56 termék
Rendezés:
Nézet:
 • A Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak Úr figura, 7 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak Úr figura, 7 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak Úr figura, 7 cm leírása: A Szépség és a Szörnyeteg címû Disney-rajzfilm egyik szereplõjének részletgazdag, kézzel festett figurája. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 7 cm.

  1 400 Ft A termék már nem kapható!
 • A Szépség és a Szörnyeteg: Mrs. Potts figura, 6 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Mrs. Potts figura, 6 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Mrs. Potts figura, 6 cm leírása: A Szépség és a Szörnyeteg címû Disney-rajzfilm egyik szereplõjének részletgazdag, kézzel festett figurája. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 6 cm.

  1 400 Ft A termék már nem kapható!
 • A Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg figura, 10 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg figura, 10 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg figura, 10 cm leírása: A Szépség és a Szörnyeteg címû Disney-rajzfilm egyik fõhõsének részletgazdag, kézzel festett figurája. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 10 cm.

  2 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High - Készíts egy szörnyen jó fazont játékszett babával, kiegészítõkkel (többféle), 1 db

  Monster High - Készíts egy szörnyen jó fazont játékszett babával, kiegészítõkkel (többféle), 1 db

  A Monster High - Készíts egy szörnyen jó fazont játékszett babával, kiegészítõkkel (többféle), 1 db leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információra, szívesen segítünk Önnek. Küldje el kérdést a kérdés a termékrõl kattintva, vagy írjon emailt a web@minitoys.hu emailcímre a cikkszám megjelöléssel, s elkészítjük a leírást.

  5 480 Ft A termék már nem kapható!
 • Illatos tetoválás - szörny minták

  Illatos tetoválás - szörny minták

  Az Illatos tetoválás - szörny minták leírása:
  Színes szörny tetoválás matricák, lányos témákban, kellemes szõlõ illattal. A matricát csak fel kell illeszteni a bõrfelületre, majd vizes ronggyal jól rá kell nyomni. Ha a matrica teljesen átázott (kb. 30 másodperc), le kell húzni, és a tetoválás ott marad a bõrön. Eltávolításához célszerû babaolajat használni. A készletben 50 db szörnyes matrica található. Tartozékok: 50 db tetováló matrica

  1 290 Ft A termék már nem kapható!
 • Intelligens gyurma - pink szörny

  Intelligens gyurma - pink szörny

  Az Intelligens gyurma - pink szörny leírása:
  Ki mered nyitni az Intelligens gyurma - pink szörny tartályát? A kérdés jogos, mert egy igazi szörnyeteg rejtõzik benne, ami speciális anyagának köszönhetõen bármilyen formát felvehet. A gyurmaszörnyek az intelligens gyurmák különleges változatai, amelyek meghatározott színük mellett apró részecskéket tartalmaznak ráadásul egy szempár is tartozik hozzájuk. Furcsa kis teremtménynek számítanak mégis mosolyt csalnak az arcunkra és feldobják, izgalmassá teszik az unalmas pillanatokat. Ha szeretnél egy jópofa barátot akit úgy formálhatsz ahogy csak szeretnél, akkor ne habozz! egy speciális anyagból készült különleges termék, amit a második világháború során az USA-ban fedeztek fel, amikor is a hagyományos gumi alapanyaga nehezen beszerezhetõvé vált, ezért is lett gyurmalin a neve. Ugyan ipari felhasználásra nem került sor, de hihetetlen fizikai tulajdonságai miatt népszerûsége a mai nap folyamatosan növekszik. Különlegessége abban rejlik, hogy több különbözõ anyag fizikai jellemzõit ötvözi magában, ráadásul hosszú távon használható anélkül, hogy tönkremenne. Ha finom mozdulatokat használunk, akkor könnyedén formázható nyújtható akárcsak a hagyományos gyurma, ráadásul nem hagy nyomot a kezünkön. Gömböt formálva ha hirtelen kemény felülettel érintkezik, például ha lepattintjuk akkor gumilabdaként visszaugrik. Ha hirtelen egy sík mentjén ellentétesen mozgatjuk a két oldalát akkor papírként szakad. Ha pedig nagyon erõs behatás éri, mint például egy kalapács ütése, akkor mint egy üveggolyó apró darabokra törik. Tartozékok: 60 g Intelligens gyurma, 1 szempár

  3 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Intelligens gyurma - kék szörny

  Intelligens gyurma - kék szörny

  Az Intelligens gyurma - kék szörny leírása:
  Ki mered nyitni az Intelligens gyurma - kék szörny tartályát? A kérdés jogos, mert egy igazi szörnyeteg rejtõzik benne, ami speciális anyagának köszönhetõen bármilyen formát felvehet. A gyurmaszörnyek az intelligens gyurmák különleges változatai, amelyek meghatározott színük mellett apró részecskéket tartalmaznak ráadásul egy szempár is tartozik hozzájuk. Furcsa kis teremtménynek számítanak mégis mosolyt csalnak az arcunkra és feldobják, izgalmassá teszik az unalmas pillanatokat. Ha szeretnél egy jópofa barátot akit úgy formálhatsz ahogy csak szeretnél, akkor ne habozz! egy speciális anyagból készült különleges termék, amit a második világháború során az USA-ban fedeztek fel, amikor is a hagyományos gumi alapanyaga nehezen beszerezhetõvé vált, ezért is lett gyurmalin a neve. Ugyan ipari felhasználásra nem került sor, de hihetetlen fizikai tulajdonságai miatt népszerûsége a mai nap folyamatosan növekszik. Különlegessége abban rejlik, hogy több különbözõ anyag fizikai jellemzõit ötvözi magában, ráadásul hosszú távon használható anélkül, hogy tönkremenne. Ha finom mozdulatokat használunk, akkor könnyedén formázható nyújtható akárcsak a hagyományos gyurma, ráadásul nem hagy nyomot a kezünkön. Gömböt formálva ha hirtelen kemény felülettel érintkezik, például ha lepattintjuk akkor gumilabdaként visszaugrik. Ha hirtelen egy sík mentjén ellentétesen mozgatjuk a két oldalát akkor papírként szakad. Ha pedig nagyon erõs behatás éri, mint például egy kalapács ütése, akkor mint egy üveggolyó apró darabokra törik. Tartozékok: 60 g Intelligens gyurma, 1 szempár

  3 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Szörnysuli 50-80-100-150 db-os puzzle

  Monster High: Szörnysuli 50-80-100-150 db-os puzzle

  A Monster High: Szörnysuli 50-80-100-150 db-os puzzle leírása:
  A Monster High: Szörnysuli diákjait, Draculaurát, Clawdeen Wolf-ot és a többi rémséget ábrázoló 50, 80, 100 és 150 db-os puzzle, egy csomagban. Tartozékok: 50, 80, 100, 150 mozaikdarab

  3 530 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Szörnysuli 2 x 100 db-os puzzle

  Monster High: Szörnysuli 2 x 100 db-os puzzle

  A Monster High: Szörnysuli 2 x 100 db-os puzzle leírása:
  A Monster High: Szörnysuli diákjait, Draculaurát, Clawdeen Wolf-ot és a többi rémséget ábrázoló 2 x 100 puzzle. Kirakott méretek: 40 x 28 cm. Tartozékok: 2 x 100 mozaikdarab

  3 250 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Szörnysuli 96 db-os gömbpuzzle 2 - Trefl

  Monster High: Szörnysuli 96 db-os gömbpuzzle 2 - Trefl

  A Monster High: Szörnysuli 96 db-os gömbpuzzle 2 - Trefl leírása:
  96 db-ból álló, a Monster High szereplõivel: Ghoulia Yelps és Cleo de Nile képével díszített gömb puzzle. A kirakót az elemek hátoldalán található nyíl-szám kombinációk alapján lehet összerakni, a jelölések a darabka sorszámát és a következõ elem irányát is jelölik. A készlet tartalmaz egy támasztékot is.

  Tartozékok: 96 mozaikdarab, támaszték

  1 750 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Szörnysuli 96 db-os gömbpuzzle 1 - Trefl

  Monster High: Szörnysuli 96 db-os gömbpuzzle 1 - Trefl

  A Monster High: Szörnysuli 96 db-os gömbpuzzle 1 - Trefl leírása:
  96 db-ból álló, a Monster High szereplõivel: Frankie Stein és Spectra Vondergeist képével díszített gömb puzzle. A kirakót az elemek hátoldalán található nyíl-szám kombinációk alapján lehet összerakni, a jelölések a darabka sorszámát és a következõ elem irányát is jelölik. A készlet tartalmaz egy támasztékot is.

  Tartozékok: 96 mozaikdarab, támaszték

  1 750 Ft A termék már nem kapható!
 • Flexi Monster: Nyúlékony szörnyek - Múmia

  Flexi Monster: Nyúlékony szörnyek - Múmia

  A Flexi Monster: Nyúlékony szörnyek - Múmia leírása: Félelmetes, nagyobb méretû Múmia a Flexi Monster - nyúlékony szörnyek sorozatból. A Múmia végtagjai nyújthatóak, mivel a játék gumiból készült, ráadásul a Múmia szeme is kivehetõ. Nyomd meg a lábán a gombot, félelmetes hangokat ad ki magából! Tekerd össze-vissza, nyújtsd az ujjait, karjait, lábait és ijessz meg vele mindenkit! A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel mûködik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 23 cm.

  6 640 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Fekete Péter gyermek kártyajáték - Piatnik

  Szörny Egyetem Fekete Péter gyermek kártyajáték - Piatnik

  A Szörny Rt: Szörny egyetem Fekete Péter kártyajáték 2 - Piatnik leírása: Klasszikus Fekete Péter kártyajáték a Szörny Rt. - Szörny egyetem szereploivel. Játssz a kedvenc mesehoseiddel, gyujtsd az egyforma párokat a kezedbe, és nyerd meg a játékot! De vigyázz! Ha a Te kezedben marad a Fekete Péter, veszítesz!

  Tartozékok: 29 kártyalap

  300 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem szalvéta - 20 db

  Szörny Rt: Szörny egyetem szalvéta - 20 db

  A Szörny Rt: Szörny egyetem szalvéta - 20 db leírása: Kék, Szörny Rt. - Szörny egyetem mintájú papírszalvéta, szülinapi bulikra, zsúrokra. A készlet 20 db szalvétát tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Méret: 33 x 33 cm.

  610 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem Kvartett kártyajáték

  Szörny Rt: Szörny egyetem Kvartett kártyajáték

  A Szörny Rt: Szörny egyetem Kvartett kártyajáték leírása: Klasszikus kvartett kártyajáték a Szörny Rt. - Szörny egyetem szereplõivel. Játssz a kedvenc mesehõseiddel, gyûjtsd ügyesen a lapokat és nyerd meg a játékot!

  980 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem: Sulley figura, 8 cm

  Szörny Egyetem: Sulley figura, 8 cm

  A Szörny Egyetem: Sulley figura, 8 cm leírása: A Szörny Egyetem címû Disney animációs film szereplõjérõl mintázott, részletgazdag, kézzel festett figura. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 8 cm.

  1 400 Ft A termék már nem kapható!
 • Mike Wazowski ugrálólabda - Szörnyegyetem

  Mike Wazowski ugrálólabda - Szörnyegyetem

  Az Ugráló labda szörny díszítéssel leírása: Igazán mókás kinézete van ennek a 40-50 cm-es szörny ugrálólabdának. Csak fel kell fújni, és már indulhat is a móka

  2 430 Ft A termék már nem kapható!
 • SLIMY szörny és zombie ragacs 1 db

  SLIMY szörny és zombie ragacs 1 db

  A SLIMY szörny és zombie ragacs 1 db leírása:
  Ha megfogod és a markodba veszed olyan érzésed lesz, mintha egy ragacsot fognál. Kicsit fura elsõ tapintásra, de utána nehezen fogod letenni, mert nagyon jó móka egész nap nyomkodni.
  A slimy ragacs belül tartalmaz figurákat is, melyeket mind összegyûjthetsz,az ár 1 db-ra szörny vagy zombie ragacsra vonatkozik.
  Csak természetes anyagokat tartalmaz, teljesen bõrbarát.Egy slimy 80 grammos.

  920 Ft A termék már nem kapható!
 • Háromfej a félelmetes tengeri szörny - playmobil 4805

  Háromfej a félelmetes tengeri szörny - playmobil 4805

  A Háromfej a félelmetes tengeri szörny - playmobil 4805 leírása:
  Ez a félelmetes sárkánykígyó a kalózkisértetek segítõje minden tengeri hajós rémálma. A kígyó úszik a vízen. A víz alatti motorral bõvíthetõ. A kalóz figura sötétben világít!A doboz mérete:10 x 34,5 x 20 cm

  7 460 Ft
 • Woodoo szörnyecske figura több változatban

  Woodoo szörnyecske figura több változatban

  A Woodoo szörnyecske figura több változatban leírása:
  Ismerd meg a kis Woodoo szörnyecskéket, akik ijesztõ de mégis mulatságos külsõvel rendelkeznek. A zöld színû kis babákkal a gyerekek különbözõ rémséges és bájos történetet játszhatnak el, mely során a kidülledõ szemekkel rendelkezõ szörnyecske figurák mindegyikét használhatják. Neked melyik woodoo figura a legszimpatikusabb?  Mérete: kb. 6cm magas

  Anyaga: mûanyag/gumi  A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.

  420 Ft A termék már nem kapható!
 • Matrica hologram, szörnyecskék

  Matrica hologram, szörnyecskék

  A Matrica hologram, szörnyecskék leírása: Hologrammos, nagyon szép matricák

  560 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem minifigura meglepetéscsomag

  Szörny Egyetem minifigura meglepetéscsomag

  A Szörny Egyetem minifigura meglepetéscsomag leírása: Termékleírás:Ismerd meg alaposabban a kis szörnyeket, akiket a Szörny Rt. és a Szörny Egyetem címû mesékbõl már láthattál. A minifigurák között összesen 26db különbözõt találsz, így a teljes kollekcióval már igazán kalandos játékba kezdhetsz. Neked ki a kedvenced a Szörny Egyetemrõl? Mike, Sulley esetleg Art? A meglepetéscsomagban talán épp õk kerülnek hozzád!

  A csomag tartalma:
  - 1db mini figura
  - 1db matrica
  - Gyûjtõfüzet

  500 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Szörnyen trendi füzetbox A4

  Monster High Szörnyen trendi füzetbox A4

  A Monster High Szörnyen trendi füzetbox A4 leírása: Az A4 lovas füzetboxban könnyedén elférnek a füzeteid, spirálfüzeteid, de akár még pár könyved is. Ha gyorsan kell átmenni egyik terembõl a másikba, nem kell nyitogatni-zárni a táskát, egyszerûen csak beledobod a felszerelést a tartóba és már szaladhatsz is vele. A csodaszép mintának köszönhetõen mindenkinek el fogja nyerni a tetszését, de a lovak szerelmeseinek kimondottan remek választás. Egy lovas iskolatáskához kitûnõ kiegészítõ, amit szintén megtalálsz webáruházunkban!

  Jellemzõk:

  A4 méretû Monster High füzetbox

  Származási hely: EU
  Minõsége: I.o.

  1 210 Ft
 • Monster High: Toralei Stripe Szörnyen élethû baba - Mattel

  Monster High: Toralei Stripe Szörnyen élethû baba - Mattel

  A Monster High: Toralei Stripe Szörnyen élethû baba - Mattel leírása: Toralei Stripe annak ellenére, hogy 15 éves, még mindig csak a macskák elsõ életét éli a kilencbõl.
  Igazi királynõje õ a Monster High suli folyosóinak. Bár néha karmolós kedvében van, mégis nagyon népszerû az iskola falai közt. Toralei édesapja a vérmacska, akitõl számos remek tulajdonságot örökölt. Tökéletesen lát a sötétben és nagyon mozgékony, bár a vizet nem nagyon szereti.
  Ez a meseszép Szörnyen élethû Toralei baba egy kiemelkedõ tagja lesz a Szörnysulis babagyûjteményednek. Mind a baba, mind a ruhája rendkívül részletgazdagon kidolgozott és díszített.

  Jellemzõk:
  Toralei Stripe baba
  - Részletgazdagon festve és kidolgozva

  9 940 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Légy Szörnymagad iskolatáska hátizsák

  Monster High Légy Szörnymagad iskolatáska hátizsák

  A Monster High Légy Szörnymagad iskolatáska hátizsák leírása: Ha szeretnéd, hogy kedvenc szörnyeid mindig veled legyenek még az iskolában is, akkor ez a fantasztikus Monster High iskolatáska egy kitûnõ választás lesz a számodra!
  A táska egy nagy és egy kisebb cipzáros zsebbel rendelkezik, amelyekben kényelmesen elfér az összes felszerelésed. A nagy zseb belül osztott és még egy kis hálós tárolót is találsz benne, ahová bele tudsz tenni olyan apróságokat, mint egy telefon vagy a kulcscsomód.
  A csodás szörnysulis minta biztosan téged is levesz a lábadról. A táska elején kedvenc karakteredet, Draculaurát láthatod nagyban, fölötte kicsiben pedig Operetta, Cleo, Spectra és Abbey kapott helyet. A táska szélét csodás kék-fehér Monster High cipzárminta díszíti és a cipzárak végzõdésein még Monster High logót formázó függõket is találsz.

  Jellemzõk:
  Mérete: 40x15x32cm
  - 2 cipzáros zseb
  - fényvisszaverõ felületek
  - párnázott, állítható vállpánt
  - erõs, könnyen tisztítható anyag
  - erõsített varrás
  - logóval díszített cipzár
  - dizájnos megjelenés

  Származási hely: EU
  Minõség: I. osztály

  5 040 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Deuce Gorgon Szörnyen élethû baba - Mattel

  Monster High: Deuce Gorgon Szörnyen élethû baba - Mattel

  A Monster High: Deuce Gorgon Szörnyen élethû baba - Mattel leírása: Termékleírás:Deuce Gorgon egy igazi sztár a suliban. Élsportoló, éltanuló és az egyik legmenõbb srác, aki valaha a Monster High folyosóin megfordult.
  Deuce-nak mindig napszemüveget kell viselnie, mert ha ránézne valakire nélküle, az azon nyomban kõvé válna. Ezt a tulajdonságot az édesanyjától, Medusától örökölte. Bár a kõvé-válás nem tart örökké, de azért így is nagyon kellemetlen, amikor véletlenül a barátait változtatja át...
  Ez a rendkívül élethûen megalkotott Deuce baba egy igazi különlegesség lehet a Monster High gyûjteményedben. A részletekbe menõen pontos kidolgozás a valaha alkotott egyik legszebb babává teszi Deucet a ?Szörnyen élethû? sorozatból.

  Jellemzõk:
  Deuce Gorgon baba
  - Részletgazdagon festve és kidolgozva

  9 510 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012

  Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012

  A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012 leírása: Kedvenc fazonodat, nem találod elég "szörnyûnek"? Készítsd el saját fazonú Monster High babádat saját magad! Állítsd össze, állítsd talpra, színezd ki, dekoráld fel, öltöztesd, és fésüld! Most magad állíthatod össze kedvenc babádat! A hátoldalon találsz némi segítséget pár megoldáshoz. Jellemzõi: - több mint 250 féle kombináció állítható össze a készlettel - vámpír, és viziszörny - ideális kezdõszett A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  12 990 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Frankie Stein Szörnyen élethû baba - Mattel

  Monster High Frankie Stein Szörnyen élethû baba - Mattel

  A Monster High Frankie Stein Szörnyen élethu baba - Mattel leírása: A szörnyek ezentúl nem csak élettelen babaként várják a játékot, hiszen egy gombnyomással életre keltheted õket! Frankie Stein a Monster High suliban épp az áramellátó biztosítékát próbálja megszerelni, amikor baleset éri. Szerencsére Frankie-nek ez meg sem kottyan, sõt kifejezetten viccesnek találja az esetet!

  A Frankie Stein baba hasát megnyomva azonnal láthatod a speciális funkciót, hiszen az áramütés hangjával egy idõben azonnal felvillanó fények mutatják Frankie koponyáját és bordáit, akár egy csontváznak!

  A Monster High baba elemmel mûködik, melyet a játék tartalmaz!

  10 040 Ft
 • Monster High Szörnyen élethû baba, többféle - Mattel

  Monster High Szörnyen élethû baba, többféle - Mattel

  A Monster High Szörnyen élethû baba, többféle - Mattel leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  8 080 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Abbey Bominable Légy szörnymagad baba

  Monster High: Abbey Bominable Légy szörnymagad baba

  A Monster High: Abbey Bominable Légy szörnymagad baba leírása: Ezt a hûvös karaktert sokan nem kedvelik a Monster High suliban, azonban a legjobb barátnõi, Lagoona Blue és Frankie Stein kifejezetten viccesnek tartják a stílusát. Abbey Bominable A Yeti lánya, aki 16 évvel ezelõtt született meg, és szörny felmenõje miatt egyenes út vezetett számára a Monster high szörny suliba.

  Ismerd meg Te is ezt a különleges karaktert, és bõvítsd ki vele a Monster High baba gyûjteményed.

  A szett tartalmazaz az Abbey Bominable babát, állványt, fésût, valamint 2db kiegészítõt.

  5 110 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012

  Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012

  A Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012 leírása: A kis szörnyek most általad kelhetnek életre! A Monster High babák minden elemét variálhatod, hiszen a karakterek testrészeit Te magad választhatod ki. Alkoss egyedi babákat a Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont szettekkel, majd egészítsd ki a már meglévõ készletedet ezzel a Puma csomaggal. Új babák és új élmények várnak rád! A Monster High Puma kiegészítõ szett a Készíts egy szörnyen jó fazont alapszettekkel együtt használható! A Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  4 100 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Szellem kiegészítõ szett TV 2012

  Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Szellem kiegészítõ szett TV 2012

  A Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Szellem kiegészítõ szett TV 2012 leírása:A kép illusztráció többgéle kapható belõle. A kis szörnyek most általad kelhetnek életre! A Monster High babák minden elemét variálhatod, hiszen a karakterek testrészeit Te magad választhatod ki. Alkoss egyedi babákat a Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont szettekkel, majd egészítsd ki a már meglévõ készletedet ezzel a Szellem csomaggal. Új babák és új élmények várnak rád! A Monster High Szellem kiegészítõ szett a Készíts egy szörnyen jó fazont alapszettekkel együtt használható! A Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Szellem kiegészítõ szett TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  4 430 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012

  Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012

  A Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012 leírása: Frankie Stein ki más mint Fankenstein 15 napos lánya a legdivatosabb, legcsinosabb ruhát viseli akár a Monster High filmben. Stílusa: "A barátiam szerint tökéletes az alakom a legmenõbb divathoz" A bálra fekete ruhában tüll szoknyában jelenik meg. Haját szintén ében feketére festve természetes hogy õ akar lenni a középpontban. Csatlakozz te is a sulihoz, ahová a legendás szörnyek tizenéves gyermekei járnak rémséges órákra, és a kalandoknak most Te is részese lehetsz! A Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  11 380 Ft
 • Intelligens gyurma szörnyek narancssárga színben

  Intelligens gyurma szörnyek narancssárga színben

  Az Intelligens gyurma szörnyek narancssárga színben leírása:
  Most speciális anyagból készíthetsz igazi szörnyeket, melyeket szemmel egészíthetsz ki! A különleges tulajdonságokkal rendelkezõ intelligens gyurmát lágy mozdulatokkal formázhatod és nyújthatod, azonban ha hirtelen mozdulattal húzod meg, azonnal törik és hasad. A narancssárga intelligens gyurma akár labdaként is pattogtatható.  Mérgezõ és egészségre káros anyagoktól mentes!  A szett tartalma:

  - Narancssárga színû intelligens gyurma

  - 2db Szem

  - Fém tárolódoboz  Súlya: 80g  Származási ország: USA  3 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Intelligens gyurma szörnyek zöld színben

  Intelligens gyurma szörnyek zöld színben

  Az Intelligens gyurma szörnyek zöld színben leírása:
  Alkoss egészen különleges szörnyeket az intelligens gyurma segítségével! A speciális tulajdonságokkal rendelkezõ intelligens gyurmát lágy mozdulatokkal formázhatod és nyújthatod, azonban ha hirtelen mozdulattal húzod meg, azonnal törik és hasad. A szemeket a megformázott gyurmára rakva igazi kis szörnyet készíthetsz.  Mérgezõ és egészségre káros anyagoktól mentes!  A szett tartalma:

  - Zöld színû intelligens gyurma

  - 2db Szem

  - Fém tárolódoboz  Súlya: 80g  Származási ország: USA  3 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Tetoválás fiúknak - szörnyes matricák

  Tetoválás fiúknak - szörnyes matricák

  A Tetoválás fiúknak - szörnyes matricák leírása: Színes tetoválás matricák, fiús témákban. A matricát csak fel kell illeszteni a borfelületre, majd vizes ronggyal jól rá kell nyomni. Ha a matrica teljesen átázott (kb. 30 másodperc), le kell húzni, és a tetoválás ott marad a borön. Eltávolításához célszeru babaolajat használni.

  Tartozékok: 50 db tetováló matrica

  960 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura

  Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura

  A Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura leírása: A hatalmas szõrmókot most Te is magaddal viheted mindenhová, hiszen a csatlakozást segítõ karabinerrel ellátott Sulley plüssfigurád pont olyan mint a mesebeli szörny! A Szörny Egyetemen átélt kalandjait már láthattad filmben, és a játék most Sulley-val folytatódhat. A kis plüssfigurát a táskádra vagy a kulcsaid mellé is felrakhatod. A puha plüss az eredeti Disney/Pixar mese alapján készült.

  Mérete: 10cm

  820 Ft A termék már nem kapható!
 • Felfújható vízikígyó, 160 x 100 x 114 cm

  Felfújható vízikígyó, 160 x 100 x 114 cm

  A Felfújható vízikígyó, 160 x 100 x 114 cm leírása:
  Izgalmas vízi kalandok várnak ezzel a felfújható tengeri kígyóval! A beleülõs úszógumikhoz hasonló kialakítás, stabil és biztonságos, 2 légkamrás, elõl két kapaszkodóval. Felfújva a mérete: 160 cm hosszú, 114 cm széles, 100 cm magas. Csak sekély vízben és felnõtt felügyelete mellett használható!

  4 190 Ft A termék már nem kapható!
 • Braun hajformázó megaszett

  Braun hajformázó megaszett

  A Braun hajformázó megaszett leírása: Igazi fodrász szeretnél lenni? Ezzel a Braun szettel most elsajátíthatod a fodrászmesterség minden tudományát, vagy rendbe rakhatod a saját, vagy barátnõd frizuráját. A hajformázáshoz rendelkezésedre áll egy hajszárító, hajkefe, fésû, tükör, hajsütõ, és csipeszek. Már most irányítsd a tehetséged, mert lehet, hogy egy híres fodrász válik belõled!

  Komplett 7 részes fodrász szett Braun licensz alatt

  Gyártási hely: Németország

  11 260 Ft A termék már nem kapható!
 • Kreatív szörnyes rajzsszett dobozban 24 elemmel - Carioca

  Kreatív szörnyes rajzsszett dobozban 24 elemmel - Carioca

  A Kreatív szörnyes rajzsszett dobozban 24 elemmel - Carioca leírása: Filcek, ceruzák vagy éppen tollak is lehetnek a dobozodban, amely számos lehetõséget rejt magában. A különleges, szörnyeket ábrázoló dobozok belsejében kreatív játék rejtõzik, hiszen a színezõfüzetet neked kell majd életre kelteni a színeket használva. A különbözõ rajzeszközök változatos játékot biztosítanak a kicsiknek.

  A szett tartalma:
  - 24db rajzeszköz véletlenszerû elosztásban
  - 1db Szörnyes tárolódoboz
  - Színezõfüzet

  Az ár 1db szettet tartalmaz, melyet bármely változatban szállíthatunk.

  1 280 Ft A termék már nem kapható!
 • Színezheto Szörnyes puzzle 36db - Carioca

  Színezheto Szörnyes puzzle 36db - Carioca

  A Színezhetõ Szörnyes puzzle 36db - Carioca leírása: Úgy látszik ebben a városban túlságosan sok a szörny, ám szerencse, hogy õk jókedvvel és szórakozással ütik el az idejüket, így mindenki jól szórakozik rajtuk. Tedd színesebbé a képet a filcekkel, majd a kirakóelemek elkészítése után állítsd össze a képet. A puzzle akár szobád dísze is lehet ezután.

  A doboz tartalma:
  - 36db filctoll
  - 24db kiszínezhetõ szörnyes kirakóelem

  A festékanyag mérgezõ vagy egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, textilbõl kimosható.

  3 630 Ft A termék már nem kapható!
 • Willy a szivárvány szörnyecske - plüss kulcstartó, 8,5 cm

  Willy a szivárvány szörnyecske - plüss kulcstartó, 8,5 cm

  A Willy a szivárvány szörnyecske - plüss kulcstartó, 8,5 cm leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  1 210 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster Camouflage: Daisy szörnyecske virággal, plüss, 15 cm

  Monster Camouflage: Daisy szörnyecske virággal, plüss, 15 cm

  A Monster Camouflage: Daisy szörnyecske virággal, plüss, 15 cm leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  2 570 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörnyek az urlények ellen DVD

  Szörnyek az urlények ellen DVD

  A Szörnyek az urlények ellen DVD leírása: Szórakoztató, és szörnyen jó poénokkal teli animációs mese, melyben mindenki megismerheti a legkülönlegesebb hõsöket. Az Óriásnõ, dr. Csótány professzor, Hiányzó Láncszem, a húszezer éves halember, a gigantikus rovarszörny és B.O.B. egy igazán sokszínû csapat, akiknek célja hogy megállítsák a Földet fenyegetõ ûrlényeket. Készülj fel a szórakoztató jelenetekre, és a határtalan nevetésre!

  Hang:
  - Magyar 2.0
  - Angol 5.1
  - Héber 5.1
  - Hindi 5.1

  Felirat:
  - Magyar
  - Angol
  - Héber
  - Hindi

  Játékidõ: 90 perc

  1 050 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem 30 db-os puzzle

  Szörny Rt: Szörny egyetem 30 db-os puzzle

  A Szörny Rt: Szörny egyetem 30 db-os puzzle leírása: A Szörny Rt.-bol ismert Mike-ot és Sullyt ábrázoló, 30 db-os puzzle. Kirakott méretek: 20 x 27 cm.

  Tartozékok: 30 mozaikdarab

  740 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle

  Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle

  A Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle leírása: A Szörny Rt.-bol ismert Mike-ot és Sullyt ábrázoló, 60 db-os puzzle. Kirakott méretek: 33 x 22 cm.

  Tartozékok: 60 mozaikdarab A Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle 4 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  800 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem 100 db-os puzzle

  A Szörny Rt: Szörny egyetem 100 db-os puzzle leírása: A Szörny Rt.-bol ismert Mike-ot és Sullyt ábrázoló, 100 db-os puzzle. Kirakott méretek: 41 x 28 cm.

  Tartozékok: 100 mozaikdarab

  770 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem 160 db-os puzzle

  Szörny Rt: Szörny egyetem 160 db-os puzzle

  A Szörny Rt: Szörny egyetem 160 db-os puzzle leírása: A Szörny Rt.-bol ismert Mike-ot és Sullyt ábrázoló, 160 db-os puzzle. Kirakott méretek: 41 x 28 cm.

  Tartozékok: 160 mozaikdarab

  1 010 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Légy szörnymagad DVD

  Monster High: Légy szörnymagad DVD

  A Monster High: Légy szörnymagad DVD leírása: A Monster High: Légy szörnymagad! kiássa a csatabárdot a Normik és a szörnyek között, a dolgok pedig egyre ijesztõbbé válnak! Hogy elkerüljék a lehetséges konfliktusokat, a Monster High növendékeinek évekig tilos volt elõbújniuk szobáik rejtekébõl Halloween éjszakáján. Frankie és barátai azonban rájönnek, hogy a Normik és a szörnyek egykor igazi barátok voltak és szerettek együtt lenni.
  A rémek ezért úgy döntenek, visszaforgatják az idõ kerekét, és arra használják ezt az éjszakát, hogy különleges szörnyûségességüket ünnepeljék és felhívják a figyelmed, hogy mindig ?Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon!

  - Hangok: magyar 5.1, angol 5.1, görög 5.1, német 5.1, olasz 5.1
  - Feliratok: nincs

  1 360 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Õrült kombináció - Szörnyhibridek, többféle - Mattel

  Monster High Õrült kombináció - Szörnyhibridek, többféle - Mattel

  A Monster High Õrült kombináció - Szörnyhibridek, többféle - Mattel leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  13 040 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Frankie Stein alap szörnyhibrid baba - Mattel

  Monster High: Frankie Stein alap szörnyhibrid baba - Mattel

  A Monster High: Frankie Stein alap szörnyhibrid baba - Mattel leírása:
  Néha az öltések meglazulnak, természetesen a lehetõ legrosszabb pillanatban. Mindent szeret kipróbálni, megtapasztalni. Imádja a divatot, és nem csak szeret öltözködni, hanem tud is, hiszen igen jó ízlése van. Imád vásárolni, ám nem mindig magabiztos választásában, ahogy az élet más területein is néha elbizonytalanodik. Frankie Stein néhol széthulló személyiségét apjának köszönheti, aki minden reggel morbid humorával vidáman konstatálja lányáról: Ez él.

  A baba magassága: kb. 28cm
  Anyaga: mûanyag

  9 990 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Operetta alap szörnyhibrid baba - Mattel

  Monster High: Operetta alap szörnyhibrid baba - Mattel

  A Monster High: Operetta alap szörnyhibrid baba - Mattel leírása:
  A Monster lányok közül Operetta egy igazi díva. Ezen felül maximalista, ami annyit jelent, hogy egy kicsit mindig több, jobb, mint más. A zenének él, ami annyit jelent, hogy szeret és tud zenélni és énekelni. Ez meghatározza egész küllemét, a hajától a speciális platform cipõig bezárólag. Arcán egy szépségjel van, mely megkülönbözteti a többi Monster lánytól, és egyediséget kölcsönöz neki.

  A baba magassága: kb. 28cm
  Anyaga: mûanyag

  8 800 Ft
 • Monster High: Ghoulia Yelps alap szörnyhibrid baba - Mattel

  Monster High: Ghoulia Yelps alap szörnyhibrid baba - Mattel

  A Monster High: Ghoulia Yelps alap szörnyhibrid baba - Mattel leírása:
  Ghoulia Yelps az a szörnyhibrid, akinek nagyon fontos, hogy a minden meg legyen tervezve elõre. Nagyon lassan megy, és nem tud olyan gyorsan reagálni arckifejezésével a történésekre, de ez megszokott, hiszen zombi. Nagyon szeret olvasni, és új dolgokat tanulni, és szereti tartani a napi menetrendet, emiatt konfliktusai is akarnak. Ruházata tökéletesen tükrözi lelkivilágát, mely átlátható ám cseppet sem hétköznapi.

  A baba magassága: kb. 28cm
  Anyaga: mûanyag

  9 990 Ft A termék már nem kapható!
 • Maxi puzzle Szörny 35 db 70x100+filc - Carioca

  Maxi puzzle Szörny 35 db 70x100+filc - Carioca

  A Maxi puzzle "Szörny" 35db 70x100+filc - Carioca leírása: Carioca színezheto maxi puzzle. Tartalma: 35 db.-os színezheto puzzle, 24 vékony Carioca filctoll, 12 vastag filctoll. A gyerekek a puzzle kirakása után tetszés szerint színezhetik a képet. A puzzle nagyon jó minoségu, a gyermekekre és a környezetre teljes mértékben ártalmatlan, újrahasznosítható anyagból készül. Az alábbi témákban kapható: Kalózok, szellemek, birodalom, kalandtúra A Maxi puzzle "Szörny" 35db 70x100+filc - Carioca a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Maxi puzzle "Szörny" 35db 70x100+filc - Carioca 3-5 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  2 140 Ft AKCIÓ 2 040 Ft
 • Összekapcsolható szörnyek 1 db

  Összekapcsolható szörnyek 1 db

  Az Összekapcsolható szörnyek 1 db leírása: 24 féle gyujtheto, bájos szörnyfigura, minden szörnyhöz személyiségi kártya. Alkoss minél nagyobb szörnyláncot Az Összekapcsolható szörnyek 1 db a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. Az Összekapcsolható szörnyek 1 db 5-10 éves kortól fiúknak ajánlott.

  1 990 Ft A termék már nem kapható!
 • Összekapcsolható szörnyek 2 db-os

  Összekapcsolható szörnyek 2 db-os

  A Összekapcsolható szörnyek 2 db-os leírása: Összekapcsolható szörnyek különbözo színekben és figurákkal. A Összekapcsolható szörnyek 2 db-os 5-10 éves kortól fiúknak ajánlott.

  1 090 Ft AKCIÓ 780 Ft A termék már nem kapható!
Kérem várjon, tölt...