Disney Mickey és Minnie matrica szett kicsi

190 Ft
Gyártó: Sundeco Márka: Walt Disney játékok
Ajánljuk: - Készlet: Rendelhető
Korosztály: 3 éves kortól Termékszám: 22700
A Disney Mickey és Minnie matrica szett kicsi leírása: Mickey és Minnie világa nem csak a fiúknak kedves, hanem a lányoknak is jó móka. Ezt a kedves, mosolygós, rózsaszín hátterû matrica készlet ezeknek a kislányoknak készült. Mickey és Minnie, Pluto számos könnyed percet varázsol nem csak a gyermekek, hanem a felnõttek mindennapjaiba is. A matrica szett kimondottan dekorációs céllal készült, éppen ezért kedves ajándék bárkinek, akár gyermeknek, akár felnõttnek.

A termék kis mértékben eltérhet a fotón láthatótól.

Mérete: 10x20cm

A termék raktáron van és rendelhető*

* Ha most megrendeli, 2-3 munkanapon belül veheti kézhez.

Szállítási költség: 20 000 Ft felett ingyenes, egyébként 980 Ft! **

** A szállítási költség csomagonként értendő. Egy csomag természetesen tartalmazhat több terméket is.

Fizetési módok

 • Postai utánvéttel
 • Átutalással

További termékek

 • Disney hercegnõs matrica szett nagy

  Disney hercegnõs matrica szett nagy

  A Disney hercegnõs matrica szett nagy leírása: A Diseny hercegnõk világát nagyon kedvelõ kislányok számára készült ez a matrica szett, melyen minden hercegnõ arcképe megtalálható. Ez a szett nem csupán az esztétikai élmény miatt készült, hanem arra alkalmas leginkább, hogy gyermek meg tudja jelölni, sajátossá, ezáltal könnyen felismerhetõvé tudja tenni például füzeteit. A matrica, sajátos mintázata miatt hétköznapi ajándékként is tökéletes.

  A termék kis mértékben eltérhet a fotón láthatótól.

  Mérete: 16x20cm

  220 Ft
 • Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil

  Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil

  Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil leírása: Tartalmaz:35 db-os puzzle és 36 filctollat. Mérete: 70*100 cm 0Maxi puzzle Kaland 35db-70x100 12/24 fil 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak is egyaránt.

  2 140 Ft AKCIÓ 2 040 Ft
 • Tintamentes szövegkiemelõ, 2 db - Crayola

  Tintamentes szövegkiemelõ, 2 db - Crayola

  A Tintamentes szövegkiemelo, 2 db - Crayola leírása: Ezeket a szövegkiemeloket szeretni fogod. Ellentétben a hagyományos szövegkiemelovel, nem tartalmaz tintát, így nem szárad ki és nem üt át a papíron. A Crayola - Tintamentes szövegkiemelo, 2 db mellett a csomagban egy csillag és egy szív alakú papírtömböt. Állaguk selymes és lágy, akár egy ajakír! A Tintamentes szövegkiemelo, 2 db - Crayola 3-5 éves kortól lányoknak ajánlott.

  1 380 Ft
 • Hello Kitty nyomdaszett kiegészítõkkel

  Hello Kitty nyomdaszett kiegészítõkkel

  A Hello Kitty nyomdaszett kiegészítõkkel leírása: Szeretnél hibátlan, élénk színekben pompázó rajzokat készíteni? Akkor ez a neked való játék! A Hello Kitty karakterrel díszített nyomdákkal, valamint a rajzsablonokkal remek történeteket ábrázolhatsz a papírlapodon, melyeket kiszínezve varázslatos képet készíthetsz. A foglalkoztató füzet további meglepetéseket tartogat! A nyomdaszett tartalma: - 5db nyomda - 1db tintapárna (kimosható tintával) - 8db filctoll - 1db foglalkoztató füzet - 3db rajzsablon A Hello Kitty nyomdaszett kiegészítõkkel 3 éves kortól ajánlott lányoknak.

  4 730 Ft
 • Karácsonyi nyomda 10 változatban

  Karácsonyi nyomda 10 változatban

  A Karácsonyi nyomda 10 változatban leírása:
  Idézd fel a Karácsony hangulatát ezekkel a szuper nyomdákkal, melyek pirös illetve zöld színben szerezhetõek be. A kis méretû, kerekített nyomdák a gyerekek rajzain is feltûnhetnek, használatuk rendkívül egyszerû. A kupakot eltávolítva csak nyomd a papírlapra a mintát, és már kezdõdhet is a forma kiszínezése. A karácsonyi motívumok remek hangulatot varázsolnak a játékhoz.  Mérete: kb. 3,5cm  A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.

  150 Ft
 • Sprayza festékszóró fiús szett

  Sprayza festékszóró fiús szett

  A Sprayza festékszóró fiús szett leírása: Vegyél nagy levegõt és készítsd el a legszínesebb rajzokat a Sprayza filctollakkal és a speciális fúvókával! Az élénk színû filctollakat a fúvókába kell helyezni, majd egy nagy fújással a papíron keverni a színeket. A kifejezetten fiúknak készült sablonokkal gyönyörû rajzokat készíthetnek a gyerekek, amelyek az airbrush technikának köszönhetõen élénk színûek lesznek. Készíts alkotást kamionról, sárkányról vagy éppen ûrhajóról is!

  A szett tartalma:
  - 10db Sprayza színes filctoll
  - 1db Festékszóró fúvóka
  - 6db Fiús festõsablon

  2 490 Ft
 • Sprayza festékszóró Világur szett

  Sprayza festékszóró Világur szett

  A Sprayza festékszóró Világûr szett leírása: Kalandozz a világûrben a Sprayza festékszóró készletekkel, melyek az airbrush technika használatát teszik lehetõvé gyerekek számára is. A Sprayza fúvóka egyik felébe a kiválasztott filcet kell helyezni, míg a másik nyílásba nagyot fújva már kezdõdhet is az alkotás. A filctoll permete befedi a papírlapot, így a díszletre a Világûr sablonokkal különbözõ színû és formájú mintákat készíthetnek a kicsik. Légy kreatív és használd az élénk színeket a játékhoz!

  A szett tartalma:
  - 12db Sprayza színes filctoll
  - 1db Festékszóró fúvóka
  - 6db Festõsablon
  - 2db Díszlet

  3 800 Ft
 • Hupikék Törpikék matrica 3 féle 66x180mm

  Hupikék Törpikék matrica 3 féle 66x180mm

  A Hupikék Törpikék matrica 3 féle 66x180mm leírása: Aprajafalva szórakoztató lakóit most Te is felragaszthatod a saját rajzodra, vagy akár a használati tárgyaidra. Hókuszpók örökös harca a törpökkel mindig szolgál valami újdonsággal, és most Te magad készíthetsz el egy rajzot a Hupikék Törpikék karaktereivel. Törpapa, Törpilla, Okoska és a többiek mind megtalálhatóak a matricákon, ragaszd hát õket és dekorálj a Hupikék Törpikékkel!

  Az ár 1db matrica ívet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Mérete: 66x180mm

  140 Ft
 • Pillangós 3D matrica 3 féle 76x160mm

  Pillangós 3D matrica 3 féle 76x160mm

  A Pillangós 3D matrica 3 féle 76x160mm leírása: Díszítsd fel szobádat, bútoraidat, vagy személyes holmijaidat ezzel a fantasztikus pillangós matrica szettel!
  Ezek a matricák nem hagyományos matricák, hiszen igazi háromdimenziós hatást kelthetsz velük. A több rétegbõl álló pillangókkal így akár rajzaidat, emlékkönyveidet is dekorálhatod. A pillangókat több méretben is felragaszthatod, így téve változatossá a dekorációt.

  Az ár 1db matrica ívet jelent, melyet 1 változatban szállíthatunk.
  Mérete: 76x160mm

  430 Ft
 • Nyomdakészlet vadállatos mintákkal

  Nyomdakészlet vadállatos mintákkal

  A Nyomdakészlet vadállatos mintákkal leírása:
  Gumiból készült, vadállatokat ábrázoló nyomdajáték, tintapárnával. A játék segít megismerni a dzsungelben élõ állatokat, a nyomdák papagájt, békát, tukánt, pillangót, tigrist, jaguárt, tarantula pókot, tûzhangyákat, óriáskígyót és hangyászt ábrázolnak. A pecsétet elõször össze kell rakni, és utána lehet a betûnyomdákat egyesével beletenni. Csomagolási méretek: 15 x 15 x 2 cm.

  950 Ft
Kérem várjon, tölt...