Upsz... nincs találat, de nincs minden veszve!

A keresési feltételeknek nem felelt meg egyik termék sem! A következőket javasoljuk:

 • Ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be a keresett termék nevét vagy tipusát! Segít a kereső mező alatti kulcsszó ajánló.
 • Ellenőrizd a szűrési feltételeket, lehet egy-két feltétel kiszedésével lesz találat ismét.
 • Amennyiben nem sikerül továbbra sem megtalálni a kesett terméket, írj nekünk e-mailt az info@1jatekbolt.hu e-mail címre, vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 827 92 56-ös telefonszámon.

Kínálatunkból

 • Száras tornacipõ kék 45-ös

  Száras tornacipõ kék 45-ös

  A Száras tornacipõ kék 45-ös leírása: Hagyományos magyar magas szárú tornacipõ, vulkanizált törhetetlen kopásálló gumitalppal, mely nem hagy nyomot a padozaton. Pamutvászon felsorésze jól és könnyen szellozik, mosható, fedõlapbélése nedvszívó. A korrozióálló fém-fuzoszemek nem rozsdásodnak, így nem fogja meg a cipõt akkor sem, ha megázik. Kiváló magyar minõség kedvezõ áron !

  2 400 Ft A termék már nem kapható!
 • Star Wars Darth Vader 3D óra

  Star Wars Darth Vader 3D óra

  A Star Wars Darth Vader 3D óra leírása: Tökéletes dísz és egyben használati eszköz lehet a szobádba ez a Star Wars óra, mely az egyik fõszereplõ, Darth Vader sisakját és maszkját ábrázolja. Az óra a falra vetíti az idõt, így téve még különlegesebbé az óra leolvasásának megtanulását. A gyerekek imádni fogják a gonosz Darth Vader óra funkcióit!

  A termék a mûködtetéshez szükséges elemeket nem tartalmazza!

  Mérete: 20x11x20cm

  10 820 Ft A termék már nem kapható!
 • Számos gyertya - 1

  Számos gyertya - 1

  A Számos gyertya - 1 leírása: 1 számot ábrázoló gyertya, bármely születésnapi tortának kötelezo kiegészítoje. A gyertya talppal és beszúró tüskével is rendelkezik..

  150 Ft A termék már nem kapható!
 • Napraforgó mintás szalvéta 3 rétegû 20db

  Napraforgó mintás szalvéta 3 rétegû 20db

  A Napraforgó mintás szalvéta 3 rétegû 20db leírása: A sematikus, kreatív ábrázolású napraforgó minták vidámsága, annak látványa mindenki szívébe örömet csal. A sárga háttér a tavasz üdeségét tükrözi. A köralakba helyezett köröcskék és pettyek lendületet, játékosságot adnak a szalvéta egész felületén. Érdekes színválasztás a sárga és narancs szín mellé a bájos rózsaszín. A szalvétát hétköznapi használatra ajánljuk. A szalvéta háromrétegû, ami komfortosabbá teszi használatát.

  A szett tartalma:
  - 20db 3 rétegû szalvéta

  Mérete: 33x33cm
  Anyaga: papír

  550 Ft A termék már nem kapható!
 • Natúr építõ fajáték 200db

  Natúr építõ fajáték 200db

  A Natúr építõ fajáték 200db leírása: Építs minél magasabb tornyot a kis fa téglák használatával! A natúr fa építõelemeket egymásra rakosgathatod különbözõ alakzatokban, amik így magasra nyúlnak majd a szobában. A 200 elemmel igazán nagy szerkezetet építhetsz, melyet a már meglévõ fa kockáiddal kiegészítve még izgalmasabb lehet a játék! Indulhat az építkezés?

  A fa építõ téglák mérete: 12x2,5cm
  Fa alkotóelemek száma: 200db
  A Natúr építõ fajáték 200db 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  8 570 Ft A termék már nem kapható!
 • Fürdõszandál, Eva, 28/29 -es méret

  Fürdõszandál, Eva, 28/29 -es méret

  A Fürdõszandál, Eva, 28/29 -es méret leírása: 4 különbözõ színbõl, divatos, kényelmes szandál, védi a gyermek lábát. EVA, 28/29 méret. Kérjük írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, az ár 1 párra vonatkozik. A Fürdõszandál, Eva, 28/29 -es méret 1 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  1 330 Ft
 • Sportos teniszezõ Nancy 45 cm-es baba

  Sportos teniszezõ Nancy 45 cm-es baba

  A Sportos teniszezõ Nancy 45 cm-es baba leírása: Nagyon szépen kidolgozott, sporthoz öltözött Nancy baba teniszütõvel. A babához egy sporttáska is tartozik, amibe a sapkáját és legfontosabb kellékeit is be tudod tenni. Baba mérete: 45 cm.

  9 700 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Monster mesék babák

  Monster High Monster mesék babák

  A Monster High Monster mesék babák leírása: A Monster barátnõk kedvenc ruháikba öltöznek mind a mesében. Az ár egy babára vonatkozik.

  8 780 Ft A termék már nem kapható!

Gyors szűkítés

Kérem várjon, tölt...