Upsz... nincs találat, de nincs minden veszve!

A keresési feltételeknek nem felelt meg egyik termék sem! A következőket javasoljuk:

 • Ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be a keresett termék nevét vagy tipusát! Segít a kereső mező alatti kulcsszó ajánló.
 • Ellenőrizd a szűrési feltételeket, lehet egy-két feltétel kiszedésével lesz találat ismét.
 • Amennyiben nem sikerül továbbra sem megtalálni a kesett terméket, írj nekünk e-mailt az info@1jatekbolt.hu e-mail címre, vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 827 92 56-ös telefonszámon.

Kínálatunkból

 • Mesemondó 1. társasjáték - EX-IMP

  Mesemondó 1. társasjáték - EX-IMP

  A Mesemondó 1. társasjáték - EX-IMP leírása: A hangos társasjáték! A Mesemondó 1. egy klasszikus és egy kortárs mese feldolgozása társasjáték keretében. Dobj, lépj, haladj a csodálatos mesemezõkön, követve a mese vonalát! Hajtsd végre a játékmezõk utasításait! Légy szerencsés, és haladj át elsõként a célvonalon! Játék közben a mese CD-t is meghallgathatod, hiszen így hamarabb megismerheted azt a mesét, amivel éppen játszol! Ha megunod a játékot, válts ismét CD-re, melybõl további csodálatos meséket ismersz meg! A mesék, állatmesék, versek, mondókák sokszínûsége, tanulságai felhõtlen szórakozást biztosítanak az egész család számára! Társasjátékok: - Hófehérke és a hét törpe - A kis kacsa és a róka A doboz tartalma: - 4db játékbábu - 1db dobókocka - 1db kétoldalas játéktábla- 1db audio CD- 1db mesekönyv - Játékszabály és használati utasítás Játékosok száma: 2-4 fõ A Mesemondó 1. társasjáték - EX-IMP 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  3 090 Ft
 • Sprayza festékszóró Világur szett

  Sprayza festékszóró Világur szett

  A Sprayza festékszóró Világûr szett leírása: Kalandozz a világûrben a Sprayza festékszóró készletekkel, melyek az airbrush technika használatát teszik lehetõvé gyerekek számára is. A Sprayza fúvóka egyik felébe a kiválasztott filcet kell helyezni, míg a másik nyílásba nagyot fújva már kezdõdhet is az alkotás. A filctoll permete befedi a papírlapot, így a díszletre a Világûr sablonokkal különbözõ színû és formájú mintákat készíthetnek a kicsik. Légy kreatív és használd az élénk színeket a játékhoz!

  A szett tartalma:
  - 12db Sprayza színes filctoll
  - 1db Festékszóró fúvóka
  - 6db Festõsablon
  - 2db Díszlet

  3 800 Ft
 • Hét törpés papírtányér 20cm 10db-os szett

  Hét törpés papírtányér 20cm 10db-os szett

  A Hét törpés papírtányér 20cm 10db-os szett leírása: A Hófehérke és a hét törpe mára már örökre beírta magát a rajzfilmtörténelembe, hiszen ezen a csodás mesén több generáció is felnõtt, de sikere még mindig töretlen. . A történetben Hófehérke a közeli erdõbe menekül gonosz mostohája elõl, ahol a kedves törpék házában talál menedéket. Most ezekkel a jókedvû kis törpékkel találkozhatsz ezeken a meseszép papírtányérokon. Õk gondoskodnak róka, hogy a te születésnapodon is remek legyen a hangulat.

  A szett tartalma:
  - 10 db Hét törpe mintás tányér

  Mérete: 20cm átmérõ
  Anyaga: papír

  460 Ft A termék már nem kapható!
 • Pókember Maxi buborékfújó 175 ml-es

  Pókember Maxi buborékfújó 175 ml-es

  A Pókember Maxi buborékfújó 175 ml-es leírása: Most még tovább gyönyörködhetsz a buborékok látványában! A Pókember Maxi buborékfújókkal tovább tart a játék, hiszen több folyadékot tartalmaznak! A lecsavarható tetõbe épített fújó pálcával egy fújással készíthetsz rengeteg színes gömböt. Minél többet fújsz, annál szebb a látvány! - Biztonságosan visszazárható - Lecsavarható tetõbe épített fújóka - A tetején játék található - 175ml folyadék - Mérete: 14cm magas

  360 Ft A termék már nem kapható!
 • Transformers: Grimlock építhetõ Dinobots robot figura - Hasbro

  Transformers: Grimlock építhetõ Dinobots robot figura - Hasbro

  A Transformers: Grimlock építhetõ Dinobots robot figura - Hasbro leírása:
  Építsd meg a saját Transformers szereplõid! A különleges építõ szett elemeivel ezúttal a T-Rex dinoszaurusszá alakítható Grimlock-ot építheted meg, akinek robot módban a kezébe fegyvert is adhatsz. A Dinobot a Transformers negyedik részében, A kihalás kora címet viselõ epizódban nagy szerephez jut, így a gyerekek számára kimaradhatatlan szereplõje lesz a játéknak. elevenítsd fel az izgalmas csatákat!

  A szett tartalma:
  - 25db építõelem, Grimlock megalkotásához

  Anyaga: mûanyag

  2 260 Ft A termék már nem kapható!
 • Dob készlet

  Dob készlet

  A Dob készlet leírása: Basszus dob 38,5 cm átméroju, 2 kisebb dob 17 és 21 cm átm. Cintányér 21 cm. Ülokével együtt. A Dob készlet 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  11 740 Ft A termék már nem kapható!
 • Verdák 2 - Tetoválás készlet - Ravensburger

  Verdák 2 - Tetoválás készlet - Ravensburger

  A Verdák 2 - Tetoválás készlet - Ravensburger leírása: Legyen Neked is Verdák 2. motívumos tetoválásod! Nem kell hozzá más, mint ez a szuper Verdák 2. tetováló készlet, amelyben kedvenc Verdák hõseid tetováló sablonjai mellett megtalálod a Verdák 2. címû animációs film jellegzetes motívumainak sablonjait is, valamint a szükséges kiegészítõket!

  Tartozékok: 5 színû testbarát festék, ecset, tetováló toll, 6 különbözõ sablon, rögzítõ

  5 690 Ft A termék már nem kapható!
 • Micimackó: 23 cm-es gumilabda

  Micimackó: 23 cm-es gumilabda

  A Micimackó: 23 cm-es gumilabda leírása:
  Keményre fújt, Micimackó, Füles és Tigris képével díszített gumilabda, 23 cm-es kivitelben. A labda tökéletes a focizáshoz, kidobóshoz is.

  730 Ft A termék már nem kapható!

Gyors szűkítés

Kérem várjon, tölt...