Jungle speed Kids Angol nyelvű játék. Ez a gyerekeknek való játék, légy te az első, aki elkapja a totemet, amikor két ugyanolyan lapka jelenik meg. A játék célja, hogy a játék végére a legtöbb lapkát gyűjtsd össze. A Jungle Speed Kids ötvözi az alapjáték (Jungle Speed) és a memóriajáték elemeit.

A játékban 36 állatos lapka található és egy Jungle Speed totem. Az állatos lapkákon szerepel majom, elefánt, zsiráf, zebra (mindegyikből 8 db), és oroszlán (4 db). Az összes lapka képpel lefelé, ,,rács -ban vannak elhelyezve, ugyanúgy ahogy a memóriajátékok esetében szokás. A totemet a rács közepére kell helyezni. A játékosok felváltva fordítanak fel lapkákat, úgy, hogy azt mindegyik játékosnak látnia kell. Amikor az egyik felfordított lapkának párja akad (az oroszlánok nem számítanak), a játékosok versenyeznek egymással – vajon ki ragadja meg először a totemet?

Az a játékos, aki a leggyorsabbnak bizonyul most nehezebb feladattal kell szembenéznie: a lapka párját kell felfordítania, szóval reménykedjünk, hogy emlékszik hol van! Ha sikerül, akkor begyűjtheti mindkét lapkát és maga elé helyezheti azokat. Ha nem a jó lapkát fordította fel, akkor ,,le kell fagynia (azaz nem érintheti meg a totemet) és a következő körig várnia kell, amíg ,,kiolvad . Amikor egy játékos egy oroszlán-lapkát fordít fel, azt ki kell venni a rácsból, és a rács széléhez helyezni.

Ha a negyedik oroszlánt is felfordítja valaki, a játék azonnal véget ér, és az nyer, akinek a legtöbb lapkája van.

Jungle speed Kids Angol nyelvű játék

Jó szórakozást kívánunk a Jungle speed Kids Angol nyelvű játékhoz!

További termékek.

Tömeg 0.000 kg
Márka

Vonalkód

3558380052517

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jungle speed Kids Angol nyelvű játék” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked