Inkognito társasjáték

8 470 Ft
Gyártó: Piatnik Márka:
Ajánljuk: mindenkinek Készlet: Rendelhető
Korosztály: 13 éves kortól Termékszám: 34435059
Az Inkognito társasjáték leírása: A játékosok a Velencei karnevál éjszakáján titkosügynökök szerepébe bújnak, majd információkat gyûjtenek egymásról. Meg kell találni a társukat, akivel közösen meg tudják fejteni a titkos üzenetet, hogy végrehajthassák a rájuk bízott küldetést.

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 3-4 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • Villámválasz társasjáték TV 2013

  Villámválasz társasjáték TV 2013

  A Villámválasz társasjáték leírása: Milyen gyorsan vág az agyad? Könnyen próbára teheted gyorsaságod, hiszen a Villámválasz társasjátékban az összes játékosnak az lesz a célja, hogy a lehetõ leggyorsabban megválaszolja az adott kérdést. Amint kimondja egy játékos a választ, a játéktéren található betûk közül le kell nyomnia a szó kezdõbetûjét. Így a következõ játékos számítását keresztbe húzhatja, hiszen új szót kell kitalálnia, amelynek kezdõbetûje még aktív a játéktéren. Vajon ki lesz az utolsó, aki még bennmarad a körben?

  Légy Te a leggyorsabb és gyûjtsd be a kártyákat a gyõzelemhez!

  A doboz tartalma:
  - Játékszerkezet
  - 36db Kétoldalas feladatkártya

  Játékosok száma: 2-10 fõ
  Játékidõ: 30 perc

  4 470 Ft
 • Játékgyûjtemény 300-as társasjáték - Piatnik

  Játékgyûjtemény 300-as társasjáték - Piatnik

  A Játékgyujtemény 300-as társasjáték - Piatnik leírása: 300 féle játéklehetoség kártyákkal, kockákkal és fabábukkal. A Játékgyujtemény 300-as társasjáték - Piatnik a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Játékgyujtemény 300-as társasjáték - Piatnik 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  6 400 Ft
 • Lepkefújó elefánt társasjáték - Hasbro

  Lepkefújó elefánt társasjáték - Hasbro

  A Lepkefújó elefánt társasjáték - Hasbro leírása: Ugrálós vidám játék, mindenkinek! A kis lepkéket kell elkapnod ebben a mozgalmas, Elefántos játékban, ám ez nem is lesz olyan egyszerû. A kis lepkék szétterülnek a levegõben, és ellenfeleddel az lesz a feladatotok, hogy a hálót használva minél többet elkapjatok belõlük! Egy mély lélegzet, és az elefánt máris kilövi ormányából a kis lepkéket! Vajon Te mennyit tudsz elkapni belõlük? Akinek több lepkéje lesz, az lesz a játék gyõztese, ám figyelj jól, hiszen ha megszerzed az arany lepkét, azonnal megnyered a játékot!

  Tartalma:
  - Elefánt hatalmas ormánnyal
  - 2db lepkefogó háló
  - 2db mûanyag fogantyú
  - 31db pillangó

  Játékosok száma: 1-2 fõ

  A játék 4db C elemmel mûködik, melyet a doboz nem tartalmaz.

  6 950 Ft
 • Twister tánc társasjáték - Hasbro

  Twister tánc társasjáték - Hasbro

  A Twister tánc társasjáték - Hasbro leírása: Szeretnél úgy táncolni mint Britney? Ezzel a fantasztikus készlettel most rajtad a sor, hogy elsajátítsd a legjobb, és legmenõbb tánclépéseket! Végre egy játék amivel imádnivaló a tanulás. Táncolj és kövesd a foltokat.

  Tanuld meg a következõ számokhoz tartozó tánclépéseket:
  Britney Spears - "Till the World Ends" TWISTER REMIX
  Willow Smith - "Whip My Hair"
  Ke$ha - "We R Who We R"
  Cupid - "Cupid Shuffle,"
  - és egy különleges meglepetés szám

  Minden tánc végezhetõ 3 szinten: kezdõ, középhaladó és haladó.

  - Csatlakoztasd az MP3-lejátszódat!
  - Kövesd a fényeket!

  1 vagy 2 táncos számára

  A mûködtetéséhez 4 db AA elem melybõl a készlet DEMO elemeket tartalmaz.A Twister tánc társasjáték - Hasbro 10 éves kortól ajánlott lányoknak

  13 180 Ft AKCIÓ 9 480 Ft
 • Jenga Classic társasjáték

  Jenga Classic társasjáték

  A Jenga Classic társasjáték leírása: Termékleírás:Használd a farakás felállításához a tartót, és ha pontosan illeszkednek a kis fahasáb elemek, azonnal kezdetét is veheti a szórakoztató játék. A játékosoknak úgy kell kihúzniuk az egyes hasábokat a toronyból, hogy az nem dõl össze. A kihúzott elemet a torony tetejére kell helyezni, így folyamatosan építünk is játék közben! A klasszikus Jenga farakás társasjáték addig tart, amíg valakinél össze nem dõl a torony! Vajon ki lesz a vesztes?

  A Jenga torony összesen 54db fahasábot tartalmaz.

  A farakás mérete alap állapotban: kb. 27x8cm
  Anyaga: fa

  3 590 Ft
 • Bingo Nyer a 4! Társasjáték

  Bingo Nyer a 4! Társasjáték

  A Bingo Nyer a 4! Társasjáték leírása: Egyszerû szabályú társasjáték, 2 személy részére.
  A játék lényege, hogy a korongokat a játékosok felváltva, a függõleges vájatokon keresztül behelyezve a táblába elõbb rakjanak ki a saját színükbõl egy 4-es sort, oszlopot, vagy átlót.

  1 210 Ft
 • Szóban szó nagy dobozos társasjáték

  Szóban szó nagy dobozos társasjáték

  A Szóban szó nagy dobozos társasjáték leírása: Rajzolj mutogass, szórakozz! (élõlény, tárgy, fogalom, barkochba?) A játékot 2-6 személy játszhatja. Elsõ lépésben minden játékos válasszon magának egy bábut, s helyezze azt a "start-mezõre". A kezdõ játékos (akit közös megegyezéssel választunk ki) keverjen meg egy kártyapaklit és helyezze el úgy, hogy mindenki kényelmesen elérje: ezután vegye le a csomag tetejérõl a felsõ lapot, s válasszon az alábbi három lehetõség közül: 1.) A kártya felsõ részén található összetett szól elmutogatja a már jól ismert "PANTOMIM" módszerrel bárki, bármikor közbeszólhat. 2. A kártya közepén látható ábrát -ami lehet élõlép tárgy vagy fogalom ez a lap alján van feltüntetve- "barkochba" segítségével próbálja meg rávezetni játékostársad a megfejtésre. A játékosok csak sorrendben, az óramutató járásával megegyezõ irányban, egymásután kérdezhetnek. 3.) A játékos rajzolás segítségével próbálja a feladvány megfejtésére késztetni társalt, függetlenül attól, hogy a felsõ összetett szót, vagy az ábrát jelöli meg feladatként. Az a játékos, aki legelõször rájön a megfejtésre, megadja a választ és így jogosulttá válik a következõ kártya húzásra, illetve a bábujával való lépésre, a következõképpen: miivel minden szó több szótagból áll, így a játékos megszámolja a szótagokat, s lelépi az adott szó szótagjai után "járó" értéket. A kihúzott kártyát követõen átveszi az irányítást, s eldöntheti, hogy rajzol, mutogat, vagy barkochbázik. Az a nyertes, aki bábujával legelõször "cél"-ba ér.A Szóban szó nagy dobozos társasjáték 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 940 Ft
 • Scrabble Original társasjáték - Mattel TV 2013

  Scrabble Original társasjáték - Mattel TV 2013

  A Scrabble Original társasjáték - Mattel leírása: Az egyedülálló szókirakó játék, a Scrabble új külsõvel, de régi belsõvel! Összeköti a betûket, és összehozza az embereket! A világszerte népszerû játék lényege, hogy egymáshoz kapcsolódó szavakat alkossunk. A játék hevében a barátokat és családtagokat összekötõ szálak is szorosabbá válnak. A korábban kirakott szavak mellé illesztett betûkkel rakhatunk ki új szavakat, a jutalommezõkre helyezett betûkért jutalompont jár! A játékot az a Scrabble játékos nyeri, aki a legtöbb pontot eléri.

  Tartozékok: 4 db betûtartó, 100 db betûzseton, pamut zsetontartó zsák, játéktábla, játékszabályok

  7 520 Ft
 • Tini Nindzsa Teknõcök: Pizza katapult társasjáték

  Tini Nindzsa Teknõcök: Pizza katapult társasjáték

  A Tini Nindzsa Teknõcök: Pizza katapult társasjáték leírása: Használd nindzsa képességeidet, hogy ledönthesd pizzák segítségével az ellenségeidet! A játék lényege, hogy mindenki kiválasztja kedvenc Tini Ninczsa Teknõc figuráját, felállít a saját térfelén három gonosztevõt, és a szemben ülõ játékos figuráit a katapulttal le kell lõni a pályáról. A pizzákat egyszerre érdemes kilõni, így még az is elõfordulhat, hogy a támadást ki tudod védeni. Tartozékok: 4 db pizza katapult, 16 db pizza, 16 db játékfigura, 1 db játéktábla

  6 390 Ft AKCIÓ 4 600 Ft
 • Hit the Hat társasjáték - Piatnik

  Hit the Hat társasjáték - Piatnik

  A Hit the Hat társasjáték - Piatnik leírása: A Hit The Hat egy izgalmas családi játék, amihez jó megfigyelõkészségre, gyorsaságra, jó reflexekre van szükség. Fejleszti az összehasonlítási készséget és a kéz koordinációt! A játékosok mindhárom kockával egyszerre dobnak. A kockákkal kidobott eredmény megmutatja, hogy melyik kalapra kell egymást megelõzve lecsapni. Az a játékos, aki elsõként csap le a kalapra, jutalmul 1 korongot kap. 2-4 játékos részére A Hit the Hat társasjáték - Piatnik 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  3 890 Ft
Kérem várjon, tölt...