Upsz... nincs találat, de nincs minden veszve!

A keresési feltételeknek nem felelt meg egyik termék sem! A következőket javasoljuk:

 • Ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be a keresett termék nevét vagy tipusát! Segít a kereső mező alatti kulcsszó ajánló.
 • Ellenőrizd a szűrési feltételeket, lehet egy-két feltétel kiszedésével lesz találat ismét.
 • Amennyiben nem sikerül továbbra sem megtalálni a kesett terméket, írj nekünk e-mailt az info@1jatekbolt.hu e-mail címre, vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 827 92 56-ös telefonszámon.

Kínálatunkból

 • 200 játék egy dobozban - Trefl

  200 játék egy dobozban - Trefl

  A 200 játék egy dobozban - Trefl leírása: Több változatú társasjáték készlete. Nagyszeru lehetoség a közös szabadidotöltésre. A készletben a 200 játék szabályzata és sok-sok tartozéka található. pl.: Sakk, Dáma, malom, franciakártya stb. 1 vagy több játékos számára! Trefl már 1985-ös alapítása óta arra törekszik, hogy a gyermekek számára kedves és hasznos játékokat készítsen és így a játékot minél örömtelibbé tegye. A 200 játék egy dobozban - Trefl 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  4 280 Ft A termék már nem kapható!
 • Kenguru labda 50 cm-es Hupikék törpikék

  Kenguru labda 50 cm-es Hupikék törpikék

  A Kenguru labda 50 cm-es Hupikék törpikék leírása: Mondo Hupikék Törpikék - Smurfs kenguru labda 50 cm-es átmérõvel Strapabíró anyagból készült, hupikék színû ugráló labda. Szarvacskás fogantyúja biztonságossá teszi az ugrálást. Méret: 50 cm

  2 620 Ft A termék már nem kapható!
 • BIG Bobby szánkó

  BIG Bobby szánkó

  A BIG Bobby szánkó leírása: Felkészültél a havas száguldásra? A BIG Bobby szánkóval a gyerekek hihetetlen sebességet érhetnek el, ezzel a lejtõk királyai lehetnek. A szánkó fém csúszótalpakkal rendelkezik, így a szánkó a kopástól védett. A strapabíró mûanyag alacsony hõmérsékleten is rugalmas és tartós marad, hogy a kicsik gondtalanul élvezhessék a száguldást a lejtõkön. A Bobby szánkó a klasszikus szánkókhoz hasonlóan testsúlyáthelyezéssel irányítható.

  A szánkó húzókötéllel ellátott.

  Mérete: 35x78x51cm

  9 620 Ft A termék már nem kapható!
 • Gazzuds Foam-I-Nator habfújó fegyver

  Gazzuds Foam-I-Nator habfújó fegyver

  A Gazzuds Foam-I-Nator habfújó fegyver leírása: Gazzuds Foam-I-Nator habfújó. Önts Gaz-zud folyadékot a tálcába, majd mártsd bele a habkészíto végét, húzd meg a ravaszt és engedd, hogy elinduljon a móka a habokkal. A csomagban egy fegyvert, egy habfújó folyadékot valamint egy tálcát találsz. A Gazzuds Foam-I-Nator habfújó fegyver 5-10 éves kortól fiúknak ajánlott.

  7 770 Ft A termék már nem kapható!
 • Fisher-Price: Csörgõ Rumbatökök - Mattel

  Fisher-Price: Csörgõ Rumbatökök - Mattel

  A Fisher-Price: Csörgõ Rumbatökök - Mattel leírása: A Fisher-Price Csörgõ Rumbatökök igazán remek szórakozást nyújtanak a kicsik számára. A tökök teteje puha anyagból készült, így bátran rázhatják õket a kicsik. A tökök nyeleinek végén átlátszó ablakokon keresztül láthatják a babák a színes golyókat melyek ide-oda gurulnak. A Fisher-Price Rumbatökök segítenek a gyerekeknek játszva fejlõdni, fejlesztik a finommotorikus mozgást a kezekben és élénk színeikkel valamint játékos formájukkal fenntartják a kicsik érdeklõdését és remek játékélményt biztosítanak.

  Jellemzõk:
  - Puha kialakítás
  - Csörgõ labdák
  - Átlátszó ablakok a nyeleken

  1 630 Ft A termék már nem kapható!
 • Dzsungelbarátok felhúzós zenélõ játék

  Dzsungelbarátok felhúzós zenélõ játék

  A Dzsungelbarátok felhúzós zenélõ játék leírása: Dzsungelbarátos felakasztható plüss. Méretei: 20×17 cm.

  2 450 Ft A termék már nem kapható!
 • Cross motor - Playmobil 5525

  Cross motor - Playmobil 5525

  A Cross motor - Playmobil 5525 leírása:
  Szuper cross motor figurával. Gyûjtsd össze mind a 6 félét!
  A figura mérete: 7,5 cm. 4 éves kortól ajánlott.

  3 740 Ft A termék már nem kapható!
 • Justice League póló, The Flash, XL-es méret

  Justice League póló, The Flash, XL-es méret

  A Justice League póló, The Flash, XL-es méret leírása: Eredeti licences, kiváló minõségû póló. 100% pamutból készült. Zacskós csomagolásban.

  6 260 Ft A termék már nem kapható!

Gyors szűkítés

Kérem várjon, tölt...