Upsz... nincs találat, de nincs minden veszve!

A keresési feltételeknek nem felelt meg egyik termék sem! A következőket javasoljuk:

 • Ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be a keresett termék nevét vagy tipusát! Segít a kereső mező alatti kulcsszó ajánló.
 • Ellenőrizd a szűrési feltételeket, lehet egy-két feltétel kiszedésével lesz találat ismét.
 • Amennyiben nem sikerül továbbra sem megtalálni a kesett terméket, írj nekünk e-mailt az info@1jatekbolt.hu e-mail címre, vagy hívj fel minket telefonon a +36 30 827 92 56-ös telefonszámon.

Kínálatunkból

 • Tennessee csõdör - Schleich

  Tennessee csõdör - Schleich

  A Tennessee csodör - Schleich leírása: Tennessee csodör - Schleich A Tennessee csodör - Schleich a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Tennessee csodör - Schleich 3-5 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  2 060 Ft A termék már nem kapható!
 • Csecsemõ fiú baba 42 cm

  Csecsemõ fiú baba 42 cm

  A Csecsemõ fiú baba 42 cm leírása:
  Ez a baba azoknak a gyermekeknek ajánlott elsõ sorban, akik közelében nemsokára újszülött érkezése várható. A baba roppant élethû, mint kinézetben, mint nagyságban, képes arra, hogy egy kisgyermeket felkészítsen az igazi baba érkezésére. A játék baba tartozéka egy kötés, mellyel gyakorolni lehet a köldökseb ellátását. A baba teste teljes egészében olyan mûanyagból készült, mely megfelel a játékotkra vonatkozó uniós szabvályoknak

  A doboz tartalma:
  - baba
  - köldök kötés

  4 160 Ft A termék már nem kapható!
 • Smart rendõrautó 1:50 - SIKU

  Smart rendõrautó 1:50 - SIKU

  A Smart rendõrautó 1:50 - SIKU leírása: SIKU minõségi német modell játék, anyaga fém és mûanyag. A játék mérete: 6,1 cm A Smart rendõrautó 1:50 - SIKU 3 éves kortól ajánlott fiúknak.

  1 090 Ft A termék már nem kapható!
 • Szíves matrica 3 féle 66x180mm

  Szíves matrica 3 féle 66x180mm

  A Szíves matrica 3 féle 66x180mm leírása: Készíts egy igazán szerelmes rajzot, amelyet akár ezekkel a szuper matricákkal is feldobhatsz. Ha már rátaláltál az igazi szerelemre, gyorsan készíts neki egy szép rajzot, vagy írj egy szívhez szóló levelet. Az elkészült mûveket díszítsd ezekkel a matricákkal, melyek mindegyike szívet ábrázol. Válassz a matrica ívek közül és máris dekorálhatsz!

  Az ár 1db matrica ívet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Mérete: 66x180mm

  100 Ft A termék már nem kapható!
 • Fa formapuzzle - Farm állatok

  Fa formapuzzle - Farm állatok

  A Fa formapuzzle - Farm állatok leírása: Ismerd meg a farmon található állatokat és fejleszd készségeidet, miközben remekül szórakozol! A kicsik számára fontos, hogy a megfelelõ játékokkal játszanak kis korban, hiszen ezekkel fejlõdhetnek igazán. A formák megismerésére alkalmas játékban az élénk színek is felkeltik az érdeklõdésüket, valamint az állatokat is meg tudja különböztetni. Javítja a logikát és az emlékezõképességet is.

  A fa farm állatos formapuzzle mérete: 30x21cmA Fa formapuzzle - Farm állatok 1 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 220 Ft A termék már nem kapható!
 • Jojó - Verdák

  Jojó - Verdák

  A Jojó - Verdák leírása: Jojó, Verdák mintás
  Õsi játék, mellyel ma is jól szórakozhatsz akárhol. Vágd zsebre és ha ráérsz forgasd, pörgesd, sétáltasd vagy találj ki új trükköket.
  Ez az 55 mm átmérõjû mûanyag jojó két oldalán Verdás mintákkal van dekorálva.
  Tudtad, hogy a jojó a ma ismert formáját a Fülöp-szigeteken kapta, a ?yo-yo? szó egy helyi nyelven azt jelenti, ?gyere-gyere?.
  3 éves kortól ajánljuk.

  500 Ft A termék már nem kapható!
 • 4 az 1-ben óra - Alex

  4 az 1-ben óra - Alex

  A 4 az 1-ben óra - Alex leírása: Cseréld a vidám színu órád fedelét, ahogy a kedved tartja. Légy minden nap divatos! Trendi, elemes karóra, négyféle fedéllel. A 4 az 1-ben óra - Alex 5-10 éves kortól lányoknak ajánlott.

  3 890 Ft A termék már nem kapható!
 • Skelanimals: Kutya plüssfigura

  Skelanimals: Kutya plüssfigura

  A Skelanimals: Kutya plüssfigura leírása: Kiváló minõségû Skelanimals 13 cm-es plüssfigura

  1 690 Ft A termék már nem kapható!

Gyors szűkítés

Keresés

Kérem várjon, tölt...