Az Activity társasjáték – Multi Challenge hihetetlenül szórakoztató, mert a 10 új előadásmód és az idő elleni küzdelem elképesztően felpörgeti a játékot! 1.320 új feladvány 15 izgalmas kategóriában 10 új előadásmód 3 nehézségi szint: kezdő, haladó és profi kooperatív vagy verseny játékmód Az idő az ellenfeletek! Egy percen belül 6 feladványt kell kitalálnotok, és ezt a 10 különböző előadásmód valamelyikében kell megoldanotok. Jó csapat vagytok? Jól működtök együtt? Ha 6 feladványt kitalál a csapatotok 1 percen belül, akkor nem léptek előre az örvény felé… viszont, ha nem vagytok elég gyorsak vagy ügyesek és kevesebb, mint 6 feladványt fejtetek meg, akkor bizony irány az örvény! Activity társasjáték – Multi Challenge 3-8 játékos részére, 12 éves kortól. 12 3-8 60

További activity társasjátékok.

activity társasjáték

Az activity társasjáték bemutatása :

Az Activity társasjáték, melyet Ulrike Catty, Paul Catty, Hans Führer és Maria Führer tervezett, valamint a Piatnik és a Discovery toys adja ki. Elsőként 1990-ben jelent meg a piacon, és 2010. januárjában a Piatnik a figyelemre méltó 4,4 millió Activity társasjáték eladásával büszkélkedhetett. A szerzők az angolszász országokban népszerű “Charades (angol nyelv)” játékot fejlesztették tovább.

A játékosok csapatokat alakítanak, céljuk, hogy a soron levő játékos lerajzoljon, szóban körülírjon, vagy elmutogasson egy feladványt a csapatának, úgy, hogy ők kitalálják. Amelyik csapat először ér célba bábujával, az a nyertes.

A játékot 3-16 játékosnak ajánlják (bár gyakorlatilag nincs felső korlát), és egy átlagos játék 45 percig tart. A gyártó 12 év felett ajánlja a játékot.

activity társasjáték

Játékmenet

Közös megegyezés alapján kezdhet bármelyik csapat, majd sorban haladnak. A csapat egy tagja kimegy, és húz egy kártyát valamely talonból. Mindegy kártyán A-tól F-ig vannak megjelölve a feladványok, a soron levő játékosnak azt kell választania, amelyik betűvel jelölt szakaszon áll épp a bábujuk. Minden szakaszon más-más bemutatási módot kell alkalmazni:

  • Az A és D részterületeken rajzolni kell; a játékos nem beszélhet, nem használhat jelbeszédet, nem írhat számokat, sem betűket.
  • A B és E részterületeken a fogalmat szóban körül kell írni, anélkül, hogy a szót (vagy annak részeit illetve ragozott alakjait) kiejtené.
  • A C és F részterületeken el kell mutogatni a feladványt. Ekkor nem beszélhet vagy kelthet zajt, nem vonhatja be a körülötte levő tárgyakat.

A csapat tagjainak hangosan kell bemondaniuk az általuk helyesnek vélt megfejtést, a bemutató személy pedig csak akkor jelezhet, ha kitalálták azt.

Valamennyi feladatra időkorlát érvényes, amit a homokóra határoz meg. Ha a megadott időn belül a csapat kitalálta a fogalmat, annyit léphetnek előre bábujukkal, amennyi a kártyán oda van írva zárójelben a feladvány után. Ha nem sikerült kitalálniuk, nem lépnek. Ha a bemutató személy megsértett valamilyen szabályt, három mezőt kell visszalépniük.

Amennyiben a feladvány után hat pont van írva, az nyílt körnek számít. Ilyenkor nem csak a bemutató személy csapata találgathat, hanem az összes. Az a csapat léphet, aki az időkorláton belül elsőre kimondja a helyes megfejtést.

forrás

Tömeg 0.000 kg
Márka

Vonalkód

9001890740220

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Activity társasjáték – Multi Challenge” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked