Inkognito társasjáték

7 020 Ft
Gyártó: Piatnik Márka:
Ajánljuk: mindenkinek Készlet: Rendelhető
Korosztály: 13 éves kortól Termékszám: 34435059
Az Inkognito társasjáték leírása: A játékosok a Velencei karnevál éjszakáján titkosügynökök szerepébe bújnak, majd információkat gyûjtenek egymásról. Meg kell találni a társukat, akivel közösen meg tudják fejteni a titkos üzenetet, hogy végrehajthassák a rájuk bízott küldetést.

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 3-4 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • 10 az 1-ben játékgyûjtemény - Clementoni

  10 az 1-ben játékgyûjtemény - Clementoni

  A 10 az 1-ben játékgyujtemény - Clementoni leírása: 10 az egyben játékgyujtemény gyerekeknek, mely a következo játékokat tartalmazza: Ki nevet a végén?, Csúszka Móka, Libapásztázó egérmenet, szín-Pentominó, Pentominó képkirakó, Malomjáték, Tic Tac Toe, Korongfaló, Egér ikrecskék, Egérfutam. A 10 az 1-ben játékgyujtemény - Clementoni a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A 10 az 1-ben játékgyujtemény - Clementoni 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  2 430 Ft
 • Lepkefújó elefánt társasjáték - Hasbro

  Lepkefújó elefánt társasjáték - Hasbro

  A Lepkefújó elefánt társasjáték - Hasbro leírása: Ugrálós vidám játék, mindenkinek! A kis lepkéket kell elkapnod ebben a mozgalmas, Elefántos játékban, ám ez nem is lesz olyan egyszerû. A kis lepkék szétterülnek a levegõben, és ellenfeleddel az lesz a feladatotok, hogy a hálót használva minél többet elkapjatok belõlük! Egy mély lélegzet, és az elefánt máris kilövi ormányából a kis lepkéket! Vajon Te mennyit tudsz elkapni belõlük? Akinek több lepkéje lesz, az lesz a játék gyõztese, ám figyelj jól, hiszen ha megszerzed az arany lepkét, azonnal megnyered a játékot!

  Tartalma:
  - Elefánt hatalmas ormánnyal
  - 2db lepkefogó háló
  - 2db mûanyag fogantyú
  - 31db pillangó

  Játékosok száma: 1-2 fõ

  A játék 4db C elemmel mûködik, melyet a doboz nem tartalmaz.

  6 950 Ft
 • Twister tánc társasjáték - Hasbro

  Twister tánc társasjáték - Hasbro

  A Twister tánc társasjáték - Hasbro leírása: Szeretnél úgy táncolni mint Britney? Ezzel a fantasztikus készlettel most rajtad a sor, hogy elsajátítsd a legjobb, és legmenõbb tánclépéseket! Végre egy játék amivel imádnivaló a tanulás. Táncolj és kövesd a foltokat.

  Tanuld meg a következõ számokhoz tartozó tánclépéseket:
  Britney Spears - "Till the World Ends" TWISTER REMIX
  Willow Smith - "Whip My Hair"
  Ke$ha - "We R Who We R"
  Cupid - "Cupid Shuffle,"
  - és egy különleges meglepetés szám

  Minden tánc végezhetõ 3 szinten: kezdõ, középhaladó és haladó.

  - Csatlakoztasd az MP3-lejátszódat!
  - Kövesd a fényeket!

  1 vagy 2 táncos számára

  A mûködtetéséhez 4 db AA elem melybõl a készlet DEMO elemeket tartalmaz.A Twister tánc társasjáték - Hasbro 10 éves kortól ajánlott lányoknak

  10 130 Ft
 • Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték

  Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték

  A Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték leírása: A játékosok választanak egy bábut és a START-mezõre helyezik, majd kiválasztják a korosztályuknak vagy értelmi szintjüknek- megfelelõ kártyacsomagot. SZERENCSEDOBÁSSAL eldöntjük, hogy ki kezdi a játékot, mégpedig úgy, hogy minden játékos dob egyet a kockával és a legnagyobb értéket dobó kezd. Ezt követõen ülési sorrendben, az óramutató járásával megegyezõ irányban folytatják a dobást, illetve a kártyahúzást. A JÁTÉK LÉNYEGE: A kezdõ játékos jobb oldalán elhelyezkedõ személy húz egy kártyát és hangosan, érthetõen felolvassa a kérdést. Megfelelõ válasz esetén jogosulttá válik a játékos a lépésre, tehát dob a kockával, s a dobott értéket a játékmezõn a számok növekedésével megegyezõ irányba lelépi. Ha az adott játékmezõn utasítást talál, azt végrehajtja, illetve betartja. Ezt követõen húz egy lapot, amit felolvas az utána következõ játékosnak. Az a játékos, aki nem tudja a kérdésre a választ, lehetõsége nyílik a kártyán lévõ másik kérdés megválaszolására. Helyes felelet megadása esetén a dobott érték felét lépheti le. Tört számnál felfelé kerekítünk, viszont ha ismételten rosszul válaszolt, NEM jogosult a dobásra, tehát marad a helyén, talán a következõ körben nagyobb szerencséje lesz! A játékot az nyeri meg, aki elõször a célba ér! A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVÕK SZÁMÁRA JÓ FEJTÖRÉST, ÉS VIDÁM PERCEKET KÍVÁNUNK! A játékot 2-6 személy játszhatja.A Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 200 Ft
 • Spongya Bob játékgyûjtemény

  Spongya Bob játékgyûjtemény

  A Spongya Bob játékgyûjtemény leírása: 80 játékvaráció 4 éven felüliek számára. Kellemes kikapcsolódást nyújt az egész családnak! Méretei: 29,5x29,5x5,5 cm.

  5 310 Ft
 • iPawn - Gúnárok játéka

  iPawn - Gúnárok játéka

  Az iPawn - Gúnárok játéka leírása: Az iPawn Gúnárok játéka segítségével tovább növelhetjük az iPad és iPad2 készülékeken a játék élményét. A készletben hat különbözõ színû gúnár van melyek segítségével tudjuk a népszerû játékot játszani. A dobókocka is virtuális, így nem tud legurulni az asztalról. A pályán lépdelve a különbözõ mezõk, vagy segítik, vagy hátráltatják az elõrehaladást. A dobozban lévõ leírás segítségével az ingyenes App letölthetõ és már indulhat is a játék. iPad és iPad2 kompatibilis, de hamarosan ez Android alapú játékok is megérkeznek. Próbáld ki a többi iPawn játékot is. A játék iPad vagy iPad2 készülék nélkül nem játszható!

  2 270 Ft
 • Agykontroll nagy dobozos társasjáték

  Agykontroll nagy dobozos társasjáték

  Az Agykontroll nagy dobozos társasjáték leírása: Intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték. A játékot 2-6 személy játszhatja. A játékosok tetszés szerint választanak egy bábut és a ?start" mezõn a megfelelõ helyre teszik. Ezt követõen kiválasztják a korosztályuknak megfelelõ kártyacsomagot, amibõl a késõbbiekben a kérdéseket fogják megkapni. A dobókockával mindenki dob egyet, s aki a le nagyobbat dobja, az kezdi a játékot. Ezt követõen ülési sorrendben, az óramutató járásával megegyezõ irányban folytatják majd a dobást, illetve A kártyahúzást. A kezdõ játékosnak a jobb oldalán ülõ játékos húz egy kártyát, s érthetõen felolvassa a kérdést. Amennyiben a kezdõ játékos tudja a megfelelõ választ, akkor jogosult dobni és a dobott értéket a játékmezõn lelépni. A feltett kérdés rossz megválaszolása esetén automatikusan kimarad egy körbõl! Arra ügyeljünk, hogy mindenkinek a korosztályának megfeleli! Csomagból húzzuk a kártyákat! A játékmezõn utasítások találhatóak, melyeket pontosan be kell tartani! Jellemzõk: - óvodás kérdések - alsó tagozat - felsõ tagozat - felnõttAz Agykontroll nagy dobozos társasjáték 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 670 Ft
 • Hotel társasjáték

  Hotel társasjáték

  A Hotel Tycoon társasjáték leírása: A régi Hotel társasjáték új kiadása! Építsd fel a legmenõbb szállodákat, és légy dúsgazdag hotelmágnás! Ehhez elõször építési engedélyt kell szerezned, szállodaépületeket kell építened. Ezután már csak minél több bejáratot kell nyitni, és végül megveheted az összes szállodát, ha jól gazdálkodsz.

  Tartozékok: 1 db játéktábla, 28 db épület, 8 db szabadidõs létesítmény, 8 db tulajdoni lap, 1 db irányítótorony, 1 db hangár, 30 db szállodabejárat, 1 köteg bankjegy, 4 db repülõgép, 2 db dobókock,a játékszabály

  6 480 Ft
 • Monkey Business társasjáték - Piatnik

  Monkey Business társasjáték - Piatnik

  A Monkey Business társasjáték - Piatnik leírása: A soron lévõ játékos húz egy korongot a vászonzsákból és leteszi magad elé, majd eldönti, hogy akar?e még egy korongot húzni. Ha olyan állatot húz ki, amilyen már van elõtte, akkor vissza kell tennie az összes korongját a zsákba. Aki a legtöbb állatot gyûjti össze, az megnyeri a játékot. 2-6 játékos részére A Monkey Business társasjáték - Piatnik 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  2 430 Ft
 • Tick Tack Bumm - Piatnik

  Tick Tack Bumm - Piatnik

  A Tick Tack Bumm - Piatnik leírása: A Tick Tack Bumm! egy szórakoztató parti-játék, ami elnyerte az "Év játéka" díjat Angliában, Franciaországban és Dániában is.
  Nemcsak a játékosok kreativitását és kommunikációs készségét, hanem a reflexeit is próbára teszi ez a játék!
  A játékmenet nagyon egyszerû... Dobunk egy különleges kockával, elindítjuk az idõmérõt, majd felcsapunk egy lapot.
  A kocka megmutatja, hogy a kártyán lévõ szótöredéknek hol kell szerepelnie a szóban. Az idõmérõ megadja, hogy mennyi idõnk van. A kártya megmutatja a szótöredéket.
  A szavakat villámgyorsan kell mondani és közben az idõmérõt továbbpasszolni, hiszen senki sem tudja, hogy mennyi ideig ketyeg, mielõtt elhangzik a "BUMM"! Így jár az idõmérõkézrõl-kézre, miközben mindenki kiabálja a szavakat. Egyszer csak a ketyegés abbamarad és "BUMM!"
  Aki nem tud elég gyorsan szót mondani, és a kezében marad az idõmérõ, amikor elhangzik a "BUMM", annak a felfordított lap a büntetése.

  Az nyer, akinek a játék végén a legkevesebb lapja van!

  Játékosok száma: 2-12

  3 500 Ft
Kérem várjon, tölt...