Inkognito társasjáték

7 020 Ft
Gyártó: Piatnik Márka:
Ajánljuk: mindenkinek Készlet: 1 db
Korosztály: 13 éves kortól Termékszám: 34435059
Az Inkognito társasjáték leírása: A játékosok a Velencei karnevál éjszakáján titkosügynökök szerepébe bújnak, majd információkat gyûjtenek egymásról. Meg kell találni a társukat, akivel közösen meg tudják fejteni a titkos üzenetet, hogy végrehajthassák a rájuk bízott küldetést.

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 3-4 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • Twister tánc társasjáték - Hasbro

  Twister tánc társasjáték - Hasbro

  A Twister tánc társasjáték - Hasbro leírása: Szeretnél úgy táncolni mint Britney? Ezzel a fantasztikus készlettel most rajtad a sor, hogy elsajátítsd a legjobb, és legmenõbb tánclépéseket! Végre egy játék amivel imádnivaló a tanulás. Táncolj és kövesd a foltokat.

  Tanuld meg a következõ számokhoz tartozó tánclépéseket:
  Britney Spears - "Till the World Ends" TWISTER REMIX
  Willow Smith - "Whip My Hair"
  Ke$ha - "We R Who We R"
  Cupid - "Cupid Shuffle,"
  - és egy különleges meglepetés szám

  Minden tánc végezhetõ 3 szinten: kezdõ, középhaladó és haladó.

  - Csatlakoztasd az MP3-lejátszódat!
  - Kövesd a fényeket!

  1 vagy 2 táncos számára

  A mûködtetéséhez 4 db AA elem melybõl a készlet DEMO elemeket tartalmaz.A Twister tánc társasjáték - Hasbro 10 éves kortól ajánlott lányoknak

  13 180 Ft AKCIÓ 9 480 Ft
 • Jenga Classic társasjáték

  Jenga Classic társasjáték

  A Jenga Classic társasjáték leírása: Termékleírás:Használd a farakás felállításához a tartót, és ha pontosan illeszkednek a kis fahasáb elemek, azonnal kezdetét is veheti a szórakoztató játék. A játékosoknak úgy kell kihúzniuk az egyes hasábokat a toronyból, hogy az nem dõl össze. A kihúzott elemet a torony tetejére kell helyezni, így folyamatosan építünk is játék közben! A klasszikus Jenga farakás társasjáték addig tart, amíg valakinél össze nem dõl a torony! Vajon ki lesz a vesztes?

  A Jenga torony összesen 54db fahasábot tartalmaz.

  A farakás mérete alap állapotban: kb. 27x8cm
  Anyaga: fa

  3 590 Ft
 • Bingo Nyer a 4! Társasjáték

  Bingo Nyer a 4! Társasjáték

  A Bingo Nyer a 4! Társasjáték leírása: Egyszerû szabályú társasjáték, 2 személy részére.
  A játék lényege, hogy a korongokat a játékosok felváltva, a függõleges vájatokon keresztül behelyezve a táblába elõbb rakjanak ki a saját színükbõl egy 4-es sort, oszlopot, vagy átlót.

  1 210 Ft
 • iPawn - Gúnárok játéka

  iPawn - Gúnárok játéka

  Az iPawn - Gúnárok játéka leírása: Az iPawn Gúnárok játéka segítségével tovább növelhetjük az iPad és iPad2 készülékeken a játék élményét. A készletben hat különbözõ színû gúnár van melyek segítségével tudjuk a népszerû játékot játszani. A dobókocka is virtuális, így nem tud legurulni az asztalról. A pályán lépdelve a különbözõ mezõk, vagy segítik, vagy hátráltatják az elõrehaladást. A dobozban lévõ leírás segítségével az ingyenes App letölthetõ és már indulhat is a játék. iPad és iPad2 kompatibilis, de hamarosan ez Android alapú játékok is megérkeznek. Próbáld ki a többi iPawn játékot is. A játék iPad vagy iPad2 készülék nélkül nem játszható!

  2 270 Ft
 • Angry Birds Action Game társasjáték - Piatnik

  Angry Birds Action Game társasjáték - Piatnik

  Az Angry Birds Action Game társasjáték - Piatnik leírása: Gyerünk húzd hátra a Mérges madaraidat, és találd el a malacokat, akik gúnyosan nevetnek rajtad! A méltán népszerû Angry Birds játékok kézzel fogható változata most megérkezett. A készlet tartalmaz 2 plüss madarat egy malacot, egy játékmezõt építõkockákkal! Tervezz bonyolultabb alakzatokat! Építs fel nehezebb pályát! Mindez egy praktikus vállra akasztható hordtáskában.

  7 360 Ft
 • Scrabble Original társasjáték - Mattel TV 2013

  Scrabble Original társasjáték - Mattel TV 2013

  A Scrabble Original társasjáték - Mattel leírása: Az egyedülálló szókirakó játék, a Scrabble új külsõvel, de régi belsõvel! Összeköti a betûket, és összehozza az embereket! A világszerte népszerû játék lényege, hogy egymáshoz kapcsolódó szavakat alkossunk. A játék hevében a barátokat és családtagokat összekötõ szálak is szorosabbá válnak. A korábban kirakott szavak mellé illesztett betûkkel rakhatunk ki új szavakat, a jutalommezõkre helyezett betûkért jutalompont jár! A játékot az a Scrabble játékos nyeri, aki a legtöbb pontot eléri.

  Tartozékok: 4 db betûtartó, 100 db betûzseton, pamut zsetontartó zsák, játéktábla, játékszabályok

  7 520 Ft
 • Ghost Tower társasjáték - Piatnik

  Ghost Tower társasjáték - Piatnik

  A Ghost Tower - Szellemtorony társasjáték - Piatnik leírása: Szellemes szellemvadászat az éjszakában! Azt hiszed, hogy a Ghost Towerban néma csend honol? Nagyon tévedsz barátocskám! Aki este 10 után érkezik, annak olyan lármában van része, amit csak a pimasz kis szellemcsemeték csaphatnak. Minden éjjel kiszöknek a szobájukból és éjfélig zajonganak. Fogjátok meg, és még éjfél elott küldjétek ágyba oket, mert még a nagy szellemek is akarnak egy kicsit kísérteni! Együtt biztosan sikerülni fog, csak figyeljetek és segítsetek egymásnak!

  Tartozékok: 24 db szellemlapka, 2 db óramutató, 1 db fém stift csavarral, 1 db játéktábla, játékszabály

  3 620 Ft
 • Hit the Hat társasjáték - Piatnik

  Hit the Hat társasjáték - Piatnik

  A Hit the Hat társasjáték - Piatnik leírása: A Hit The Hat egy izgalmas családi játék, amihez jó megfigyelõkészségre, gyorsaságra, jó reflexekre van szükség. Fejleszti az összehasonlítási készséget és a kéz koordinációt! A játékosok mindhárom kockával egyszerre dobnak. A kockákkal kidobott eredmény megmutatja, hogy melyik kalapra kell egymást megelõzve lecsapni. Az a játékos, aki elsõként csap le a kalapra, jutalmul 1 korongot kap. 2-4 játékos részére A Hit the Hat társasjáték - Piatnik 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  3 890 Ft
 • Ponder társasjáték

  Ponder társasjáték

  A Ponder társasjáték leírása: Még éppen idõben érkeztél az évenkénti békaugró-versenyre! A játékosok célja, csapatukkal elsõként átugrálni a tó túlpartjára. De a békák nem túl fittek, ezért a tavirózsalevelekbõl utakat kell kiépíteniük a tó felszínén. Az átkelés közben azonban csak olyan irányban ugrálhatnak a békák, amilyen irányt a lépéskártyák megengednek. Töprengj a lépéseken és vigyázz, mert a többi béka támadásra készen lapul a tavirózsán! A Ponder egy gyors és vidám stratégiai játék az egész család számára. Játékosok száma: 2-4 fõ A Ponder társasjáték 10 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  6 330 Ft
 • Tick Tack Bumm - Piatnik

  Tick Tack Bumm - Piatnik

  A Tick Tack Bumm - Piatnik leírása: A Tick Tack Bumm! egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az "Év játéka" díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is.
  Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!
  A játékmenet nagyon egyszerû... Dobunk egy különleges kockával, elindítjuk az idõmérõt, majd felcsapunk egy lapot.
  A kocka megmutatja, hogy a kártyán lévõ szótöredéknek hol kell szerepelnie a szóban. Az idõmérõ megadja, hogy mennyi idõnk van. A kártya megmutatja a szótöredéket.
  A szavakat villámgyorsan kell mondani és közben az idõmérõt továbbpasszolni, hiszen senki sem tudja, hogy mennyi ideig ketyeg, mielõtt elhangzik a "BUMM"! Így jár az idõmérõkézrõl-kézre, miközben mindenki kiabálja a szavakat. Egyszer csak a ketyegés abbamarad és "BUMM!"
  Aki nem tud elég gyorsan szót mondani, és a kezében marad az idõmérõ, amikor elhangzik a "BUMM", annak a felfordított lap a büntetése.

  Az nyer, akinek a játék végén a legkevesebb lapja van!

  Játékosok száma: 2-12

  4 010 Ft
Kérem várjon, tölt...