Inkognito társasjáték

7 020 Ft
Gyártó: Piatnik Márka:
Ajánljuk: mindenkinek Készlet: 1 db
Korosztály: 13 éves kortól Termékszám: 34435059
Az Inkognito társasjáték leírása: A játékosok a Velencei karnevál éjszakáján titkosügynökök szerepébe bújnak, majd információkat gyûjtenek egymásról. Meg kell találni a társukat, akivel közösen meg tudják fejteni a titkos üzenetet, hogy végrehajthassák a rájuk bízott küldetést.

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 3-4 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • Játékgyûjtemény 300-as társasjáték - Piatnik

  Játékgyûjtemény 300-as társasjáték - Piatnik

  A Játékgyujtemény 300-as társasjáték - Piatnik leírása: 300 féle játéklehetoség kártyákkal, kockákkal és fabábukkal. A Játékgyujtemény 300-as társasjáték - Piatnik a kosárba teszem gombra kattintva most megrendelheto. A Játékgyujtemény 300-as társasjáték - Piatnik 5-10 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  6 400 Ft
 • Magyarország kvíz családi társasjáték- Piatnik

  Magyarország kvíz családi társasjáték- Piatnik

  A Magyarország kvíz családi társasjáték- Piatnik leírása: A Magyarország Kvíz egy kommunikációs mûveltségi társasjáték. Az új javított kiadásban 220 kártyán 1100 kérdés vár megválaszolásra a magyar történelem, irodalom, zene, földrajz, sport és mûvészet témakörökben. A jó válaszokért korongot kapunk. Az nyer, aki a legtöbb korongot gyûjti.A Magyarország kvíz családi társasjáték- Piatnik 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is

  2 790 Ft
 • Twister tánc társasjáték - Hasbro

  Twister tánc társasjáték - Hasbro

  A Twister tánc társasjáték - Hasbro leírása: Szeretnél úgy táncolni mint Britney? Ezzel a fantasztikus készlettel most rajtad a sor, hogy elsajátítsd a legjobb, és legmenõbb tánclépéseket! Végre egy játék amivel imádnivaló a tanulás. Táncolj és kövesd a foltokat.

  Tanuld meg a következõ számokhoz tartozó tánclépéseket:
  Britney Spears - "Till the World Ends" TWISTER REMIX
  Willow Smith - "Whip My Hair"
  Ke$ha - "We R Who We R"
  Cupid - "Cupid Shuffle,"
  - és egy különleges meglepetés szám

  Minden tánc végezhetõ 3 szinten: kezdõ, középhaladó és haladó.

  - Csatlakoztasd az MP3-lejátszódat!
  - Kövesd a fényeket!

  1 vagy 2 táncos számára

  A mûködtetéséhez 4 db AA elem melybõl a készlet DEMO elemeket tartalmaz.A Twister tánc társasjáték - Hasbro 10 éves kortól ajánlott lányoknak

  13 180 Ft AKCIÓ 9 480 Ft
 • Jenga Classic társasjáték

  Jenga Classic társasjáték

  A Jenga Classic társasjáték leírása: Termékleírás:Használd a farakás felállításához a tartót, és ha pontosan illeszkednek a kis fahasáb elemek, azonnal kezdetét is veheti a szórakoztató játék. A játékosoknak úgy kell kihúzniuk az egyes hasábokat a toronyból, hogy az nem dõl össze. A kihúzott elemet a torony tetejére kell helyezni, így folyamatosan építünk is játék közben! A klasszikus Jenga farakás társasjáték addig tart, amíg valakinél össze nem dõl a torony! Vajon ki lesz a vesztes?

  A Jenga torony összesen 54db fahasábot tartalmaz.

  A farakás mérete alap állapotban: kb. 27x8cm
  Anyaga: fa

  3 590 Ft
 • iPawn - Gúnárok játéka

  iPawn - Gúnárok játéka

  Az iPawn - Gúnárok játéka leírása: Az iPawn Gúnárok játéka segítségével tovább növelhetjük az iPad és iPad2 készülékeken a játék élményét. A készletben hat különbözõ színû gúnár van melyek segítségével tudjuk a népszerû játékot játszani. A dobókocka is virtuális, így nem tud legurulni az asztalról. A pályán lépdelve a különbözõ mezõk, vagy segítik, vagy hátráltatják az elõrehaladást. A dobozban lévõ leírás segítségével az ingyenes App letölthetõ és már indulhat is a játék. iPad és iPad2 kompatibilis, de hamarosan ez Android alapú játékok is megérkeznek. Próbáld ki a többi iPawn játékot is. A játék iPad vagy iPad2 készülék nélkül nem játszható!

  2 270 Ft
 • Gazdálkodj okosan nagy dobozos társasjáték

  Gazdálkodj okosan nagy dobozos társasjáték

  A Gazdálkodj okosan nagy dobozos társasjáték leírása: Formitos társasjáték az egész családnak. A játékot 2-6 személy játszhatja. Mielõtt elkezdjük a tényleges játékot, döntsük el, hogy ki kezelt a pénzt, a kötvényeket, illetve ki osztja ki, vagy veszi el értékeinket, vagyis ki legyen a bankos. Az elõkészületekhez tartozik még a színes A5-ös formátumú szimbólumok feldarabolása amelyet a bankos végez. Az a játékos nyer aki az alaplapon feltüntetett elemeket elsõnek hiánytalanul begyûjti, és legalább 300.000, Ft készpénzzel, vagy kötvénnyel rendelkezik. A Gazdálkodj okosan nagy dobozos társasjáték 5 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  1 940 Ft
 • Scrabble Original társasjáték - Mattel TV 2013

  Scrabble Original társasjáték - Mattel TV 2013

  A Scrabble Original társasjáték - Mattel leírása: Az egyedülálló szókirakó játék, a Scrabble új külsõvel, de régi belsõvel! Összeköti a betûket, és összehozza az embereket! A világszerte népszerû játék lényege, hogy egymáshoz kapcsolódó szavakat alkossunk. A játék hevében a barátokat és családtagokat összekötõ szálak is szorosabbá válnak. A korábban kirakott szavak mellé illesztett betûkkel rakhatunk ki új szavakat, a jutalommezõkre helyezett betûkért jutalompont jár! A játékot az a Scrabble játékos nyeri, aki a legtöbb pontot eléri.

  Tartozékok: 4 db betûtartó, 100 db betûzseton, pamut zsetontartó zsák, játéktábla, játékszabályok

  7 520 Ft
 • Golden Horn társasjáték

  Golden Horn társasjáték

  A Golden Horn társasjáték leírása: XV. századi velencei kereskedõk szerepébe bújunk. Kereskedelmi flottánkkal Velence és Konstantinápoly közötti tengeri úton hajózunk. A célunk az, hogy tetemes rakományra tegyünk szert, mert a játék végén az nyer, aki a legtöbb árut halmozza fel a házában.

  5 850 Ft
 • Tini Nindzsa Teknõcök: Pizza katapult társasjáték

  Tini Nindzsa Teknõcök: Pizza katapult társasjáték

  A Tini Nindzsa Teknõcök: Pizza katapult társasjáték leírása: Használd nindzsa képességeidet, hogy ledönthesd pizzák segítségével az ellenségeidet! A játék lényege, hogy mindenki kiválasztja kedvenc Tini Ninczsa Teknõc figuráját, felállít a saját térfelén három gonosztevõt, és a szemben ülõ játékos figuráit a katapulttal le kell lõni a pályáról. A pizzákat egyszerre érdemes kilõni, így még az is elõfordulhat, hogy a támadást ki tudod védeni. Tartozékok: 4 db pizza katapult, 16 db pizza, 16 db játékfigura, 1 db játéktábla

  6 390 Ft AKCIÓ 4 600 Ft
 • Ponder társasjáték

  Ponder társasjáték

  A Ponder társasjáték leírása: Még éppen idõben érkeztél az évenkénti békaugró-versenyre! A játékosok célja, csapatukkal elsõként átugrálni a tó túlpartjára. De a békák nem túl fittek, ezért a tavirózsalevelekbõl utakat kell kiépíteniük a tó felszínén. Az átkelés közben azonban csak olyan irányban ugrálhatnak a békák, amilyen irányt a lépéskártyák megengednek. Töprengj a lépéseken és vigyázz, mert a többi béka támadásra készen lapul a tavirózsán! A Ponder egy gyors és vidám stratégiai játék az egész család számára. Játékosok száma: 2-4 fõ A Ponder társasjáték 10 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is.

  6 330 Ft
Kérem várjon, tölt...