan töltődik fel egyre értékesebb, hasznosabb összetevőkkel, és így a következő bájital még értékesebb lehet. A játékszabályzat ide kattintva elolvasható

Jó szórakozást a Kuruzslók Quedlinburgban társasjátékhoz!

További társasjátékok.

Tömeg 0.000 kg
Vonalkód

5999887241505

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kuruzslók Quedlinburgban társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked