Inkognito társasjáték

7 020 Ft
Gyártó: Piatnik Márka:
Ajánljuk: mindenkinek Készlet: Rendelhető
Korosztály: 13 éves kortól Termékszám: 34435059
Az Inkognito társasjáték leírása: A játékosok a Velencei karnevál éjszakáján titkosügynökök szerepébe bújnak, majd információkat gyûjtenek egymásról. Meg kell találni a társukat, akivel közösen meg tudják fejteni a titkos üzenetet, hogy végrehajthassák a rájuk bízott küldetést.

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 3-4 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • 10 az 1-ben játékgyûjtemény - Clementoni

  10 az 1-ben játékgyûjtemény - Clementoni

  A 10 az 1-ben játékgyujtemény - Clementoni leírása: 10 az egyben játékgyujtemény gyerekeknek, mely a következo játékokat tartalmazza: Ki nevet a végén?, Csúszka Móka, Libapásztázó egérmenet, szín-Pentominó, Pentominó képkirakó, Malomjáték, Tic Tac Toe, Korongfaló, Egér ikrecskék, Egérfutam. A 10 az 1-ben játékgyujtemény - Clementoni a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A 10 az 1-ben játékgyujtemény - Clementoni 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  2 430 Ft
 • Dáma

  Dáma

  A Dáma leírása: Fából készült Dáma játék, két fõ részére. Méretei: 31x31x4 cm.

  1 790 Ft
 • Jenga Classic társasjáték

  Jenga Classic társasjáték

  A Jenga Classic társasjáték leírása: Termékleírás:Használd a farakás felállításához a tartót, és ha pontosan illeszkednek a kis fahasáb elemek, azonnal kezdetét is veheti a szórakoztató játék. A játékosoknak úgy kell kihúzniuk az egyes hasábokat a toronyból, hogy az nem dõl össze. A kihúzott elemet a torony tetejére kell helyezni, így folyamatosan építünk is játék közben! A klasszikus Jenga farakás társasjáték addig tart, amíg valakinél össze nem dõl a torony! Vajon ki lesz a vesztes?

  A Jenga torony összesen 54db fahasábot tartalmaz.

  A farakás mérete alap állapotban: kb. 27x8cm
  Anyaga: fa

  3 590 Ft
 • Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték

  Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték

  A Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték leírása: A játékosok választanak egy bábut és a START-mezõre helyezik, majd kiválasztják a korosztályuknak vagy értelmi szintjüknek- megfelelõ kártyacsomagot. SZERENCSEDOBÁSSAL eldöntjük, hogy ki kezdi a játékot, mégpedig úgy, hogy minden játékos dob egyet a kockával és a legnagyobb értéket dobó kezd. Ezt követõen ülési sorrendben, az óramutató járásával megegyezõ irányban folytatják a dobást, illetve a kártyahúzást. A JÁTÉK LÉNYEGE: A kezdõ játékos jobb oldalán elhelyezkedõ személy húz egy kártyát és hangosan, érthetõen felolvassa a kérdést. Megfelelõ válasz esetén jogosulttá válik a játékos a lépésre, tehát dob a kockával, s a dobott értéket a játékmezõn a számok növekedésével megegyezõ irányba lelépi. Ha az adott játékmezõn utasítást talál, azt végrehajtja, illetve betartja. Ezt követõen húz egy lapot, amit felolvas az utána következõ játékosnak. Az a játékos, aki nem tudja a kérdésre a választ, lehetõsége nyílik a kártyán lévõ másik kérdés megválaszolására. Helyes felelet megadása esetén a dobott érték felét lépheti le. Tört számnál felfelé kerekítünk, viszont ha ismételten rosszul válaszolt, NEM jogosult a dobásra, tehát marad a helyén, talán a következõ körben nagyobb szerencséje lesz! A játékot az nyeri meg, aki elõször a célba ér! A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVÕK SZÁMÁRA JÓ FEJTÖRÉST, ÉS VIDÁM PERCEKET KÍVÁNUNK! A játékot 2-6 személy játszhatja.A Észbontó intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 200 Ft
 • Bingo Nyer a 4! Társasjáték

  Bingo Nyer a 4! Társasjáték

  A Bingo Nyer a 4! Társasjáték leírása: Egyszerû szabályú társasjáték, 2 személy részére.
  A játék lényege, hogy a korongokat a játékosok felváltva, a függõleges vájatokon keresztül behelyezve a táblába elõbb rakjanak ki a saját színükbõl egy 4-es sort, oszlopot, vagy átlót.

  1 210 Ft
 • iPawn - Gúnárok játéka

  iPawn - Gúnárok játéka

  Az iPawn - Gúnárok játéka leírása: Az iPawn Gúnárok játéka segítségével tovább növelhetjük az iPad és iPad2 készülékeken a játék élményét. A készletben hat különbözõ színû gúnár van melyek segítségével tudjuk a népszerû játékot játszani. A dobókocka is virtuális, így nem tud legurulni az asztalról. A pályán lépdelve a különbözõ mezõk, vagy segítik, vagy hátráltatják az elõrehaladást. A dobozban lévõ leírás segítségével az ingyenes App letölthetõ és már indulhat is a játék. iPad és iPad2 kompatibilis, de hamarosan ez Android alapú játékok is megérkeznek. Próbáld ki a többi iPawn játékot is. A játék iPad vagy iPad2 készülék nélkül nem játszható!

  2 270 Ft
 • Agykontroll nagy dobozos társasjáték

  Agykontroll nagy dobozos társasjáték

  Az Agykontroll nagy dobozos társasjáték leírása: Intelligencia és személyiségfejlesztõ társasjáték. A játékot 2-6 személy játszhatja. A játékosok tetszés szerint választanak egy bábut és a ?start" mezõn a megfelelõ helyre teszik. Ezt követõen kiválasztják a korosztályuknak megfelelõ kártyacsomagot, amibõl a késõbbiekben a kérdéseket fogják megkapni. A dobókockával mindenki dob egyet, s aki a le nagyobbat dobja, az kezdi a játékot. Ezt követõen ülési sorrendben, az óramutató járásával megegyezõ irányban folytatják majd a dobást, illetve A kártyahúzást. A kezdõ játékosnak a jobb oldalán ülõ játékos húz egy kártyát, s érthetõen felolvassa a kérdést. Amennyiben a kezdõ játékos tudja a megfelelõ választ, akkor jogosult dobni és a dobott értéket a játékmezõn lelépni. A feltett kérdés rossz megválaszolása esetén automatikusan kimarad egy körbõl! Arra ügyeljünk, hogy mindenkinek a korosztályának megfeleli! Csomagból húzzuk a kártyákat! A játékmezõn utasítások találhatóak, melyeket pontosan be kell tartani! Jellemzõk: - óvodás kérdések - alsó tagozat - felsõ tagozat - felnõttAz Agykontroll nagy dobozos társasjáték 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  1 670 Ft
 • 253 féle családi játékgyûjtemény

  253 féle családi játékgyûjtemény

  A 253 féle családi játékgyûjtemény leírása: 253 féle játéklehetõség a dobozban az egész családnak. Társasjátékok bábukkal, leírásokkal, táblákkal, dobókockákkal, kártyapaklival együtt. A 253 féle családi játékgyûjtemény 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  2 420 Ft
 • Quadro Color társasjáték - Piatnik

  Quadro Color társasjáték - Piatnik

  A Quadro Color társasjáték - Piatnik leírása: Egy gyors megfigyelo és keresojáték! Három lapka, egy játéktábla, sok színes négyzet - és már indulhat is a verseny! Amint valaki elsoként lehelyezi a lapkáit a tábla nekik meglelo helyeire, már meg is nyeri a játékot. A színösszeállítás és a játék ötlete a híres osztrák muvésztol, Franz Türschertol ered.

  Tartozékok: 1 db játéktábla, 24 db lapka

  2 330 Ft
 • A Hobbit társasjáték

  A Hobbit társasjáték

  A Hobbit társasjáték leírása: A hobbitok népéhez tartozó Bilbó Baggins tizenhárom törp társaságában felkerekedik, hogy visszaszerezze a törpök õsi tulajdonát, amelyet a Magányos Hegy föld alatti üregében Smaug, a sárkány õriz. Útjuk során különbözõ veszélyekkel kell szembenézniük. Goblinok, vargok, trollok, óriáspókok ? csak, hogy néhányat említsünk. Törp szerepébe bújva csatlakozz a bátor csapathoz magad is! Varázsgyûrû, Tündekenyér, Ágacska, Ravaszdi- és Erõ lapok gyûjtésével kitartóan folytassátok utatok a sárkány elleni küzdelemben a kincsek megszerzéséért. Játékosok száma: 2-10 fõ A Hobbit társasjáték 10 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  4 500 Ft
Kérem várjon, tölt...