15 termék
Rendezés:
Nézet:
 • Bettie Page GelaSkins Beach - védõfólia 13"-os laptopra

  Bettie Page GelaSkins Beach - védõfólia 13"-os laptopra

  A Bettie Page GelaSkins Beach - védõfólia 13"-os laptopra leírása: Védd laptopod burkolatát stílusosan! A kiváló minõségû GelaSkins védõfóliák nemcsak jól néznek ki, hanem a karcolások ellen is tökéletes védelmet nyújtanak. A különlegesen tapadó 3M-fóliák, mikropórusaiknak hála, buborékmentesen felvihetõk, tökéletesen tapadnak, és eltávolítás után sem hagynak semmiféle nyomot maguk után a burkolaton. 13"-os méret, de 15"-os méretben is elérhetõk. A Bettie Page GelaSkins Beach - védõfólia 13"-os laptopra 10 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  4 180 Ft A termék már nem kapható!
 • Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price

  Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price

  A Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price leírása: Ez a kiskutyás Fisher Price laptop játékos tanulást és szórakoztató készségfejlesztést kínál! A középen lévõ interaktív LED-lámpás kijelzõn vidám képek és motívumok, minták jelennek meg bekapcsoláskor. Amikor a baba megnyomja valamelyik gombot, vagy mozgatja az egeret, a laptop különféle hang-és fényeffektusokat ad ki, a gomboknak megfelelõ szavak, illetve énekek csendülnek fel. Angol és német nyelvû tanuló üzemmód. Az elhangzó énekek játékosan ismertetik meg a babát a a színekkel, formákkal, betûkkel, számokkal, tárgyakkal, ellentétpárokkal, stb. A kis fogantyú segítségével könnyen szállíthatjuk az összecsukott laptopot. A mûködéshez szükséges 3 db AA ceruzaelemet a csomag tartalmazza. A Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  11 210 Ft A termék már nem kapható!
 • Pulse: Love hátizsák laptop tartóval - sötétkék-piros

  Pulse: Love hátizsák laptop tartóval - sötétkék-piros

  A Pulse: Love hátizsák laptop tartóval - sötétkék-piros leírása:
  Nagy méretû, sötétkék és piros színû Pulse: Love hátizsák, laptop tartó rekesszel. A rekeszek dupla cipzárral záródnak, a hátizsák nagyon erõs szövetbõl készült, rendkívül kényelmes viselet. A hátizsák pántjai szûkítettek, így nem csúsznak le a vállról, a hátfal párnázott a fokozott kényelem érdekében. A Pulse: Love hátizsák laptop tartóval ideális iskolába, mindennapi használatra is. A legnagyobb rekeszben egy laptop is kényelmesen elfér, a táska vállpántjain fényvisszaverõ csíkok kaptak helyet. A Pulse: Love hátizsák oldalán hálós tárolók vannak, amikben kulacsot is lehet tartani. Méretek: 29 x 17 x 43 cm.

  8 510 Ft A termék már nem kapható!
 • Nintendo laptop táska, Mario, kék színû

  Nintendo laptop táska, Mario, kék színû

  A Nintendo laptop táska, Mario, kék színû leírása: Eredeti licences, kiváló minõségû laptop táska, kék színû. 100% poliészterbõl készült.

  6 980 Ft A termék már nem kapható!
 • Hippo laptop gyerekeknek

  Hippo laptop gyerekeknek

  A Hippo laptop gyerekeknek leírása:
  Az elsõ laptop aranyos kis hippo vizilóval segíti a gyerekeket az elsõ formák betûk, számok felismerésében, elsajátításában.
  1 éves kortól ajánljuk, a sok fény és hang effektus biztosan tetszeni fog kisbabájának. A varázslatosan színes és aranyos kijelzõ miatt is biztosan az egyik kedvenc játéka lesz.
  A mûkédéshez szükséges elemet a csomagolás tartalmazza, mérete: 22x23x5,5 cm

  5 480 Ft A termék már nem kapható!
 • Ever After High Tablet-Laptop Táska - 10,6

  Ever After High Tablet-Laptop Táska - 10,6

  Az Ever After High Tablet-Laptop Táska - 10,6 leírása:
  Ever After High szereplõkkel díszített tablet vagy laptoptartó táska 10,6-os géphez. Mérete: 27,5x2,5x205 cm. Cipzárral záródik.

  3 010 Ft A termék már nem kapható!
 • MOOS Flamingo Laptoptartó táska - 15,6

  MOOS Flamingo Laptoptartó táska - 15,6

  A MOOS Flamingo Laptoptartó táska - 15,6 leírása:
  MOOS márkájú, különleges flamingo mintájú kollekció laptoptartó táskája. Egyedi design. Mérete: 40x4x27 cm. 15,6 -os egyrekeszes laptoptáska, mely kézben és vállon is hordható.Kiváló minõségû spanyol import.

  3 720 Ft A termék már nem kapható!
 • Baby Born Interaktív Orvos laptop - Zapf Creation

  Baby Born Interaktív Orvos laptop - Zapf Creation

  A Baby Born Interaktív Orvos laptop - Zapf Creation leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  12 240 Ft
 • Hello Kitty laptop (német)

  Hello Kitty laptop (német)

  A Hello Kitty laptop (német) leírása: A Hello Kitty laptop-al játszva tanulhatod meg a betûket, számokat és szavakat németül. A 20 játék fejleszti a memóriát és a logikus gondolkodást. Ha végeztél, csak csukd be a laptop-ot, rögzítsd az egeret és a gyöngysor máris praktikus fogantyúként szolgál, hogy bárhová magaddal tudd vinni a játékot.

  13 970 Ft A termék már nem kapható!
 • Elsõ laptopom bébijáték

  Elsõ laptopom bébijáték

  Az Elsõ laptopom bébijáték leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  2 450 Ft A termék már nem kapható!
 • Játék táblagép 20x12 cm, angol-magyar

  Játék táblagép 20x12 cm, angol-magyar

  A Játék táblagép 20x12 cm, angol-magyar leírása:
  A játék táblagép remek szórakozás a kicsiknek. Megtanítja a számokat, betûket, stb. Mindezt magyar és angol nyelven is.

  2 040 Ft A termék már nem kapható!
 • Tanuló laptop - fisher price

  Tanuló laptop - fisher price

  A Tanuló laptop - fisher price leírása: Fisher-Price Tanuló Laptop Kapcsolódjon be a tanulás szórakoztató világába a babának megfelelõ méretû laptop segítségével! A színes számgombok könnyedén megnyomhatók, életre keltve az animált képernyõt. Sok-sok együtt énekelhetõ dal, szavak, hangok és izgalmas tevékenységek, magyarul és angolul. A csúcstechnika találkozik a kezelhetõséggel! - Játékos tanulás együtt! Bevezeti gyermekét a tanulás világába egy babának való laptop segítségével. A játék által tanított fogalmakat a baba mindennapi életéhez köti azáltal, ha hangsúlyozza a tárgyakat, színeket, ellentéteket ... Ez a ház kicsi. Ami házunk NAGY. - 3 interaktív játékmód! Tanuljunk! A tettek tanuláshoz vezetnek! A baba a billentyûk érintésére, az egér görgetésére és a fedél kinyitására, illetve becsukására különféle válaszreakciókat kap, így felfedezheti az ábécét, a számolást és egyebeket. - Kétnyelvû tanulás A számokat, üdvözleteket és egyebeket angolul is megtanulhatod! Zenés szórakozás 12+ együtt énekelhetõ dal és mókás dallam, valamint hangok és jutalmazó mondatok A termék 3db AA 1,5 V-os elemmel mûködik melyet a készlet tartalmaz. A Tanuló laptop - fisher price 6 hónapos kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  7 310 Ft A termék már nem kapható!
 • ABC Bébi laptop - Simba Toys

  ABC Bébi laptop - Simba Toys

  Az ABC Bébi laptop - Simba Toys leírása: Lágy dallamok és fények szórakoztatják a kicsiket a játék laptop használata közben. A négy különbözõ hangszer, állat és dallam rendkívül szórakoztatóvá teszi a játék használatát, amelynek hangereje manuálisan állítható. A számos, színes gombok megnyomásával a gyerekek irányítják a játékot, a színes fények pedig hosszú ideig lekötik õket. Nyisd fel a laptopot és máris kezdõdhet a játék a gombok lenyomásával!

  A játék mûködtetéséhez 2db LR44 típusú elem szükséges.

  4 480 Ft A termék már nem kapható!
 • Tanuló laptop - Fisher Price

  Tanuló laptop - Fisher Price

  A Tanuló laptop - Fisher Price leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  11 870 Ft A termék már nem kapható!
 • Kimmidoll Laptoptáska - Black

  Kimmidoll Laptoptáska - Black

  A Kimmidoll Laptoptáska - Black leírása:
  Kimmidoll mintás laptoptartó táska, elején cipzáros zsebbel. Mérete: 40x5x30 cm. Kézben és vállon egyaránt hordható.

  7 460 Ft A termék már nem kapható!
Kérem várjon, tölt...