16 termék
Rendezés:
Nézet:
 • VTech Baby laptop

  VTech Baby laptop

  A VTech Baby laptop leírása:
  Elsõ zenélõ laptopom! A tarkabarka laptop alkalmas tanulásra, játékra és zenélésre, gyermekeknek megfelelõ egér és LED képernyõ tartozik hozzá. A három zongorabillentyû a zenei hallást fejleszti, a hat színes billentyû pedig formákat, színeket, számokat és betûket nevez meg. A játék változatosságát három tanulási mód, dalok és dallamok (12) biztosítják. 3 x AAA elemmel mûködik, 18 hónapos kortól ajánlott. Német nyelvû.

  8 720 Ft A termék már nem kapható!
 • Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price

  Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price

  A Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price leírása: Ez a kiskutyás Fisher Price laptop játékos tanulást és szórakoztató készségfejlesztést kínál! A középen lévõ interaktív LED-lámpás kijelzõn vidám képek és motívumok, minták jelennek meg bekapcsoláskor. Amikor a baba megnyomja valamelyik gombot, vagy mozgatja az egeret, a laptop különféle hang-és fényeffektusokat ad ki, a gomboknak megfelelõ szavak, illetve énekek csendülnek fel. Angol és német nyelvû tanuló üzemmód. Az elhangzó énekek játékosan ismertetik meg a babát a a színekkel, formákkal, betûkkel, számokkal, tárgyakkal, ellentétpárokkal, stb. A kis fogantyú segítségével könnyen szállíthatjuk az összecsukott laptopot. A mûködéshez szükséges 3 db AA ceruzaelemet a csomag tartalmazza. A Tanító oktató laptop, német/angol nyelvû - Fisher Price 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  10 820 Ft A termék már nem kapható!
 • Pulse: Love hátizsák laptop tartóval - sötétkék-piros

  Pulse: Love hátizsák laptop tartóval - sötétkék-piros

  A Pulse: Love hátizsák laptop tartóval - sötétkék-piros leírása:
  Nagy méretû, sötétkék és piros színû Pulse: Love hátizsák, laptop tartó rekesszel. A rekeszek dupla cipzárral záródnak, a hátizsák nagyon erõs szövetbõl készült, rendkívül kényelmes viselet. A hátizsák pántjai szûkítettek, így nem csúsznak le a vállról, a hátfal párnázott a fokozott kényelem érdekében. A Pulse: Love hátizsák laptop tartóval ideális iskolába, mindennapi használatra is. A legnagyobb rekeszben egy laptop is kényelmesen elfér, a táska vállpántjain fényvisszaverõ csíkok kaptak helyet. A Pulse: Love hátizsák oldalán hálós tárolók vannak, amikben kulacsot is lehet tartani. Méretek: 29 x 17 x 43 cm.

  8 290 Ft A termék már nem kapható!
 • Hippo laptop gyerekeknek

  Hippo laptop gyerekeknek

  A Hippo laptop gyerekeknek leírása:
  Az elsõ laptop aranyos kis hippo vizilóval segíti a gyerekeket az elsõ formák betûk, számok felismerésében, elsajátításában.
  1 éves kortól ajánljuk, a sok fény és hang effektus biztosan tetszeni fog kisbabájának. A varázslatosan színes és aranyos kijelzõ miatt is biztosan az egyik kedvenc játéka lesz.
  A mûkédéshez szükséges elemet a csomagolás tartalmazza, mérete: 22x23x5,5 cm

  5 570 Ft A termék már nem kapható!
 • Ever After High Tablet-Laptop Táska - 10,6

  Ever After High Tablet-Laptop Táska - 10,6

  Az Ever After High Tablet-Laptop Táska - 10,6 leírása:
  Ever After High szereplõkkel díszített tablet vagy laptoptartó táska 10,6-os géphez. Mérete: 27,5x2,5x205 cm. Cipzárral záródik.

  3 010 Ft A termék már nem kapható!
 • Baby Born Interaktív Orvos laptop - Zapf Creation

  Baby Born Interaktív Orvos laptop - Zapf Creation

  A Baby Born Interaktív Orvos laptop - Zapf Creation leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  12 290 Ft A termék már nem kapható!
 • A törpök - Törp laptoppal - Schleich

  A törpök - Törp laptoppal - Schleich

  A törpök - Törp laptoppal - Schleich leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  2 230 Ft A termék már nem kapható!
 • Hello Kitty laptop (német)

  Hello Kitty laptop (német)

  A Hello Kitty laptop (német) leírása: A Hello Kitty laptop-al játszva tanulhatod meg a betûket, számokat és szavakat németül. A 20 játék fejleszti a memóriát és a logikus gondolkodást. Ha végeztél, csak csukd be a laptop-ot, rögzítsd az egeret és a gyöngysor máris praktikus fogantyúként szolgál, hogy bárhová magaddal tudd vinni a játékot.

  13 970 Ft A termék már nem kapható!
 • Monster High tanuló laptop (német) - Clementoni

  Monster High tanuló laptop (német) - Clementoni

  A Monster High tanuló laptop (német) - Clementoni leírása: A Monster High laptop-on 35 különbözõ feladattal játszva tanulhatsz. Az USB stick-el megnyílik egy titkos terület is. Gyakorolhatod a nyelvtant, matekot, helyesírást. Fejleszti a logikus gondolkodást és a memóriát. A termék német nyelvû.

  17 880 Ft A termék már nem kapható!
 • Micimackó interaktív gyermek Laptop - Clementoni

  Micimackó interaktív gyermek Laptop - Clementoni

  A Micimackó interaktív gyermek Laptop - Clementoni leírása: 20 különbözõ érdekes feladattal, melyek MICIMACKÓ eredeti magyar hangján szólnak a kicsikhez! Vidám játék, mellyel könnyedén elsajátíthatók az ÁBÉCÉ betûi, a hangok és a szavak. A matematikai feladványok segítségével, pedig játszva ismerkedhet meg a számokkal és az alapvetõ matematikai mûveletekkel. A szórakoztató játékokkal pedig könnyedén fejlesztheti memóriáját, vagy ismerhet fel különbözõ dallamokat. Nagyméretû LCD kijelzõvel, magyar billentyûzettel, valamint a számítógéphez csatlakoztatott, bal, illetve jobbkezes gyerekek számálla is könnyen használható egérrel kiegészítve kerül forgalomba! Színkontraszt és hangerõszabályzóval Számok, betûk, szavak és dallamok, Micimackóval most mind-mind megtanulhatod! KÜLÖNFÉLE INTERAKTÍV FELADAT - BETÛK - SZÁMOK - SZAVAK - FORMÁK - DALLAMOK - JÁTÉKOK A Micimackó interaktív gyermek Laptop - Clementoni 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  7 220 Ft A termék már nem kapható!
 • Tanuló laptop - fisher price

  Tanuló laptop - fisher price

  A Tanuló laptop - fisher price leírása: Fisher-Price Tanuló Laptop Kapcsolódjon be a tanulás szórakoztató világába a babának megfelelõ méretû laptop segítségével! A színes számgombok könnyedén megnyomhatók, életre keltve az animált képernyõt. Sok-sok együtt énekelhetõ dal, szavak, hangok és izgalmas tevékenységek, magyarul és angolul. A csúcstechnika találkozik a kezelhetõséggel! - Játékos tanulás együtt! Bevezeti gyermekét a tanulás világába egy babának való laptop segítségével. A játék által tanított fogalmakat a baba mindennapi életéhez köti azáltal, ha hangsúlyozza a tárgyakat, színeket, ellentéteket ... Ez a ház kicsi. Ami házunk NAGY. - 3 interaktív játékmód! Tanuljunk! A tettek tanuláshoz vezetnek! A baba a billentyûk érintésére, az egér görgetésére és a fedél kinyitására, illetve becsukására különféle válaszreakciókat kap, így felfedezheti az ábécét, a számolást és egyebeket. - Kétnyelvû tanulás A számokat, üdvözleteket és egyebeket angolul is megtanulhatod! Zenés szórakozás 12+ együtt énekelhetõ dal és mókás dallam, valamint hangok és jutalmazó mondatok A termék 3db AA 1,5 V-os elemmel mûködik melyet a készlet tartalmaz. A Tanuló laptop - fisher price 6 hónapos kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  6 270 Ft A termék már nem kapható!
 • ABC Bébi laptop - Simba Toys

  ABC Bébi laptop - Simba Toys

  Az ABC Bébi laptop - Simba Toys leírása: Lágy dallamok és fények szórakoztatják a kicsiket a játék laptop használata közben. A négy különbözõ hangszer, állat és dallam rendkívül szórakoztatóvá teszi a játék használatát, amelynek hangereje manuálisan állítható. A számos, színes gombok megnyomásával a gyerekek irányítják a játékot, a színes fények pedig hosszú ideig lekötik õket. Nyisd fel a laptopot és máris kezdõdhet a játék a gombok lenyomásával!

  A játék mûködtetéséhez 2db LR44 típusú elem szükséges.

  4 480 Ft A termék már nem kapható!
 • Tanuló laptop - Fisher Price

  Tanuló laptop - Fisher Price

  A Tanuló laptop - Fisher Price leírása:
  Ehhez a termékhez még nem készült el a leírás, ha szüksége van részletes információkra, szívesen segítünk Önnek.
  Kattintson a -Kérdés a termékrõl- gombra, és soron kívül elkészítjük Önnek a részletes leírást.
  Amennyiben a termék a kép alapján több féle kivitelben is kapható, írja be a megjegyzés rovatba, hogy melyiket szeretné, ha tudjuk, teljesítjük kívánságát.
  Az ár mindig 1 darabra vonatkozik.

  10 840 Ft A termék már nem kapható!
 • Tündérkék gyermek computer

  Tündérkék gyermek computer

  A Tündérkék gyermek computer leírása: A Tündérkék gyermek computer a kicsi lányok játékos segítsége lesz a betuk,számok és a zene megismerésében.30 vidám feladat vezeti be a gyerekeket a helyesírás szabályaiba,segít az alapveto matematikai muveletek megoldásában,valamint a dallamok felismerésében.A laptophoz egér is van, mely megkönnyíti a kurzor mozgatását. A Tündérkék gyermek computer a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Tündérkék gyermek computer 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  5 180 Ft A termék már nem kapható!
 • Verdák gyermek computer - Clementoni

  Verdák gyermek computer - Clementoni

  A Verdák gyermek számítógép - Clementoni leírása: A Verdák gyermekszámítógép 30 feladat segítségével tanítja meg a kislurkóknak a magyar ÁBÉCÉ betuit, a szavak helyesírását, a számolás alapjait. A gyerekek felfedezéseket tehetnek az angol nyelv és a zene világában. A laptop Darell Cartrip és Seriff magyar hangján szól a kicsikhez! 1+ játékos részére, A Verdák gyermek számítógép - Clementoni a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Verdák gyermek számítógép - Clementoni 3-5 éves kortól fiúknak ajánlott.

  8 310 Ft A termék már nem kapható!
 • Kimmidoll Laptoptáska - Black

  Kimmidoll Laptoptáska - Black

  A Kimmidoll Laptoptáska - Black leírása:
  Kimmidoll mintás laptoptartó táska, elején cipzáros zsebbel. Mérete: 40x5x30 cm. Kézben és vállon egyaránt hordható.

  7 460 Ft A termék már nem kapható!
Kérem várjon, tölt...