Upsz... nincs találat, de nincs minden veszve!

A keresési feltételeknek nem felelt meg egyik termék sem! A következőket javasoljuk:

 • Ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be a keresett termék nevét vagy tipusát! Segít a kereső mező alatti kulcsszó ajánló.
 • Ellenőrizd a szűrési feltételeket, lehet egy-két feltétel kiszedésével lesz találat ismét.
 • Amennyiben nem sikerül továbbra sem megtalálni a kesett terméket, írj nekünk e-mailt az info@1jatekbolt.hu e-mail címre, vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 827 92 56-ös telefonszámon.

Kínálatunkból

 • Hûtõmágnes plüss - Anna club

  Hûtõmágnes plüss - Anna club

  A Hutomágnes plüss - Anna club leírása: Kb. 10 cm-es plüss hutomágnes. A Hutomágnes plüss - Anna club a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Hutomágnes plüss - Anna club 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  1 090 Ft A termék már nem kapható!
 • Cliff. összeadás és kivonás

  Cliff. összeadás és kivonás

  Cliff. összeadás és kivonás leírása: A kártya játkos formában vezeti be a gyerekeket a matematiki alap számításokba.

  590 Ft AKCIÓ 460 Ft A termék már nem kapható!
 • Verdák 2: Összeszerelhetõ Flynn McCambridge kisautó - KlipKitz

  Verdák 2: Összeszerelhetõ Flynn McCambridge kisautó - KlipKitz

  A Verdák 2: Összeszerelhetõ Flynn McCambridge kisautó - KlipKitz leírása: Illeszd és pattintsd össze Flynn Klip Kitz darabjait majd az egyedülálló Klip Kitz kulcs segítségével rögzítsd a kívánt pózt. Alkosd meg saját Flynn McCambridge figurádat a Klip Kitz-cel! Varázsold egyedivé Flynnt a matricák és filctollak segítségével, valamint változtasd meg a számtalan kiegészítõ segítsésgével! A Verdák 2: Összeszerelhetõ Flynn McCambridge kisautó - KlipKitz 3 éves kortól ajánlott fiúknak.

  940 Ft A termék már nem kapható!
 • Repcsik El Chupacabra repülo 1/55 - Mattel

  Repcsik El Chupacabra repülo 1/55 - Mattel

  A Repcsik El Chupacabra repülõ 1/55 - Mattel leírása: Mexikó legismertebb repülõgépe is részese a versenynek, amelyen Rozsda, a kis permetezõgép is szeretne részt venni. A különleges kalandok és a verseny izgalmai közepette azonban El Chupacabra mindig szakít idõt szíve választottjának meghódítására, aki a csinos kis repcsi lány, Rochelle. A nagy dumás Repcsik mesefigura történeteit sokszor kétkedve hallgatják társai, egy valami azonban biztos: El Chupacabra szívbõl versenyzik, tiszta eszközökkel! Éld át otthon is a Repcsik mesét játék közben.

  Mérete: 10-12cm
  Méretaránya: 1/55

  2 320 Ft A termék már nem kapható!
 • Traktor 25cm

  Traktor 25cm

  A Traktor 25cm leírása:
  Irány a farm, ahol mindig van egy kis munka! A hatalmas traktorral a gyerekek is beszállhatnak a munkába, hiszen a traktorral öröm lesz a mindennapi feladatok elvégzése. A zöld vagy piros színben is kapható traktor nagy méretû, így könnyebben kézbe veszik és használják azt a legkisebb gyerekek is. Használd a traktorra szereld tolólapot is, így még terepet is rendezhetsz a homokozóban!

  Elérhetõ színváltozatok:
  - Zöld
  - Piros

  Mérete: 25x9x12cm

  A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.

  1 290 Ft A termék már nem kapható!
 • Spider-Man 80 darabos színezõ készlet

  Spider-Man 80 darabos színezõ készlet

  A Spider-Man 80 darabos színezõ készlet leírása:
  Ez a 80 darabos színezõ készlet tartalmaz 12 darab vízfestéket, ecsettel és keverõvel, 12 kicsi színes ceruzát, 12 jelölõt, 12 jelzõt, 12 zsírkrétát, 12 pasztellt, 1 radírt, 1 ceruzát, 1hegyezõ, 1 vonalzót, 1 szivacsot és 12 posztert.

  2 640 Ft A termék már nem kapható!
 • Ágyrács, 102 cm-es

  Ágyrács, 102 cm-es

  Az Ágyrács, 102 cm-es leírása: Klasszikus kialakítású, stabil, minõségi ágyrács a Reer cégtõl. Megakadályozza, hogy gyermeke leessen az ágyról. Egyszerûen és gyorsan fel-és leszerelhetõ. Hosszú és széles talpazatával biztosan helyezkedik el az ágyrács és a matrac, ágybetét között. Használaton kívül lenyitható az ágy oldalára. Könnyen szállítható saját védõtokjában (47,2 x 38,2 x 8,4 cm). Hossza: 102 cm, magassága: 44 cm. Önsúly: 1,44 kg. 18 hónapostól 5 éves korig / 22,5 kg-ig / 125 cm testmagasság ajánlott. 12-20 cm-es ágymatracokhoz ajánlott a használata. Anyaga: fém és poliészter. Az Ágyrács, 102 cm-es 0,1 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  9 060 Ft A termék már nem kapható!
 • Popmash: Lion-O Richie kulcstartó

  Popmash: Lion-O Richie kulcstartó

  A Popmash: Lion-O Richie kulcstartó leírása: Tedd egyedivé kulcsaidat ezzel a szuper Popmash figurás kulcstartóval Mérete: 6 cm A Popmash: Lion-O Richie kulcstartó 15 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  470 Ft A termék már nem kapható!

Gyors szűkítés

Kérem várjon, tölt...