Upsz... nincs találat, de nincs minden veszve!

A keresési feltételeknek nem felelt meg egyik termék sem! A következőket javasoljuk:

 • Ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be a keresett termék nevét vagy tipusát! Segít a kereső mező alatti kulcsszó ajánló.
 • Ellenőrizd a szűrési feltételeket, lehet egy-két feltétel kiszedésével lesz találat ismét.
 • Amennyiben nem sikerül továbbra sem megtalálni a kesett terméket, írj nekünk e-mailt az info@1jatekbolt.hu e-mail címre, vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 827 92 56-ös telefonszámon.

Kínálatunkból

 • Gügyögõ lány baba 35 cm

  Gügyögõ lány baba 35 cm

  A Gügyögõ lány baba 35 cm leírása:
  Ez a leány csecsemõbaba azoknak a kislányoknak készült, akikben nagy a gondoskodási vágy. A baba gyügyögõ hangot ad ki a beleépített síp segítségével, amikor megnyomjuk a mellkasát. Kislánybaba testének, fejének és végtagjainak anyaga a szigorú szabványoknak megfelelõ anyagból készült. Ruházata könnyen tisztántartható, mosható.

  A baba kék és rózsaszín ruhában rendelhetõ, kérjük ezt a megjegyzés rovatban pontosítani.

  A doboz tartalma:
  - baba
  - ujjatlan felsõ és pelenkabugyi

  4 350 Ft A termék már nem kapható!
 • Pretty Love játék mobiltelefon tartóval szortiment - Simba

  Pretty Love játék mobiltelefon tartóval szortiment - Simba

  A Pretty Love játék mobiltelefon tartóval szortiment - Simba leírása: Játék mobiltelefon kislányoknak tartóval 4 féle változatban. Rózsaszín és lila színben. A termék 3db R44 -es elemmel muködik melyet a készlet tartalmaz. Többféle változatban szállítjuk. Az ár 1 terméket jelent. A Pretty Love játék mobiltelefon tartóval szortiment - Simba a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Pretty Love játék mobiltelefon tartóval szortiment - Simba 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  1 830 Ft A termék már nem kapható!
 • Hófehérke és a hét törpe 2 rétegû szalvéta 20db

  Hófehérke és a hét törpe 2 rétegû szalvéta 20db

  A Hófehérke és a hét törpe 2 rétegû szalvéta 20db leírása: A Hófehérke és a hét törpe a mesetörténelem talán egyik legszebb alkotása. Ez az elsõ egész estés rajzfilm örökre beírta magát a történelembe és rengeteg ember szívébe is. A történetben Hófehérke a közeli erdõbe menekül gonosz mostohája elõl, ahol a kedves törpék házában talál menedéket. Ezeken a mesés szalvétákon a csodaszép Hófehérke látható az erdõben. Az elõtérben egy aranyos mókus mosolyog érdeklõdve. Ajánljuk születésnapi bulikra, családi, baráti összejövetelekre vagy akár gyûjteményekbe is.

  A szett tartalma:
  - 20db SpongyaBob mintás szalvéta

  Mérete: 33x33cm
  Anyaga: papír

  530 Ft A termék már nem kapható!
 • Fa mesefigurák csörgovel

  Fa mesefigurák csörgovel

  A Fa mesefigurák csörgovel leírása: Ezekkel a mesebeli figurákkal most valódi móka az esti mesélés. Mindegyik figura egyedi vonásokkal, jellemzõkkel rendelkezik. Karjaik kis dobverõként szolgálnak, forgatva ütögetni kezdik a rúdra szerelt kisdobot. mondjon mesét gyermekének ennek a kis bábúnak a segítségével!

  Mérete: 22cm

  Többféle változatban szállíthatjuk!
  Az ár 1 csörgõt jelent!

  A kiváló minõségû Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelõen lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelõ körülmények között fejleszthetik képességeiket is.A Fa mesefigurák csörgovel 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  740 Ft A termék már nem kapható!
 • Játékos matematika 3 - mini LÜK sorozat

  Játékos matematika 3 - mini LÜK sorozat

  A Játékos matematika 3 - mini LÜK sorozat leírása: Összeadás/kivonás A feladatfüzet használatához miniLÜK alapkészlet szükséges. Ajánlott korosztály: 8 éves kortól Kitartásra, összpontosításra, logikus gondolkodásra ösztönzõ, játékos feladatok. Egy alapvetõ és átfogó "matematikai alapképzés" keretében, az oktatási követelményekkel összhangban kínál ez a miniLÜK füzet különbözõ feladatokat öt témakör köré csoportosítva: - Számok és mûveletek - Terek és formák - Minták és struktúrák - Mennyiségek és mérések - Adatok, gyakoriság és valószínûség A feladtok három alapkövetelményt tartanak szem elõtt: - Reprodukálás - Összefüggések felismerése - Törvényszerûségek és alkalmazásuk Ezeken a készségeken kívül hangsúlyt fektet a következõ matematikai kompetenciákra is: az érvelés, matematikai ábrázolás, kommunikáció, feladatok felállítása és problémamegoldás. A feladattípusokkal a matematika kompetencia differenciáltan és strukturáltan gyakorolható.

  490 Ft A termék már nem kapható!
 • Breaking Bad póló, Barrel Bee, XL-es méret

  Breaking Bad póló, Barrel Bee, XL-es méret

  A Breaking Bad póló, Barrel Bee, XL-es méret leírása:
  Kiváló minõségû, eredeti licences Breaking Bad-es póló. Anyaga: 100% pamut.

  5 820 Ft A termék már nem kapható!
 • Max Steel: Turbóero Turbóharcos pörgettyu - Mattel

  Max Steel: Turbóero Turbóharcos pörgettyu - Mattel

  A Max Steel: Turbo Battlers pörgettyû - Turbo Strength Max Steel - Mattel leírása: A Max Steel animációs filmsorozat 2013-ban látta meg a napvilágot, az amerikai Disney gondozásában. Fõhõse Max, az N-Tek ügynöke, aki felismeri, hogy rendelkezik a TURBO energiával, így felveheti a harcot a gonosz TranszHumán rosszfiúkkal, akik a Föld meghódítására törekednek.

  Max Steel a sorozat fõhõse. Maroknyi N-Tek csapata élén a TH ellen felveszi a harcot, különbözõ páncélokkal, fegyverekkel és a TURBO szupererõvel. A Turbo Strength Max Steel pörgettyûvel könnyedén felveheted az ellenséggel a harcot. A játék bármilyen sík felületen használható, a pörgettyûk egy fogasléces felhúzóval indíthatóak el. A pörgettyûk egymásnak ütõdnek és az nyer, akinek a bábuja elõbb esik le a talapzatáról. A készlet tartalmazza a pörgettyût és a felhúzót is. Méretek: 6 x 8 cm.

  1 220 Ft A termék már nem kapható!
 • Catan telepesei kockajáték - Piatnik

  Catan telepesei kockajáték - Piatnik

  A Catan telepesei kockajáték - Piatnik leírása: A játékosok feladata Catan szigetén az utak, települések, városok és lovagok betelepítése. A betelepítéshez szükséges nyersanyagot nyersanyag kockákkal dobják ki a játékosok. Akkor, amikor egy játékos a szükséges szimbólumot kidobja, a szimbólum száma szerint pontot kap. A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb pontot gyûjti. 1-4 játékos részére, 7 éves kortól A Catan telepesei kockajáték - Piatnik 10 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  1 330 Ft A termék már nem kapható!

Gyors szűkítés

Kérem várjon, tölt...