58 termék
Rendezés:
Nézet:
 • A Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak Úr figura, 7 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak Úr figura, 7 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak Úr figura, 7 cm leírása: A Szépség és a Szörnyeteg címû Disney-rajzfilm egyik szereplõjének részletgazdag, kézzel festett figurája. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 7 cm.

  1 400 Ft A termék már nem kapható!
 • A Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg figura, 10 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg figura, 10 cm

  A Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg figura, 10 cm leírása: A Szépség és a Szörnyeteg címû Disney-rajzfilm egyik fõhõsének részletgazdag, kézzel festett figurája. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 10 cm.

  2 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Spriccelõs szörny

  Spriccelõs szörny

  A Spriccelõs szörny leírása: Spriccelõs szörny a fürdõszobába.A Spriccelõs szörny 6 hónapos kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 470 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vízköpõ és Vámpír Tv reklám

  Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vízköpõ és Vámpír Tv reklám

  A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vízköpõ és Vámpír TV 2012 leírása: Kedvenc fazonodat, nem találod elég "szörnyûnek"? Készítsd el saját fazonú Monster High babádat saját magad! Állítsd össze, állítsd talpra, színezd ki, dekoráld fel, öltöztesd, és fésüld! Most magad állíthatod össze kedvenc vízköpõ vagy vámpír babádat! A hátoldalon találsz némi segítséget pár megoldáshoz. Jellemzõi: - több mint 250 féle kombináció állítható össze a készlettel - vámpír, és vízköpõ - kezdõszett A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vízköpõ és Vámpír TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  10 600 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Boszi és Vérmacska Tv reklám

  Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Boszi és Vérmacska Tv reklám

  A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Boszi és Vérmacska TV 2012 leírása: Kedvenc fazonodat, nem találod elég "szörnyûnek"? Készítsd el saját fazonú Monster High babádat saját magad! Állítsd össze, állítsd talpra, színezd ki, dekoráld fel, öltöztesd, és fésüld! Most magad állíthatod össze kedvenc Boszorkány vagy Vérmacska babádat! A hátoldalon találsz némi segítséget pár megoldáshoz. Jellemzõi: - több mint 250 féle kombináció állítható össze a készlettel - Boszorkány és vérmacska - kezdõszett A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Boszi és Vérmacska TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  10 600 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Szörnyen nagy buli 200 db-os csillámporos puzzle - Clementoni

  Monster High: Szörnyen nagy buli 200 db-os csillámporos puzzle - Clementoni

  A Monster High: Szörnyen nagy buli 200 db-os csillámporos puzzle - Clementoni leírása: A Monster High most puzzle formában érkezett meg! A 200 darabos puzzle csillámporral van díszítve, így ha kiraktad a képet, az egész puzzle csillogni fog a fény hatására. Remek dísz lesz a szobádban ez a kirakó! Mérete: 39 x 28,5 cm. A Monster High: Szörnyen nagy buli 200 db-os csillámporos puzzle - Clementoni 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  2 350 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Szornyen nagy buli 250db-os puzzle - Clementoni

  Monster High Szornyen nagy buli 250db-os puzzle - Clementoni

  A Monster High Ghouls just wanna have fun 250 részes puzzle leírása: Monster High Ghouls just wanna have fun 250 részes puzzle

  1 950 Ft AKCIÓ 1 500 Ft A termék már nem kapható!
 • Hungry Monsters - Éhes szörnyek társasjáték

  Hungry Monsters - Éhes szörnyek társasjáték

  A Hungry Monsters - Éhes szörnyek társasjáték leírása:
  Az éhes szörnyek ellepték a konyhát ételek után kutatva! Alakítsd ki a saját kis szörnyedet a mókás matricák segítségével, azután irány a konyha a szórakoztató feladatok végrehajtására. Egy kis gyorsasággal és taktikával sikeresen megfelelhetsz a kihívásoknak és jutalmul egyre több és több ételt juttathatsz a szörnyed óriás szájába. De vigyázz: a többi mohó szörny lesben áll, hogy elhappolja szörnyed szájából a finom falatokat. Az a játékos nyeri a játékot, aki elsõként szerzi meg a 15 ételkorongot.

  Tartozékok: 1 db játéktábla, 4 db szörnytest, 4 db szörnyszáj, 8 db szörnytalpkorong, 60 db ételkorong, 2 db dobókocka, 1 ív matrica

  5 480 Ft A termék már nem kapható!
 • Scooby-Doo: hátrahúzós szörnyfogó terepjáró

  Scooby-Doo: hátrahúzós szörnyfogó terepjáró

  A Scooby-Doo: hátrahúzós szörnyfogó terepjáró leírása:
  Mûanyagból készült gumikerekes Scooby-Doo járgány, amellyel közösen foghatjátok el a szörny álarc mögé bújt gonosztevõket. A Scooby-Doo: hátrahúzós szörnyfogó terepjáró szett egy kalitkát tartalmaz, amit a teherautóval meglökve tudsz zárni, így csapdába ejtheted Drakula grófot. A csomagban megtalálható még egy cserélhetõ fej is, így megtudhatod, ki rejtõzik Drakula álarca mögött. Terepjáró méretek: 15 x 10 x 8 cm.

  3 060 Ft A termék már nem kapható!
 • Flexi Monster: Nyúlékony szörnyek - Múmia

  Flexi Monster: Nyúlékony szörnyek - Múmia

  A Flexi Monster: Nyúlékony szörnyek - Múmia leírása: Félelmetes, nagyobb méretû Múmia a Flexi Monster - nyúlékony szörnyek sorozatból. A Múmia végtagjai nyújthatóak, mivel a játék gumiból készült, ráadásul a Múmia szeme is kivehetõ. Nyomd meg a lábán a gombot, félelmetes hangokat ad ki magából! Tekerd össze-vissza, nyújtsd az ujjait, karjait, lábait és ijessz meg vele mindenkit! A játék 2 db AAA vékony ceruzaelemmel mûködik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 23 cm.

  6 480 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Fekete Péter gyermek kártyajáték - Piatnik

  Szörny Egyetem Fekete Péter gyermek kártyajáték - Piatnik

  A Szörny Rt: Szörny egyetem Fekete Péter kártyajáték 2 - Piatnik leírása: Klasszikus Fekete Péter kártyajáték a Szörny Rt. - Szörny egyetem szereploivel. Játssz a kedvenc mesehoseiddel, gyujtsd az egyforma párokat a kezedbe, és nyerd meg a játékot! De vigyázz! Ha a Te kezedben marad a Fekete Péter, veszítesz!

  Tartozékok: 29 kártyalap

  290 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem társasjáték - Trefl

  Szörny Rt: Szörny egyetem társasjáték - Trefl

  A Szörny Rt: Szörny egyetem társasjáték - Trefl leírása: Gratulálunk, felvettek a Szörny Egyetemre! Szörnyû feladatok, elõadások és gyakorlatok várnak rád. De a legnagyobb kihívás az egyetemen az ijesztgetés. Ahhoz, hogy részt vehessél rajtuk, a diáktársulat tagjának kell lenned. Találj néhány diákot, akikkel harcba szállhatsz a gyõzelemért! Van elég bátorságod ahhoz, hogy két szörny társasjátékkal is játssz?

  Tartozékok: 1 db játéktábla, 36 db játékkártya, 4 db bábu, dobókocka, játékszabály A Szörny Rt: Szörny egyetem társasjáték - Trefl 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  2 740 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem szalvéta - 20 db

  Szörny Rt: Szörny egyetem szalvéta - 20 db

  A Szörny Rt: Szörny egyetem szalvéta - 20 db leírása: Kék, Szörny Rt. - Szörny egyetem mintájú papírszalvéta, szülinapi bulikra, zsúrokra. A készlet 20 db szalvétát tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Méret: 33 x 33 cm.

  600 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem Kvartett kártyajáték

  Szörny Rt: Szörny egyetem Kvartett kártyajáték

  A Szörny Rt: Szörny egyetem Kvartett kártyajáték leírása: Klasszikus kvartett kártyajáték a Szörny Rt. - Szörny egyetem szereplõivel. Játssz a kedvenc mesehõseiddel, gyûjtsd ügyesen a lapokat és nyerd meg a játékot!

  960 Ft
 • Szörny Rt: Szörny egyetem Fekete Péter kártyajáték

  Szörny Rt: Szörny egyetem Fekete Péter kártyajáték

  A Szörny Rt: Szörny egyetem Fekete Péter kártyajáték leírása: Klasszikus Fekete Péter kártyajáték a Szörny Rt. - Szörny egyetem szereplõivel. Játssz a kedvenc mesehõseiddel, gyûjtsd az egyforma párokat a kezedbe, és nyerd meg a játékot! De vigyázz! Ha a Te kezedben marad a Fekete Péter, veszítesz!

  Tartozékok: 25 db kártyalap

  580 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem: Sulley figura, 8 cm

  Szörny Egyetem: Sulley figura, 8 cm

  A Szörny Egyetem: Sulley figura, 8 cm leírása: A Szörny Egyetem címû Disney animációs film szereplõjérõl mintázott, részletgazdag, kézzel festett figura. Anyaga: minõségi, PVC-mentes, hõre lágyuló mûanyag. Mérete: 8 cm.

  1 400 Ft A termék már nem kapható!
 • Mike Wazowski ugrálólabda - Szörnyegyetem

  Mike Wazowski ugrálólabda - Szörnyegyetem

  Az Ugráló labda szörny díszítéssel leírása: Igazán mókás kinézete van ennek a 40-50 cm-es szörny ugrálólabdának. Csak fel kell fújni, és már indulhat is a móka

  2 740 Ft A termék már nem kapható!
 • Transformers: Szörnyvadászok Lazerback Deluxe akciófigura - Hasbro

  Transformers: Szörnyvadászok Lazerback Deluxe akciófigura - Hasbro

  A Transformers: Szörnyvadászok Lazerback Deluxe akciófigura - Hasbro leírása: Autobotok vigyázzatok, egy szörnyû fenevad vadászik rátok! Lazerback figurád farkából mérgezõ lövedéket lõhetsz ki, mely a Transformers robotoknak is nehézségeket okozhat. A különleges Transformers Szörnyvadász akciófigura farka ostorként csapódik, a harcban sokszor hasznát veszi a gonosz lény. Alakítsd át a robotot egy pillanat alatt szörny fenevaddá!

  A Transformers Lazerback játékfigura mérete: kb. 13cm

  5 380 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem: Sulley pólóban kulcstartó plüss figura

  Szörny Egyetem: Sulley pólóban kulcstartó plüss figura

  A Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura leírása: Termékleírás:Vidd magaddal mindenhová a kis plüss Sulley figurát, aki a már a mesében is látott zöld pólót viseli. A különleges mûanyag tartónak köszönhetõen a kulcscsomódra, vagy akár a táskádra is felakaszthatod a több mint 10cm-es karaktert. A türkiz színû Szörny Egyetem figurát mindenki felismeri, hiszen õs a fõszereplõje a mókás történetnek. Neked melyik a kedvenc Szörny-karaktered?

  Mérete: 10cm

  1 100 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Sulley és Squishy Rémiszto páros figuraszett

  Szörny Egyetem Sulley és Squishy Rémiszto páros figuraszett

  A Szörny Egyetem Sulley és Squishy Rémisztõ páros figuraszett leírása: Termékleírás:Elevenítsd fel a mesében látottakat a szuper figuraszettel, melynek tagja most Sulley és Squishy is. A szörnyen rémisztõ Sulley párja Squishy, akinek szerény visszahúzódó természeted miatt még sok próbát ki kell állni, valamint rengeteg tanulnivaló vár még rá. Gyarapítsd a Szörny Egyetem figuráid számát, és máris eljátszhatod a Disney film történeteit a szobádban!

  A szett tartalma:
  - Sulley figura
  - Squishy figura

  A figurák karjai mozgathatók.
  A figura mérete: kb. 5-6cm

  1 660 Ft A termék már nem kapható!
 • Háromfej a félelmetes tengeri szörny - playmobil 4805

  Háromfej a félelmetes tengeri szörny - playmobil 4805

  A Traffipaxos rendõr - playmobil 4902 leírása:
  Vigyázz ha meglátod ezt a figurát,mert könnyen lefényképezhet és megállíthat.A doboz mérete: 10 x 3,5 x 10 cm

  8 100 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Archie sípoló gumifigura

  Szörny Egyetem Archie sípoló gumifigura

  A Szörny Egyetem Archie sípoló gumifigura leírása: Termékleírás:dobd minél messzebbre ezt a különleges játékfigurát, melynek strapabíró gumi anyaga hosszan tartó játékot ígér. A Szörny egyetem mesébõl mér ismert karaktert most bármerre dobálhatod, hiszen Archie kabalafiguraként szeret repülni. A narancssárga, hat lábbal is rendelkezõ figura a különleges hangjával hívja fel magára a figyelmet, hiszen miután az összenyomott figura újra megtelik levegõvel, igazi röfögõ hangot ad!

  Mérete: kb. 17cm

  2 910 Ft A termék már nem kapható!
 • Matrica hologram, szörnyecskék

  Matrica hologram, szörnyecskék

  A Matrica hologram, szörnyecskék leírása: Hologrammos, nagyon szép matricák

  560 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny egyetem - Ki van az ajtó mögött? társasjáték

  Szörny egyetem - Ki van az ajtó mögött? társasjáték

  A Szörny egyetem - Ki van az ajtó mögött? társasjáték leírása: Termékleírás:Vajon melyik szörny bujkál az ajtó mögött? Válassz ki egy szörnyet, majd helyezd be az ajtóba amíg ellenfeled épp ugyanígy tesz. A játékban a másik fél szörnyét kell kitalálnod, ami nem is lesz olyan egyszerû. Kérdezzetek egymástól, mely kérdésekre kizárólag igennel és nemmel válaszolhattok. Akinek sikerül kitalálnia a másik szörnyének nevét, az lesz a gyõztes a Szörny Egyetem társasjátékban!

  A doboz tartalma:
  - Ajtó állvány
  - Ajtó
  - Fal
  - Játéktábla
  - 16db szörny kártya
  - 32db zseton
  - Matrica ív
  - Játékszabály

  Játékosok száma: 2 fõ

  3 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem minifigura meglepetéscsomag

  Szörny Egyetem minifigura meglepetéscsomag

  A Szörny Egyetem minifigura meglepetéscsomag leírása: Termékleírás:Ismerd meg alaposabban a kis szörnyeket, akiket a Szörny Rt. és a Szörny Egyetem címû mesékbõl már láthattál. A minifigurák között összesen 26db különbözõt találsz, így a teljes kollekcióval már igazán kalandos játékba kezdhetsz. Neked ki a kedvenced a Szörny Egyetemrõl? Mike, Sulley esetleg Art? A meglepetéscsomagban talán épp õk kerülnek hozzád!

  A csomag tartalma:
  - 1db mini figura
  - 1db matrica
  - Gyûjtõfüzet

  490 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Csúzli kilövo

  Szörny Egyetem Csúzli kilövo

  A Szörny Egyetem Csúzli kilövõ leírása: Termékleírás:Vadássz szörnyekre, vagy épp védd meg õket az ellenségektõl! A szuper Szörny egyetem csúzlival akár a kis labdákat is kilõheted egészen messzire, a játék így egyre izgalmasabb. A hátrahúzható szerkezetbe csak illeszd bele a gumi lövedéket, majd ha már erõsen hátrahúztad, kezdõdhet is a lövöldözés! A játékhoz három kis labda is tartozik, így azokkal többször is próbálkozhatsz eltalálni az ellenfeleidet!

  A szett tartalma:
  - Csúzli kilövõ
  - 3db gumilövedék

  Mérete: kb. 25cm

  2 910 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Szörnyen trendi füzetbox A4

  Monster High Szörnyen trendi füzetbox A4

  A Monster High Szörnyen trendi füzetbox A4 leírása: Az A4 lovas füzetboxban könnyedén elférnek a füzeteid, spirálfüzeteid, de akár még pár könyved is. Ha gyorsan kell átmenni egyik terembõl a másikba, nem kell nyitogatni-zárni a táskát, egyszerûen csak beledobod a felszerelést a tartóba és már szaladhatsz is vele. A csodaszép mintának köszönhetõen mindenkinek el fogja nyerni a tetszését, de a lovak szerelmeseinek kimondottan remek választás. Egy lovas iskolatáskához kitûnõ kiegészítõ, amit szintén megtalálsz webáruházunkban!

  Jellemzõk:

  A4 méretû Monster High füzetbox

  Származási hely: EU
  Minõsége: I.o.

  1 180 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Sulley guruló figura jármuvel

  Szörny Egyetem Sulley guruló figura jármuvel

  A Szörny Egyetem Sulley guruló figura jármûvel leírása: Termékleírás:A kis golyó egy pillanat alatt lépes átváltozni igazi Sulley figurává, aki a kocsijában ülve vezet a Szörny Egyetemre. Készíts egy kis golyót a figurából, majd tedd bele a kocsiba. Amint elindítod a járgányt, máris figyelheted amint Sulley egyszer csak kipattan a volán mögül. A guruló figurákkal akár versenyezhettek is barátaiddal, így a játék még izgalmasabb lesz.

  A szett tartalma:
  - Sulley guruló figura
  - Autó jármû

  Jármû mérete: kb. 12cm
  Figura mérete: kb. 7cm

  2 910 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Toralei Stripe Szörnyen élethû baba - Mattel

  Monster High: Toralei Stripe Szörnyen élethû baba - Mattel

  A Monster High: Toralei Stripe Szörnyen élethû baba - Mattel leírása: Toralei Stripe annak ellenére, hogy 15 éves, még mindig csak a macskák elsõ életét éli a kilencbõl.
  Igazi királynõje õ a Monster High suli folyosóinak. Bár néha karmolós kedvében van, mégis nagyon népszerû az iskola falai közt. Toralei édesapja a vérmacska, akitõl számos remek tulajdonságot örökölt. Tökéletesen lát a sötétben és nagyon mozgékony, bár a vizet nem nagyon szereti.
  Ez a meseszép Szörnyen élethû Toralei baba egy kiemelkedõ tagja lesz a Szörnysulis babagyûjteményednek. Mind a baba, mind a ruhája rendkívül részletgazdagon kidolgozott és díszített.

  Jellemzõk:
  Toralei Stripe baba
  - Részletgazdagon festve és kidolgozva

  9 700 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Légy Szörnymagad iskolatáska hátizsák

  Monster High Légy Szörnymagad iskolatáska hátizsák

  A Monster High Légy Szörnymagad iskolatáska hátizsák leírása: Ha szeretnéd, hogy kedvenc szörnyeid mindig veled legyenek még az iskolában is, akkor ez a fantasztikus Monster High iskolatáska egy kitûnõ választás lesz a számodra!
  A táska egy nagy és egy kisebb cipzáros zsebbel rendelkezik, amelyekben kényelmesen elfér az összes felszerelésed. A nagy zseb belül osztott és még egy kis hálós tárolót is találsz benne, ahová bele tudsz tenni olyan apróságokat, mint egy telefon vagy a kulcscsomód.
  A csodás szörnysulis minta biztosan téged is levesz a lábadról. A táska elején kedvenc karakteredet, Draculaurát láthatod nagyban, fölötte kicsiben pedig Operetta, Cleo, Spectra és Abbey kapott helyet. A táska szélét csodás kék-fehér Monster High cipzárminta díszíti és a cipzárak végzõdésein még Monster High logót formázó függõket is találsz.

  Jellemzõk:
  Mérete: 40x15x32cm
  - 2 cipzáros zseb
  - fényvisszaverõ felületek
  - párnázott, állítható vállpánt
  - erõs, könnyen tisztítható anyag
  - erõsített varrás
  - logóval díszített cipzár
  - dizájnos megjelenés

  Származási hely: EU
  Minõség: I. osztály

  4 920 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Szörnyen jó barátok 500db-os kör puzzle - Clementoni

  Monster High Szörnyen jó barátok 500db-os kör puzzle - Clementoni

  A Monster High Szörnyen jó barátok 500db-os kör puzzle - Clementoni leírása: Az 500 db-os Szörnyen jó barátok puzzle különlegessége, hogy összerakás után egy 50cm széles kör alakú képet ad ki kedvenc Monster High karaktereidrõl. Mindenkit megtalálsz rajta, aki számít. Az öt fõszereplõ mellett, még rajta van Cleo DeNile barátja, Deuce Gorgon is, hogy még teljesebb legyen a kép. A puzzle kirakás után remek dísze lehet a szobádnak, akaszd fel a babáid fölé és dicsekedj el a barátnõidnek, hogy az egészet te raktad ki egyedül. Gyûjtsd össze a különleges, egyedi formájú puzzle-öket is a lányokról!

  A Supercolor Clementoni puzzle játékai a gyermeket a növekedés minden szakaszában szórakoztatják, miközben elõsegítik a kézügyesség és a megfigyelõképesség fejlesztését. Az alapanyagok minõsége és a tökéletes nyomdai technika mindig szép, élénk és ragyogó képeket biztosítanak a kirakáshoz.

  A puzzle kirakása egyszerû, 5 éves korosztálytól ajánljuk.

  A kirakható kép mérete: 50 cm (körátmérõ)
  A kirakható darabszám: 500db

  2 180 Ft
 • Monster High tengeri szörny divattervezõ szett

  Monster High tengeri szörny divattervezõ szett

  A Monster High tengeri szörny divattervezõ szett leírása: Készítsd el Monster High babádnak a tengeri szörny ruhakollekciót. A ruha színe a hideg-meleg víz hatására megváltozik. A szettben találsz egy dekoráló tollat, amivel szörnyen jó mintákat rajzolhatsz a ruhákra, cipõkre.
  A szett tartalma 2 db ruha, cipõ, kar- és lábdísz, dekortoll, edény. Többféle kivitelben szállítjuk.

  7 210 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012

  Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012

  A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012 leírása: Kedvenc fazonodat, nem találod elég "szörnyûnek"? Készítsd el saját fazonú Monster High babádat saját magad! Állítsd össze, állítsd talpra, színezd ki, dekoráld fel, öltöztesd, és fésüld! Most magad állíthatod össze kedvenc babádat! A hátoldalon találsz némi segítséget pár megoldáshoz. Jellemzõi: - több mint 250 féle kombináció állítható össze a készlettel - vámpír, és viziszörny - ideális kezdõszett A Monster High készíts egy szörnyen jó fazont Vámpír és Tengeriszörny TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  10 600 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High készíts egy szörnyen jó fazont

  Monster High készíts egy szörnyen jó fazont

  A Monster High készíts szörnyen jó fazont leírása:Szortiment a termék tehát több féla kapható belõle. Építsd meg a saját testreszabható szörnyedet újra és újra! Mutasd meg egyedi teremtményedet a barátaidnak is. Nem Frankenstein doktor az egyetlen, aki szörnyeket tud teremteni: ma már a gyerekek is megépíthetik saját szörnyeiket! A Monster High Készíts Szörnyen jó fazont vízköpõ és vámpír játékszettben minden testrész és kiegészítõ megtalálható ahhoz, hogy egyedi, vízköpõt vagy vérszomjas vámpír szörnyeket alkothass. Minden készletben van egy felsõtest, két sorozat végtag, két fej, egy haj, két divatcikk és egy egyedülálló, felcsatolható szárny. Az alkotórészeket több mint 250-féleképpen lehet összerakni! A Monster High készíts szörnyen jó fazont 5 éves kortól ajánlott lányoknak

  10 600 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Frankie Stein Szörnyen élethû baba - Mattel

  Monster High Frankie Stein Szörnyen élethû baba - Mattel

  A Monster High Frankie Stein Szörnyen élethu baba - Mattel leírása: A szörnyek ezentúl nem csak élettelen babaként várják a játékot, hiszen egy gombnyomással életre keltheted õket! Frankie Stein a Monster High suliban épp az áramellátó biztosítékát próbálja megszerelni, amikor baleset éri. Szerencsére Frankie-nek ez meg sem kottyan, sõt kifejezetten viccesnek találja az esetet!

  A Frankie Stein baba hasát megnyomva azonnal láthatod a speciális funkciót, hiszen az áramütés hangjával egy idõben azonnal felvillanó fények mutatják Frankie koponyáját és bordáit, akár egy csontváznak!

  A Monster High baba elemmel mûködik, melyet a játék tartalmaz!

  11 770 Ft AKCIÓ 9 030 Ft
 • Monster High Spectra Vondergeist Szörnyen élethû baba - Mattel

  Monster High Spectra Vondergeist Szörnyen élethû baba - Mattel

  A Monster High Spectra Vondergeist Szörnyen élethu baba - Mattel leírása: Egy gombnyomással máris életre keltheted a kedvenc Monster High szereplõdet! A különleges baba olyan funkcióval rendelkezik, amivel elõdei eddig még nem: világít és hangot is ad, amivel még izgalmasabbá teheted a szörnyen jó játékot! Spectra Vondergeist igazi kísértetek éltre keltett leszármazottja, így nem is lehetett kérdés, hogy a tanulmányait a Monster High suliban kezdi meg, szörny-társaival együtt.

  A Spectra Vondergeist baba hasát megnyomva azonnal láthatod a speciális funkciót, hiszen karjai és lábai élénk kéken kezdenek villogni, amit igazi kísértethang követ!

  A Monster High baba elemmel mûködik, melyet a játék tartalmaz!

  5 210 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Abbey Bominable Légy szörnymagad baba

  Monster High: Abbey Bominable Légy szörnymagad baba

  A Monster High: Abbey Bominable Légy szörnymagad baba leírása: Ezt a hûvös karaktert sokan nem kedvelik a Monster High suliban, azonban a legjobb barátnõi, Lagoona Blue és Frankie Stein kifejezetten viccesnek tartják a stílusát. Abbey Bominable A Yeti lánya, aki 16 évvel ezelõtt született meg, és szörny felmenõje miatt egyenes út vezetett számára a Monster high szörny suliba.

  Ismerd meg Te is ezt a különleges karaktert, és bõvítsd ki vele a Monster High baba gyûjteményed.

  A szett tartalmazaz az Abbey Bominable babát, állványt, fésût, valamint 2db kiegészítõt.

  8 390 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012

  Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012

  A Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012 leírása: A kis szörnyek most általad kelhetnek életre! A Monster High babák minden elemét variálhatod, hiszen a karakterek testrészeit Te magad választhatod ki. Alkoss egyedi babákat a Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont szettekkel, majd egészítsd ki a már meglévõ készletedet ezzel a Puma csomaggal. Új babák és új élmények várnak rád! A Monster High Puma kiegészítõ szett a Készíts egy szörnyen jó fazont alapszettekkel együtt használható! A Monster High Készíts egy szörnyen jó fazont Puma kiegészítõ szett TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  4 100 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012

  Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012

  A Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012 leírása: Frankie Stein ki más mint Fankenstein 15 napos lánya a legdivatosabb, legcsinosabb ruhát viseli akár a Monster High filmben. Stílusa: "A barátiam szerint tökéletes az alakom a legmenõbb divathoz" A bálra fekete ruhában tüll szoknyában jelenik meg. Haját szintén ében feketére festve természetes hogy õ akar lenni a középpontban. Csatlakozz te is a sulihoz, ahová a legendás szörnyek tizenéves gyermekei járnak rémséges órákra, és a kalandoknak most Te is részese lehetsz! A Monster High: Frankie Stein légy szörnymagad baba TV 2012 5 éves kortól ajánlott lányoknak.

  13 660 Ft AKCIÓ 10 490 Ft
 • Monster High: Szörny Suli játékszett

  Monster High: Szörny Suli játékszett

  A Monster High: Szörny Suli játékszett leírása: Üdvözlünk a szörnyek iskolájában, ahol a nem mindennapi lények tanulnak, nem mindennapi tantárgyakat! A Monster High sulit most Te is felállíthatod a saját szobádban, ahol a legizgalmasabb történeteket játszhatod el, az eredeti helyszínen!

  Az összecsukható Szörny Suli 6 helyszínt tartalmaz:
  - Az iskola bejárata , ahol a hûvös vámpírok gyülekeznek
  - A szekrény folyosó, ahol 6db valóban zárható szekrényt találsz
  - Az õrült tudományok tanterme, ahol padokat és táblát találsz az órákhoz
  - Kosárpálya, ahol a sport órákat tarthatod meg a szörnyeknek
  - Ebédlõ, ahol elfogyaszthatod a szörnyen finom ételeket, és megbeszélhetik a szörnyek aktuális problémáikat
  - Emeleti folyosó, melyet könnyedén tánctérré alakíthatsz a bál idejére!

  A Szörny Suli játékszett ezen kívül számos kiegészítõ elemet tartalmaz, így megtalálod benne a 2db padot jegyzetfüzettel, poharat, étkezõasztalt 2 tálca étellel, kosárgyûrût 4 trófeával, Disco koponyát, valamint számos matricát a díszítéshez.

  Játszd el a saját szörnyen vicces történeteidet az eredeti iskolában!
  A készlet a Monster High babákat nem tartalmazza.

  27 030 Ft A termék már nem kapható!
 • Hot Wheels Szörnyszállító és pálya egyben

  Hot Wheels Szörnyszállító és pálya egyben

  A Hot Wheels Szörnyszállító és pálya egyben leírása: A száguló Hot Wheels teherautók ismét meglepetést tartogatnak: a platójuk félelmetes pályává alakul,ahonnan csak a leggyorsabb Hot Wheels? autók tudnak elmenekülni. A szortimentben többfélepálya található:-cápa-pók és egyéb félelmetes lény!Az ár 1 db-ra vonatkozik, kérjük válassza ki, melyiket szeretné, s írja be a megjegyzés rovatba. A Hot Wheels Szörnyszállító és pálya egyben 3-5 éves kortól fiúknak ajánlott.

  5 030 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Sulley guruló figura

  Szörny Egyetem Sulley guruló figura

  A Szörny Egyetem Sulley guruló figura leírása: Termékleírás:Gurítsd ezt a különleges kis labdát, majd amint a Sulley személyi azonosító kártyára ér, mér szét is nyílik, és elõtted áll a legrémisztõbb szörnyek egyike a Szörny Egyetemrõl. A guruló figurákkal remek játékba kezdhetsz barátaiddal, amivel akár versenyezhettek is. Ismerd meg a különleges gördülõ figurákat és gyarapítsd gyûjteményedet!

  A szett tartalma:
  - Kinyíló Sulley guruló figura
  - Azonosító kártya

  A figura mérete: kb.6,5cm

  1 660 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Sulley játékfigura 10cm

  Szörny Egyetem Sulley játékfigura 10cm

  A Szörny Egyetem Sulley játékfigura 10cm leírása: Termékleírás:A különleges, türkiz színû hatalmas bundájú szörny a külsõ ellenére érzõ lelket takar! A Szörny Egyetemen Mike Wazowski-val vannak kisebb konfliktusai, ám végül egy életre szóló barátságot kötnek. Vajon tud segíteni barátjának, vagy nagy pácba kerülnek? A szuper játékfigurával most Te magad játszhatod el az animációs mese történetét. Sulley imádja a sulit!

  A figura testrészei mozgathatóak!
  A figura mérete: kb. 10cm

  1 660 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura

  Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura

  A Szörny Egyetem: Sulley kulcstartó plüss figura leírása: A hatalmas szõrmókot most Te is magaddal viheted mindenhová, hiszen a csatlakozást segítõ karabinerrel ellátott Sulley plüssfigurád pont olyan mint a mesebeli szörny! A Szörny Egyetemen átélt kalandjait már láthattad filmben, és a játék most Sulley-val folytatódhat. A kis plüssfigurát a táskádra vagy a kulcsaid mellé is felrakhatod. A puha plüss az eredeti Disney/Pixar mese alapján készült.

  Mérete: 10cm

  1 100 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Rémséges barátok Sulley figura

  Szörny Egyetem Rémséges barátok Sulley figura

  A Szörny Egyetem Rémséges barátok Sulley figura leírása: Termékleírás:Azt a Szörny Rt. mesébõl mér tudjuk, hogy Sulley az egyik legsikeresebb rémisztgetõ, azonban a Szörny Egyetem történetében azt is megtudhatod, miként vált azzá! A szuper játékfigurával most Te is eljátszhatod a kalandos történetet, ahol ez a kék bundás szörny örök barátságot köt Mike-al, valamint rengeteg kalandot él át. A Szörny Egyetem Sulley játékfigura a játékban is szuper kellék lesz.

  A figura karjai és lábai mozgathatók.
  A figura mérete: kb. 6cm

  730 Ft A termék már nem kapható!
 • Felfújható vízikígyó, 160 x 100 x 114 cm

  Felfújható vízikígyó, 160 x 100 x 114 cm

  A Felfújható vízikígyó, 160 x 100 x 114 cm leírása:
  Izgalmas vízi kalandok várnak ezzel a felfújható tengeri kígyóval! A beleülõs úszógumikhoz hasonló kialakítás, stabil és biztonságos, 2 légkamrás, elõl két kapaszkodóval. Felfújva a mérete: 160 cm hosszú, 114 cm széles, 100 cm magas. Csak sekély vízben és felnõtt felügyelete mellett használható!

  4 730 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Squishy játékfigura 10cm

  Szörny Egyetem Squishy játékfigura 10cm

  A Szörny Egyetem Squishy játékfigura 10cm leírása: Termékleírás:Bár az elsõ évet nem sikerült teljesítenie a rémisztgetésre vágyó Squishy-nek, az álmait továbbra sem adja fel, és immáron Sulley, Mike és a többi vagány szörny társaságában vág neki a Szörny egyetemnek. Szerezd be a figurát, és játszd el játék közben a filmben látott jeleneteket, vagy találj ki új kalandokat a népszerû szereplõkkel. A sok-sok szemmel rendelkezõ Squishy-nek meg kell tanulnia a rémisztést!

  A figura testrészei mozgathatóak!
  A figura mérete: kb. 10cm

  1 660 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High Szörnydivat-tervezo szett - Fashion Angels

  Monster High Szörnydivat-tervezo szett - Fashion Angels

  A Monster High Szörnydivat-tervezõ szett - Fashion Angels leírása: Használd a Szörnydivat-tervezõ szettet, hogy lélegzetelállítóan rémisztõ ruhakölteményeket varázsolhass kedvenc Monster High karaktereidnek!
  A mûanyag ruha- és kiegészítõsablonok segítségével könnyedén felrajzolhatod a szereplõket ábrázoló papírra a neked legjobban tetszõ ruhákat és kiegészítõket, majd a készlethez kapott használati útmutató segítségével egyszerûen és gyorsan elsajátíthatod, hogy hogyan lehet a legszebben kiszínezni a rajzaidat.
  Amikor elkészültél, feldobhatod az alkotásaidat a kiegészítõ matricákkal!

  A készlet tartalma:
  - 30 db kifesthetõ karakterlap
  - 8 db mûanyag ruha és kiegészítõsablon
  - 6 db színes ceruza
  - 155 db matrica
  - 15 db csillámos matrica
  - használati útmutató

  3 810 Ft A termék már nem kapható!
 • Kreatív szörnyes rajzsszett dobozban 24 elemmel - Carioca

  Kreatív szörnyes rajzsszett dobozban 24 elemmel - Carioca

  A Kreatív szörnyes rajzsszett dobozban 24 elemmel - Carioca leírása: Filcek, ceruzák vagy éppen tollak is lehetnek a dobozodban, amely számos lehetõséget rejt magában. A különleges, szörnyeket ábrázoló dobozok belsejében kreatív játék rejtõzik, hiszen a színezõfüzetet neked kell majd életre kelteni a színeket használva. A különbözõ rajzeszközök változatos játékot biztosítanak a kicsiknek.

  A szett tartalma:
  - 24db rajzeszköz véletlenszerû elosztásban
  - 1db Szörnyes tárolódoboz
  - Színezõfüzet

  Az ár 1db szettet tartalmaz, melyet bármely változatban szállíthatunk.

  1 250 Ft A termék már nem kapható!
 • Színezheto Szörnyes puzzle 36db - Carioca

  Színezheto Szörnyes puzzle 36db - Carioca

  A Színezhetõ Szörnyes puzzle 36db - Carioca leírása: Úgy látszik ebben a városban túlságosan sok a szörny, ám szerencse, hogy õk jókedvvel és szórakozással ütik el az idejüket, így mindenki jól szórakozik rajtuk. Tedd színesebbé a képet a filcekkel, majd a kirakóelemek elkészítése után állítsd össze a képet. A puzzle akár szobád dísze is lehet ezután.

  A doboz tartalma:
  - 36db filctoll
  - 24db kiszínezhetõ szörnyes kirakóelem

  A festékanyag mérgezõ vagy egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, textilbõl kimosható.

  3 540 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörnyek az urlények ellen DVD

  Szörnyek az urlények ellen DVD

  A Szörnyek az urlények ellen DVD leírása: Szórakoztató, és szörnyen jó poénokkal teli animációs mese, melyben mindenki megismerheti a legkülönlegesebb hõsöket. Az Óriásnõ, dr. Csótány professzor, Hiányzó Láncszem, a húszezer éves halember, a gigantikus rovarszörny és B.O.B. egy igazán sokszínû csapat, akiknek célja hogy megállítsák a Földet fenyegetõ ûrlényeket. Készülj fel a szórakoztató jelenetekre, és a határtalan nevetésre!

  Hang:
  - Magyar 2.0
  - Angol 5.1
  - Héber 5.1
  - Hindi 5.1

  Felirat:
  - Magyar
  - Angol
  - Héber
  - Hindi

  Játékidõ: 90 perc

  1 020 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle

  Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle

  A Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle leírása: A Szörny Rt.-bol ismert Mike-ot és Sullyt ábrázoló, 60 db-os puzzle. Kirakott méretek: 33 x 22 cm.

  Tartozékok: 60 mozaikdarab A Szörny Rt: Szörny egyetem 60 db-os puzzle 4 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  790 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High: Légy szörnymagad DVD

  Monster High: Légy szörnymagad DVD

  A Monster High: Légy szörnymagad DVD leírása: A Monster High: Légy szörnymagad! kiássa a csatabárdot a Normik és a szörnyek között, a dolgok pedig egyre ijesztõbbé válnak! Hogy elkerüljék a lehetséges konfliktusokat, a Monster High növendékeinek évekig tilos volt elõbújniuk szobáik rejtekébõl Halloween éjszakáján. Frankie és barátai azonban rájönnek, hogy a Normik és a szörnyek egykor igazi barátok voltak és szerettek együtt lenni.
  A rémek ezért úgy döntenek, visszaforgatják az idõ kerekét, és arra használják ezt az éjszakát, hogy különleges szörnyûségességüket ünnepeljék és felhívják a figyelmed, hogy mindig ?Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon!

  - Hangok: magyar 5.1, angol 5.1, görög 5.1, német 5.1, olasz 5.1
  - Feliratok: nincs

  1 330 Ft A termék már nem kapható!
 • Szörny Egyetem Sulley Rém tagozat játékfigura

  Szörny Egyetem Sulley Rém tagozat játékfigura

  A Szörny Egyetem Sulley Rém tagozat játékfigura leírása: Termékleírás:Tehetséges rémisztõ Sullivan, azonban képességeit kezdetben még Mike-on tesztelgeti. A Szörny Egyetem hatalmas termetû szörnye, Sulley és a kis Mike azonban életre szóló barátságot kötnek a kalandok során, melyeket most Te is eljátszhatsz a játékfigura segítségével. Csak nyomd össze a Sulley figura lábait, és azonnal láthatod milyen rémisztõ is tud õ lenni ha akar! A kezeit magasba emeli, száját kinyitja, és még a szemöldöke is ijesztõre vált!

  A figura mérete: kb. 12x12cm

  2 910 Ft A termék már nem kapható!
 • Maxi puzzle Szörny 35 db 70x100+filc - Carioca

  Maxi puzzle Szörny 35 db 70x100+filc - Carioca

  A Maxi puzzle "Szörny" 35db 70x100+filc - Carioca leírása: Carioca színezheto maxi puzzle. Tartalma: 35 db.-os színezheto puzzle, 24 vékony Carioca filctoll, 12 vastag filctoll. A gyerekek a puzzle kirakása után tetszés szerint színezhetik a képet. A puzzle nagyon jó minoségu, a gyermekekre és a környezetre teljes mértékben ártalmatlan, újrahasznosítható anyagból készül. Az alábbi témákban kapható: Kalózok, szellemek, birodalom, kalandtúra A Maxi puzzle "Szörny" 35db 70x100+filc - Carioca a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Maxi puzzle "Szörny" 35db 70x100+filc - Carioca 3-5 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  2 750 Ft AKCIÓ 1 960 Ft
 • Összekapcsolható szörnyek 1 db

  Összekapcsolható szörnyek 1 db

  Az Összekapcsolható szörnyek 1 db leírása: 24 féle gyujtheto, bájos szörnyfigura, minden szörnyhöz személyiségi kártya. Alkoss minél nagyobb szörnyláncot Az Összekapcsolható szörnyek 1 db a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. Az Összekapcsolható szörnyek 1 db 5-10 éves kortól fiúknak ajánlott.

  850 Ft AKCIÓ 560 Ft A termék már nem kapható!
 • Összekapcsolható szörnyek 2 db-os

  Összekapcsolható szörnyek 2 db-os

  A Összekapcsolható szörnyek 2 db-os leírása: Összekapcsolható szörnyek különbözo színekben és figurákkal. A Összekapcsolható szörnyek 2 db-os 5-10 éves kortól fiúknak ajánlott.

  1 090 Ft AKCIÓ 750 Ft A termék már nem kapható!
 • Lego Monster Fighters: õrült tudós és szörnye 9466

  Lego Monster Fighters: õrült tudós és szörnye 9466

  A Lego Monster Fighters: õrült tudós és szörnye 9466 leírása: Gyõzd le az Õrült tudóst és szörnyét a laboratóriumban! Dr. Rodney Rathbone és Quinton Steele már rábukkant az Õrült tudós laboratóriumára. Amint a hõsök megtalálják a holdkövet, a tudós életre kelti a szörnyét hogy támadást indítson ellenük. Vajon el tudnak menekülni a hõs autójukkal, vagy a tudós és szörnye elkapják õket, hogy kísérletezzenek velük a laborban? Te döntesz! - Tartalmaz 4 minifigurát: Rodney Rathbone, Quinton Steele, az õrült tudós és a szörny - A tudós laboratóriuma világító Lego elemet és katapultot is tartalmaz! - Száguld a hõs autójával! - A hõs autó tartalmaz csúszó ülést, valamint 3 rakétát - Holdkõ és 3 fegyver kiegészítõvel! - Keltsd életre a szörnyet! - Indítsd el a katapult támadást a tetõn át! - Tüzelj a rakétákkal! - Repülõgép mérete: 16cm magas, 24cm széles és 13cm hosszú - Lego alkotóelemek száma: 430db. A Lego Monster Fighters: õrült tudós és szörnye 9466 5 éves kortól ajánlott fiúknak.

  9 620 Ft A termék már nem kapható!
Kérem várjon, tölt...