Disney Mickey és Minnie matrica szett kicsi

180 Ft
Gyártó: Sundeco Márka: Walt Disney játékok
Ajánljuk: - Készlet: Rendelhető
Korosztály: 3 éves kortól Termékszám: 22700
A Disney Mickey és Minnie matrica szett kicsi leírása: Mickey és Minnie világa nem csak a fiúknak kedves, hanem a lányoknak is jó móka. Ezt a kedves, mosolygós, rózsaszín hátterû matrica készlet ezeknek a kislányoknak készült. Mickey és Minnie, Pluto számos könnyed percet varázsol nem csak a gyermekek, hanem a felnõttek mindennapjaiba is. A matrica szett kimondottan dekorációs céllal készült, éppen ezért kedves ajándék bárkinek, akár gyermeknek, akár felnõttnek.

A termék kis mértékben eltérhet a fotón láthatótól.

Mérete: 10x20cm

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 2-3 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil

  Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil

  Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil leírása: Tartalmaz:35 db-os puzzle és 36 filctollat. Mérete: 70*100 cm 0Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  2 500 Ft AKCIÓ 1 960 Ft
 • 5 db kétvégû aszfaltkréta 3D-s - Crayola

  5 db kétvégû aszfaltkréta 3D-s - Crayola

  Az 5 db kétvégu aszfaltkréta 3D-s - Crayola leírása: 5 db kétvégu aszfaltkréta 3D. A 3D hatást a megfelelo két szín használata és a szemüveg biztosítja. Magasra kiemelkedoek (high) a meleg színek és alacsonyan maradnak (low) a hideg színek. Ilyen még nem volt! Láss 3 dimenzióban! Készíts magadnak fantasztikus rajzot, majd vedd fel a 3D-s szemüveget és nézd meg, hogy leszel részese egy általad rajzolt világnak. Készítsd el a járdán, aszfalton a legújabb 3D filmedet. A csomagban 5 db kréta található, különbözo színekben. A kréta festéke lemosható. Azonban a ruhán esetleg foltot hagyhat. Az egyes krétákon 2 különbözo szín található Az 5 db kétvégu aszfaltkréta 3D-s - Crayola 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  2 380 Ft
 • Princess Koffer - nyomdával, matricával - Crayola

  Princess Koffer - nyomdával, matricával - Crayola

  A Princess Koffer - nyomdával, matricával - Crayola leírása: Crayola Disney hercegnok koffer nyomdával. A koffer telis tele van kreatív eszközökkel, matricával és nyomdával. A készletben 4 db játszólapot, 10 db elorajzolt színezolapot, 12 db nyomdát, 1 db tartót a nyomdához, 1 db kétszínu, lemosható nyomdapárnát, 3 db színes matricás lapot, 2 db csak elorajzolt matricás lapot, 8 db viaszkrétát és 6 db vékony mini filctollat találsz. A nyomdapárna és a filcek festéke a borrol lemosható. A filc felújítható, így ha a hegyét pár másodpercre langyos vízbe tartjuk, majd felállítva hagyjuk, újra írni fog. A nyomdapárnát rácsepegtetéssel újíthatjuk fel. A Princess Koffer - nyomdával, matricával - Crayola 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  6 190 Ft
 • Tintamentes szövegkiemelõ, 2 db - Crayola

  Tintamentes szövegkiemelõ, 2 db - Crayola

  A Tintamentes szövegkiemelo, 2 db - Crayola leírása: Ezeket a szövegkiemeloket szeretni fogod. Ellentétben a hagyományos szövegkiemelovel, nem tartalmaz tintát, így nem szárad ki és nem üt át a papíron. A Crayola - Tintamentes szövegkiemelo, 2 db mellett a csomagban egy csillag és egy szív alakú papírtömböt. Állaguk selymes és lágy, akár egy ajakír! A Tintamentes szövegkiemelo, 2 db - Crayola 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  1 400 Ft
 • Sprayza festékszóró Világur szett

  Sprayza festékszóró Világur szett

  A Sprayza festékszóró Világûr szett leírása: Kalandozz a világûrben a Sprayza festékszóró készletekkel, melyek az airbrush technika használatát teszik lehetõvé gyerekek számára is. A Sprayza fúvóka egyik felébe a kiválasztott filcet kell helyezni, míg a másik nyílásba nagyot fújva már kezdõdhet is az alkotás. A filctoll permete befedi a papírlapot, így a díszletre a Világûr sablonokkal különbözõ színû és formájú mintákat készíthetnek a kicsik. Légy kreatív és használd az élénk színeket a játékhoz!

  A szett tartalma:
  - 12db Sprayza színes filctoll
  - 1db Festékszóró fúvóka
  - 6db Festõsablon
  - 2db Díszlet

  3 710 Ft
 • princess 3 lapos szám szerinti kifestõ - Crayola

  princess 3 lapos szám szerinti kifestõ - Crayola

  A princess 3 lapos szám szerinti kifesto - Crayola leírása: Crayola 3 lapos szám szerinti kifesto hercegnos. Színezz szám szerint. Színezd ki a 7 db lemosható, vastag mini filc segítségével a 3 db elonyomott, vastag kartonból készült képet. A filcen található számot kell a képen található számnak megfeleltetni. Színezés közben a gyerekek megtanulják a színeket és a számokat. A filc festéke felújítható, így ha a filc hegyét pár másodpercre langyos vízbe tartjuk, majd felállítva hagyjuk, újra írni fog. Kimosható a mosógépben mosható anyagokból és lemosható, a mosható felületekrol, nyomot hagyhatnak a nem mosható felületeken, mint a natúr fa, tapéta, egyes muanyagok és a padlószonyegek, ha nem moshatóak. Porózus felületeken is megmaradhat a folt. A princess 3 lapos szám szerinti kifesto - Crayola 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  2 290 Ft
 • Thomas és barátai matrica szett 50db-os

  Thomas és barátai matrica szett 50db-os

  A Thomas és barátai matrica szett 50db-os leírása: Thomas, a gõzmozdony és barátai ezúttal matrica szettben is rendelhetõk. A szett több stílusú és színvilágú matricakészletet tartalmaz, ám egy dologban mindegyik készlet megegyezik: a fõszerep kedvenc mozdonyunké, Thomasé. A matrica szettek alkalmasak többek között arra, hogy egy stílusú matricával jelöljük meg például a gyermek füzeteit. Ez nem csak azért jó, mert nem keveredik össze máséval, hanem mert a gyermek ránézésre meg tudja különböztetni õket.

  A termék kis mértékben eltérhet a fotón feltüntetettõl.

  350 Ft
 • Fényfestõ készlet - crayola

  Fényfestõ készlet - crayola

  A Fényfesto készlet - crayola leírása: Varázslatos módon az ecset felismeri a színeket, és azonos színben fog felragyogni! 3 éves kortól A Fényfesto készlet - crayola 3-5 éves kortól mindenkinek ajánlott.

  10 820 Ft
 • 5 féle csillogó por zacskóban

  5 féle csillogó por zacskóban

  Az 5 féle csillogó por zacskóban leírása: 5 féle csillogó por egy zacskóban,mellyel te is tündökölhetsz.Az 5 féle csillogó por zacskóban 5 éves kortól ajánlott lányoknak

  450 Ft AKCIÓ 330 Ft
 • Crayola: Lemosható aszfaltkréta 48 db-os készlet dobozban - Crayola

  Crayola: Lemosható aszfaltkréta 48 db-os készlet dobozban - Crayola

  A Crayola: Lemosható aszfaltkréta 48 db-os készlet dobozban - Crayola leírása:
  Ha gyönyörû képeket szeretnél készíteni az aszfaltra, a Crayola lemosható aszfaltkréta 48 db-os készlet dobozban az ideális megoldás. A vastagabb színes krétákkal kedvedre tudsz színekben pompázó képeket rajzolni a járdára, a játszótérre vagy akár a ház elé. A Crayola: Lemosható aszfaltkréta 48 db-os készlet dobozban használatával készült rajzok vízzel könnyedén eltüntethetõek a járdáról, így a rajz esõ után sem marad meg. Csomagolási méretek: 17 x 13 x 11 cm.

  Tartozékok: 48 db aszfaltkréta

  3 250 Ft AKCIÓ 2 590 Ft
Kérem várjon, tölt...